NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende sommerhus med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 78, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20445
8 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Blomstervangen 78, bygget i 2000 og moderniseret i 2022, præsenterer sig lyst og indbydende. Med sine rummelige 142 kvadratmeter er der plads til 8 personer, hvilket gør det perfekt til både familier og vennegrupper.

Aktivitetsrum og hyggelig indretning

I køkkenet er der en praktisk opvaskemaskine, der gør oprydningen til en leg, så I hurtigt kan komme tilbage til jeres næste eventyr uden besvær. Et ekstra element af hygge findes i stuen, hvor en brændeovn venter på at give varme – her kan I også samles omkring et eller flere spil på husets playstation.

Et af husets højdepunkter er aktivitetsrummet, der har både poolbord, bordtennisbord og en playstation 4. Det er perfekt til at afholde turneringer og skabe sjove minder sammen.

Feriehuset byder på fire komfortable soveværelser, hvoraf to har dobbeltsenge og de resterende to har to enkeltsenge hver. Denne indretning er ideel til flere familier eller vennegrupper, der rejser sammen.

I huset er der et badeværelse udstyret med både sauna og tømmespa, som giver jer mulighed for at slappe af og forkæle jer selv efter en dag med eventyr i området. Der er også et ekstra toilet med vaskemaskine til rådighed, så I kan holde garderoben frisk og ren, uanset hvad jeres eventyr langs vestkysten bringer.

Aktiviteter og afslapning under åben himmel

Feriehuset er beliggende på en rummelig plænegrund på 1774 kvadratmeter, der indbyder til leg og aktiviteter under åben himmel.

På terrassen, der åbner sig ud mod det skønne udendørsområde, finder I alt, hvad I skal bruge til en dejlig ferie. Her står en grill og havemøbler klar til hyggelige måltider under åben himmel. Der er også solvogne og en parasol til rådighed, så I kan nyde solskinnet i fulde drag.

Til børnene er der en gynge, hvor de kan lade deres fantasi løbe frit og have det sjovt udendørs.

Oplev det charmerende Jegum Ferieland

Med Blomstervangen 78 som base har I masser af muligheder i nærheden. Fra dette dejlige sommerhus kan I nemt tage på eventyr langs de lange strande og udforske de maleriske landskaber, som Vestkysten er berømt for.

Blot 300 meter fra sommerhuset finder I et velassorteret indkøbscenter, hvilket gør det nemt og bekvemt at handle ind til dagens måltider. For dem, der elsker strand og vand, ligger havet kun 12000 meter væk. Dette gør en tur til kysten til en oplagt mulighed, hvor I kan nyde den friske havluft, gå lange ture på stranden eller dyppe tæerne i vandkanten.

Jegum Ferieland er med sin fredelige og naturrige beliggenhed det ideelle sted for en afslappende og oplevelsesrig ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20445

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut ausgestattet, ruhige Lage, es fehlt an nichts. Sehr sauber

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfekt ausgestattetes, modernes und sehr ruhig gelegenes Ferienhaus auf einem großem Grundstück.

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfekt ausgestatteter, moderner und sehr ruhig gelegener Bungalow auf großem Grundstück – ideal für Familien.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:142 / 1.774
Renoveret / Byggeår:2022 / 2000

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, carport, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...