NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Familievenligt sommerhus til seks personer og én hund

3
icon
icon
icon

Blomstervangen 143, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20448
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Sommerhuset på adresse Blomstervangen 143 blev opført i 1995 og har efterfølgende fået en masse nye lyse tiltag, så det fremstår lyst og indbydende. Med sine 73 kvadratmeter er der plads til 6 personer og én hund, hvilket gør det perfekt til børnefamilien. Da 2 af sovepladserne befinder sig på husets hyggelige hems, sikrer denne charmerende detalje masser af hygge og komfort for hele familien.

Familievenlighed og hyggelige kroge

Den lyse åbne indretning gør det nemt for familien at være sammen i sommerhuset. Det åbne køkken i forbindelse med stuen skaber et samlet rum, hvor I kan tilberede måltider og samtidig holde øje med børnene, mens de er optaget af dagens brætspil eller puslespil.

Sommerhuset er smagfuldt indrettet med lyse træpaneler i både opholdsrummene og soveværelserne, hvilket giver en varm og hyggelig atmosfære. Feriehuset byder på to komfortable soveværelser – et udstyret med en seng på 140×200 og et andet med en seng på 180×200.

Derudover er der to sovepladser på husets hyggelige hems, hvor madrasserne giver børnene mulighed for at trække sig tilbage og finde en hyggelig krog. Feriehuset har også et badeværelse, der byder på en sauna, hvor I kan lade musklerne slappe af og nyde en beroligende pause.

Udendørs Hygge og Plads til Leg

Fra stuen kan I træde ud på den delvist overdækkede terrasse, som er perfekt til hyggelige øjeblikke uanset vejret. Her finder I komfortable havemøbler og en grill, der lægger op til dejlige grillaftener med familien. Tag plads på solvognene og lad solen varme jer, mens børnene kan lege og spille bold på den 1543 kvadratmeter store plænegrund. Denne rummelige have indbyder til alt fra fodboldkampe til mere rolig leg med de mindste. Når dagens aktiviteter er ovre, kan bilen parkeres sikkert i den tilhørende carport.

Aktiviteter og Eventyr i Jegum Ferieland

Området omkring Blomstervænget 143 i Jegum Ferieland, byder på en bred vifte af aktiviteter og bekvemmeligheder, der gør jeres ophold ekstra specielt. Med kun 10 kilometer til havet er der nem adgang til smukke strandture og vandaktiviteter. Har I brug for dagligvarer eller små fornødenheder, ligger indkøbsmulighederne blot 500 meter væk, hvilket gør det bekvemt at handle ind til hverdagen.

I Jegum Ferieland finder I også adgang til lokale sportsfaciliteter, legepladser og naturskønne vandrestier, der giver jer mulighed for at udforske området og være aktive. Naturen omkring sommerhuset tilbyder muligheder for cykelture og gåture, hvor I kan nyde den friske luft og smukke omgivelser.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:73 / 1.543
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...