NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Aktivitetshus for større selskaber – 20 personer

3
icon
icon
icon

Houstrupvej 164, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30439
20 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Feriehuset ligger på Houstrupvej 164 i det naturskønne Houstrup. Med sine 350 kvadratmeter står dette store feriehus klar til at byde op til 20 personer velkommen. Feriehuset blev opført i 1928 og senere renoveret i 2015, hvilket sikrer en charmerende kombination af historisk charme og moderne bekvemmeligheder. Perfekt til større selskaber eller familier på tværs af generationer, er dette sommerhus det ideelle sted for at skabe uforglemmelige minder.

Indendørs komfort og hygge

Sommerhuset byder på en lys indretning, hvor der er plads til hele familien. Det store køkken, som er perfekt til fælles madlavning, har kapacitet til at tilberede måltider for hele selskabet. Den rummelige spisestue har siddepladser til alle gæster, samt en hyggelig sofakrog, hvor flere kan samles – måske over et spil kort. Derudover er der et poolbord, airhockey og bordfodbold i rummet, så I kan få gang i en sjov turnering.

Herfra kan I træde op på førstesalen, hvor en ekstra stue venter jer. Denne stue er udstyret med både et air-hockey og et bordfodbold-bord, så I kan tage en kamp eller to og se, hvem der bliver gruppens mester. På de to etager finder I 7 værelser med varieret sengefordeling, samt flere sovepladser på feriehusets hems.

I feriehusets entre findes både vaskemaskine og tørretumbler, hvilket gør det nemt at holde tøjet rent under opholdet. Feriehuset har 3 badeværelser og 2 gæstetoiletter, hvilket sikrer minimal ventetid, selv når sommerhuset er fuldt besat. I ét af badeværelserne finder I også en tømmespa, hvor I kan slappe af efter en dag med eventyr.

Eventyr og afslapning på Houstrupvej 164

Udenfor finder I en overdækket terrasse, der er perfekt for udendørs madlavning og hyggelige aftener. Her er både grill og flere havemøbler, så I kan tilberede lækre måltider i det fri. Rundt omkring huset er der flere siddepladser, hvor I kan nyde morgenkaffen i solen og tage den smukke natur ind. Ekstra nydelse kan findes i feriehusets vildmarksbad, hvor op til 6 personer kan slappe af efter en dag fyldt med oplevelser.

For de mindre børn er der masser af muligheder for leg og fantasi. De kan gynge, lege i sandkassen eller udforske det spændende legetårn. Sommerhusets plænegrund på 800 kvadratmeter giver rigelig med plads til leg og spil. Måske I skal arrangere en turnering i kongespil og finde ud af, hvem der er familiens mester?

Skov og strand

Sommerhuset ligger blot 4 kilometer fra det smukke hav, hvor I kan nyde en dag på stranden med solbadning, svømning og gåture langs kysten. Derudover er der kun 3 kilometer til nærmeste indkøbsmulighed, hvilket gør det let og bekvemt at handle ind til jeres ophold.

Houstrup er kendt for sine naturskønne omgivelser med skove, klitter og sandstrande, som indbyder til vandreture, cykelture og afslappende stunder i naturen. Det er også et område, hvor I kan opleve et rigt dyreliv, hvilket især er spændende for naturelskere. Områdets charme og skønhed gør det til en ideel destination for både afslapning og eventyr.



Soverum:7
Bolig-/Grundareal:350 / 800
Renoveret / Byggeår:2015 / 1928

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme), 2 gæstetoiletter.

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 6 Enkeltsenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, Trægulv i stue, klinker trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, gynge, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...