NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Klassisk dansk sommerhusstemning for hele familien

3.5
icon
icon
icon
icon

Rønnebærvangen 3, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20462
6 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
420 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til Rønnebærvangen 3 i det familievenlige Jegum Ferieland. Opført i 2002, står dette 83m2 store sommerhus klar til at byde op til 6 personer velkommen. Her er også plads til familiens firbenede ven, så I kan nyde ferien sammen med jeres kæledyr. Ingen ungdomsgrupper.

Indendørs hygge og komfort

Køkkenet er praktisk indrettet med en opvaskemaskine, så I hurtigt kan tage jer af opvasken og komme videre med jeres eventyr langs vestkysten. I stuen finder I komfortable møbler, der giver plads til alle, og en hyggelig brændeovn til at varme jer på kolde morgener. Sommerhuset er lyst med træpaneler på væggene og store vinduer, der inviterer masser af naturligt lys indenfor.

Der er 3 soveværelser i sommerhuset: 2 soveværelser med hver en dobbeltseng og det sidste soveværelse er med en køjeseng, hvilket gør det ideelt til både familier og vennegrupper. Sommerhuset byder også på et badeværelse og et gæstetoilet, begge med gulvvarme. Badeværelset er perfekt til afslapning, takket være saunaen og spaen, der har plads til 2 personer, hvor I kan slappe af efter en dag fyldt med aktiviteter. Desuden er der både vaskemaskine og tørretumbler, så I nemt kan holde styr på jeres tøj under hele opholdet.

Skønne udendørs omgivelser

Fra stuen kan I træde ud på sommerhusets overdækkede terrasse, hvor alt er til rådighed for en skøn aften med udendørsmadlavning. Terrassen er udstyret med en grill og diverse havemøbler, perfekt til hyggelige måltider under åben himmel. Til de solrige dage er der også solsenge og en parasol, hvor I kan slappe af og nyde vejret. Dette er ikke den eneste terrasse ved sommerhuset, så der er altid en dejlig krog, hvor I kan nyde solens varme stråler og jeres friske morgenkaffe.

Terrassen fører ud til den 1500m2 store naturgrund, hvor der er masser af plads til spil og leg. Her finder I også en sandkasse og en gynge, som vil give jeres børn utallige timer af sjov og kreativ leg. Når I nyder en afslappende aften på terrassen, kan I samtidig oplade bilen ved husets ladestander, hvor I selv skal medbringe ladekabel, så den er klar til de næste eventyr langs vestkysten.

Ferie på Rønnebævangen 3 i naturskønne Jegum

Området omkring Rønnebærvangen i Jegum er fyldt med muligheder for både afslapning og eventyr for store som små Sommerhuset ligger blot 11 kilometer fra havet, der giver jer mulighed for gode dage på stranden, hvor I kan bade, bygge sandslotte og tage afslappende gåture langs kysten.

Området byder også på et væld af naturoplevelser, herunder skove og vandreruter, hvor I kan tage på vandre- og cykelture for at udforske den smukke natur. Ved centeret i Jegum kan I blandt andet klappe gederne og spille en omgang minigolf.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 1.549
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Tæppe med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...