NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Familievenligt sommerhus i Jegum Ferieland – Én hund

2.5
icon
icon
icon

Møllevangen 36, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20485
4 pers.
Antal personer
11000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Møllevangen 36 i familievenlige Jegum Ferieland finder I dette hyggelige sommerhus. Opført i 1984 står dette 43 kvadratmeter hyggelige feriehus. Her er plads til 4 personer og én hund, så perfekt til familien. Med et areal på 43 kvadratmeter tilbyder dette charmefyldte sommerhus i Jegum Ferieland et perfekt tilflugtssted for op til fire personer.

Komfortabel og hyggeligt sommerhus

Sommerhuset byder på en hyggelig åben planløsning, som gør det muligt at lade samtalen fortsætte fra køkkenet til stuen. Den rummelige stue er indrettet med en hyggelig brændeovn, der skaber en varm og indbydende atmosfære. Husets økonomiske varmepumpe sikrer et konstant behageligt indeklima, uanset årstiden. Sommerhuset har to soverum – det ene udstyret med en komfortabel 140×200 cm dobbeltseng, og det andet med en praktisk køjeseng, hvilket gør det ideelt til familiens ferie. For yderligere komfort er sommerhuset udstyret med både en vaskemaskine og en tørretumbler, så I nemt kan holde styr på garderoben under jeres ophold.

Udendørsglæder – aktiviteter og afslapning

Fra stuen kan I træde ud på den åbne og delvist afskærmede terrasse, hvor I kan tilbringe tidlige morgener eller sene aftener. Her er både grill og havemøbler til en aften med mad under åben himmel og solvogne til de solrige dage. Fra terrassen kan I træde ud på den 1570 kvadratmeter plænegrund, hvor der er rigelig med plads til spil og leg. Måske I skal have en omgang kongespil eller boldspil med hunden her.

Naturskønne oplevelser og eventyr

Med Møllevangen 36 som base er I i nærheden af alt, hvad I behøver for en afslappende og fornøjelig ferie. Her finder I bl.a. nyanlagte fodboldbaner, en basketballbane, to petanquebaner og udendørs træningsudstyr. Kun 1000 meter fra sommerhuset finder I indkøbsmuligheder, så I nemt kan handle dagligvarer og fornødenheder.

For en dag ved havet er der blot 11000 meter til de smukke strande, hvor I kan nyde solen og havets brusen. På stranden kan børnene bygge sandslotte eller finde muslingeskaller og gøre nye opdagelser. Jegum Ferieland er kendt for sin ro og naturlige skønhed, hvilket giver jer en perfekt base for en afslappende og mindeværdig ferie.

For børnene er området ideelt, da der i Jegum Ferieland også er en stor legeplads og klappedyr, som kan begejstre de små gæster. I området kan I også besøge klatreparken i Oksbøl for en dag med eventyr og sjove udfordringer. Oksbøl byder også på flere interessante museer, der kan tilfredsstille jeres kulturelle nysgerrighed.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:43 / 1.570
Byggeår:1984

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...