NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende sommerhus med sauna – 5 personer

3
icon
icon
icon

Pugeldal 10, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30441
5 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3550 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til Pugeldal 10 i naturskønne Houstrup! Dette smukke stråtækte sommerhus, opført i 1979 og renoveret i 2016, venter på at byde jer velkommen. Med sine 86 kvadratmeter kombinerer det moderne bekvemmeligheder med charmerende detaljer og har plads til op til 5 personer. Lad dette indbydende sommerhus blive jeres base for en afslappende og oplevelsesrig ferie i Houstrup.

Historisk charme og komfortabel indretning

I køkkenet er der en praktisk opvaskemaskine, så oprydningen er let, og I hurtigt kan komme tilbage til hyggen. I stuen finder I en hyggelig brændeovn, som skaber den perfekte atmosfære for afslapning, især på kølige aftener. En luft-til-luft varmepumpe holder huset ved en behagelig temperatur året rundt, og sørger for både varme om vinteren og køling om sommeren.

Sommerhuset har tre lyst indrettede værelser; et med en komfortabel dobbeltseng og de to andre med to enkeltsenge i hver – ideelt for børnefamilien eller en gruppe venner. Feriehuset har ét badeværelse med gulvvarme, hvor I også finder en sauna. Her kan I virkelig slappe af og lade eventuelle spændinger smelte væk efter en dag fyldt med eventyr langs vestkysten.

En vaskemaskine står klar, så garderoben kan holdes ren, uanset hvad dagen bringer. Med sine moderne faciliteter og hyggelige atmosfære er dette sommerhus en sand perle i Houstrup.

Udendørsliv og hygge på terrassen

Fra stuen træder I ud på den overdækkede terrasse, hvor ferien virkelig kan nydes til fulde. Terrassen er udstyret med både havemøbler og en grill, hvilket gør den ideel til hyggelige aftener med mad under åben himmel. Til de varme dage er der også solvogne og en parasol.

Feriehuset ligger på en stor plænegrund på 2174 kvadratmeter, der giver masser af plads til leg og aktiviteter. Børnene vil elske at udforske området, finde gemmesteder og bruge gyngen til sjove lege. Huset ligger for enden af en lukket vej, direkte ud til skoven, hvilket sikrer både ro og muligheden for at høre fuglesang. I kan også være heldige at se rådyr, harer eller egern i haven om morgenen.

Der er desuden et aflåst skur til rådighed, hvor I kan opbevare cykler og andre værdigenstande under jeres ophold.

Oplevelser og aktiviteter i Houstrup

Houstrup er en ideel destination for naturelskere og dem, der ønsker at opleve Danmarks smukke vestkyst. Sommerhuset ligger blot 3000 meter fra havet, hvilket gør det nemt at tage en forfriskende svømmetur eller en afslappende gåtur langs stranden. Den friske havluft og de fantastiske kystlandskaber giver jer rig mulighed for at koble af fra hverdagens stress og jag. Indkøbsmulighederne er også bekvemt placeret – kun 3550 meter væk fra sommerhuset. Dette gør det nemt at skaffe dagligvarer og andre nødvendigheder uden at skulle bruge meget tid på transport.

Houstrup og de omkringliggende områder byder på et væld af oplevelser, fra hyggelige lokale restauranter og caféer til spændende udendørs aktiviteter som cykling, vandreture og ridning. Naturen omkring Houstrup er rig på muligheder for at udforske skove, klitter og hedearealer, hvilket sikrer en varieret og oplevelsesrig ferie.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 2.174
Renoveret / Byggeår:2016 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...