NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende sommerhus i naturskønne Houstrup

3
icon
icon
icon

Hans Hansensvej 69, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30469
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Beliggende på Hans Hansensvej 69, byder dette charmerende sommerhus i Houstrup på den ideelle ramme for en afslappende ferie. Opført i 1974 og renoveret i 2024 står dette 61 kvadratmeter store sommerhus klart til at byde op til 6 personer velkommen. Sommerhuset giver jer mulighed for at nyde hinandens selskab i hyggelige og komfortable omgivelser.

Hygge og komfort for hele familien

Den åbne planløsning med køkken, stue og spisestue i ét gør det muligt at have gang i madlavningen, samtidig med at der holdes øje med børnene, som nyder deres favoritserier eller film på sommerhusets Chromecast. I stuen finder I en brændeovn, som skaber en hyggelig atmosfære, hvor I kan samles omkring varmen på de kølige aftener.

Sommerhuset er også udstyret med en energibesparende varmepumpe og gulvvarme i badeværelset, hvilket sikrer komfort i hele huset.

Med 3 soverum er dette sommerhus i Houstrup ideelt for familier eller en vennegruppe. Ét soverum har en dobbeltseng, mens de to andre har 2 enkeltsenge. Der er også et badeværelse, som er funktionelt indrettet, og som har gulvvarme, der gør morgenerne lidt mere behagelige.

Afslapning og aktivitet under åben himmel på Hans Hansensvej 69

Fra stuen kan I træde ud på terrassen, hvor I finder havemøbler og en parasol til solskinsdage, og her kan I nyde jeres måltider, mens I tager den omkringliggende natur til jer. Terrassen er overdækket, så I kan få udendørs hygge uanset vejr. En grill på terrassen gør det muligt at tilberede lækre måltider udendørs. Grunden dækker hele 1140 kvadratmeter og byder på en plænegrund, der er perfekt til leg og afslapning. Den store plænegrund er ideel til spil og leg, såsom kongespil, og giver både børn og voksne masser af plads til at boltre sig.

Aktiviteter og hverdagsbekvemmeligheder

For dem, der ønsker det bedste af både ro og komfort, er Hans Hansensvej i Houstrup det perfekte valg. Det ligger kun 4 kilometer fra havet og 3,8 kilometer fra indkøbsmuligheder, hvilket gør det let at kombinere strandture med daglige fornødenheder. Området omkring Houstrup byder også på mange spændende oplevelser. I nærheden finder I Nørre Nebel, hvor I kan tage en tur på de sjove skinnecykler gennem den smukke natur. Blåbjerg Plantage tilbyder vandrestier og cykelruter, perfekte til en aktiv dag ude i det fri.

Der er også gode muligheder for at nyde andre udendørs aktiviteter såsom cykling og ridning. De lokale stalde tilbyder rideture gennem skovene og langs stranden, hvilket er en oplevelse, både børn og voksne kan nyde. For dem, der elsker vandsport, er havet en kort køretur væk, hvor der er rig mulighed for at prøve kræfter med windsurfing eller kitesurfing.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:61 / 1.140
Renoveret / Byggeår:2024 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...