Søndervig Strand – Danmarks bedste og billigste strand

TravelBird har lavet en undersøgelse, der går ud på, at finde den billigste strand i verden! Altså hvad koster et strandbesøg. Her er 327 forskellige strande i 90 lande undersøgt og blandt de 11 danske strande i undersøgelsen, vinder Søndervig Strand prisen som den billigste strand at besøge iflg. en Artikel i Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Priserne på følgende ting blev undersøgt:

  • 1 solcreme
  • 1 flaske øl
  • 1 flaske vand
  • 1 x frokost i en strandbar
  • 1 is
  • Eventuelt gebyr for adgang til stranden
  • Eventuelt gebyr for leje af liggestol og parasol

Her er altså tænkt på alt, hvad der hører strandturen til.

Gebyr for at komme på stranden?

Søndervig Strand - gratis og storslåede naturoplevelser
Nej nej, bare rolig. Gebyrer for strandbesøg er noget, der hører udlandet til. På Vestkystens strande er adgangen som altid gratis for alle besøgende. Og det er bare én af flere grunde til, at Vestkystens strande er så unikke. Se alle grundene i vores andet blogindlæg her >>.

Søndervig også blandt de bedste strande

Livredder ved Søndervig Strand - badegæsternes sikkerhed

I 2014 blev Søndervig Strand desuden kåret som Danmarks bedste strand og den nye undersøgelse understeger hermed, at det faktisk er muligt at få høj kvalitet uden at skulle betale ekstra for det. Skønt!

Har du allerede besøgt os ved Vesterhavet før, spørger du måske dig selv, hvordan det står til med alle da andre skønne strande på Vestkysten. Det er selvfølgelig kun de bedst besøgte strande, der blev medtaget i undersøgelsen. Derfor kan din yndlingsstrand ved Vesterhavet altså være præcis lige så billig at besøge, som Søndervigs – især hvis du selv medbringer solcreme og picnickurv ;o)

Har du ikke fået bestilt din ferie ved Vesterhavet endnu, så kan du stadig nå det. Så er spørgsmålet bare, hvor dit sommerhus skal ligge:

Jeg vil gerne besøge Danmarks bedste og billigste strand i Søndervig >>

Hvilken strand er ikke så vigtigt, så længe sommerhuset bare ligger tæt på stranden >>

*Kilde: Dagbladet Ringkøbing Skjern

chevron-down

Gebyr for at komme på stranden?

På Søndervig strand er adgangen som altid gratis for alle besøgende.

chevron-down

Hvordan er parkeringsforholdene ved Søndervig Strand?

Søndervig Strand har en direkte strandopgang ved Badevej. De nærmeste parkeringspladser finder du rundt omkring i Søndervigs centrum, blandt andet omkring supermarkedet MENY og ned ad Badevej, cirka fem minutters gang fra selve strandopgangen. Vil du gerne bo tæt på Søndervig Strand og undgå at skulle tænke på parkeringsforhold, har vi også en del sommerhuse beliggende centralt i Søndervig – herfra kan du nå Søndervig Strand til fods.

chevron-down

Hvor langt fra Søndervig ligger Søndervig Strand?

Der er ikke langt fra Søndervigs centrum til Søndervig Strand. Fra Badevej er der en direkte opgang til stranden, og befinder du dig i feriebyens centrum, kræver det kun omkring fem minutters gang at nå strandopgangen. Bor du centralt i Søndervig, ligger Søndervig Strand altså kun en lille gåtur væk, og besøger du Søndervig i bil, kan du parkere bilen i centrum og gå de sidste knap 500 meter til stranden.

Mød forfatteren - Oliver

Jeg kommer oprindeligt fra Nordtyskland, men flyttede for en del år siden her til vores skønne ferieområde på Vestkysten. Min fritid tilbringer jeg allerhelst sammen med min familie ved vandet, hvor vi nyder at gå lange ture i den friske vesterhavsluft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...