Søndervig Strand – Danmarks bedste og billigste strand

TravelBird har lavet en undersøgelse, der går ud på, at finde den billigste strand i verden! Altså hvad koster et strandbesøg. Her er 327 forskellige strande i 90 lande undersøgt og blandt de 11 danske strande i undersøgelsen, vinder Søndervig Strand prisen som den billigste strand at besøge!*

Priserne på følgende ting blev undersøgt:

  • 1 solcreme
  • 1 flaske øl
  • 1 flaske vand
  • 1 x frokost i en strandbar
  • 1 is
  • Eventuelt gebyr for adgang til stranden
  • Eventuelt gebyr for leje af liggestol og parasol

Her er altså tænkt på alt, hvad der hører strandturen til.

Gebyr for at komme på stranden?

Søndervig Strand - gratis og storslåede naturoplevelser
Nej nej, bare rolig. Gebyrer for strandbesøg er noget, der hører udlandet til. På Vestkystens strande er adgangen som altid gratis for alle besøgende. Og det er bare én af flere grunde til, at Vestkystens strande er så unikke (se alle grundene i vores andet blogindlæg her >>).

Søndervig også blandt de bedste strande

Livredder ved Søndervig Strand - badegæsternes sikkerhed

I 2014 blev Søndervig Strand desuden kåret som Danmarks bedste strand og den nye undersøgelse understeger hermed, at det faktisk er muligt at få høj kvalitet uden at skulle betale ekstra for det. Skønt!

Har du allerede besøgt os ved Vesterhavet før, spørger du måske dig selv, hvordan det står til med alle da andre skønne strande på Vestkysten. Det er selvfølgelig kun de bedst besøgte strande, der blev medtaget i undersøgelsen. Derfor kan din yndlingsstrand ved Vesterhavet altså være præcis lige så billig at besøge, som Søndervigs – især hvis du selv medbringer solcreme og picnickurv ;o)

Har du ikke fået bestilt din ferie ved Vesterhavet endnu, så kan du stadig nå det. Så er spørgsmålet bare, hvor dit sommerhus skal ligge:

Jeg vil gerne besøge Danmarks bedste og billigste strand i Søndervig >>

Hvilken strand er ikke så vigtigt, så længe sommerhuset bare ligger tæt på stranden >>

*Kilde: Dagbladet Ringkøbing Skjern

Mød forfatteren - sara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...