NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Sommerhus i naturskønne omgivelser for 5 personer og 1 hund

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Brudbjergvej 21, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30471
5 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
4250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til Brudbjergvej 21 i naturskønne Houstrup. Dette sommerhus, opført i 2019, byder jer indenfor med sine 80 kvadratmeter og kan komfortabelt rumme op til 5 personer samt 1 hund.

Lys og indbydende indretning på Brudbjergvej 21

Sommerhuset fremstår lyst og rummeligt med højt til loftet og store vinduer, der inviterer masser af naturligt lys indenfor. Her får I muligheden for at nyde samværet og samtidig være tæt på naturen. Den åbne planløsning, som kombinerer stue, køkken og spisestue i ét, gør det muligt at fortsætte samtalen fra madlavningen til hyggelige stunder i sofaen.

Køkkenet er udstyret med en praktisk opvaskemaskine, så oprydningen bliver nem, og I hurtigt kan komme tilbage til brætspilsaftener eller nye eventyr langs vestkysten. I stuen finder I også en hyggelig brændeovn, hvor I kan nyde varmen fra flammerne, mens I måske spotter en hjort eller et andet vildt dyr udenfor.

Sommerhuset rummer 3 soveværelser, hvoraf det ene har en stor dobbeltseng på 180×200 cm, et andet har en dobbeltseng på 140×200 cm, og det tredje værelse har 2 enkeltsenge.

Badeværelset er lyst og har gulvvarme samt en vaskemaskine, så I kan holde styr på garderoben under hele jeres ophold.

Overdækket terrasse tæt på naturen

Fra stuen har I adgang til sommerhusets overdækkede terrasse, som er perfekt udstyret til en aften med mad i naturen. Her finder I både grill og havemøbler, der gør det muligt at nyde måltider under åben himmel, samt solvogne til de lange, solrige dage. Terrassen er det ideelle sted at samle familien til hyggelige grillaftener, hvor I kan nyde frisklavet mad, mens solen går ned. Den overdækkede del af terrassen betyder, at I ikke behøver at bekymre jer om pludselige regnbyger, og den afskærmede del giver ekstra privatliv og beskyttelse mod vind. Solvognene inviterer til afslapning og solbadning, hvor I kan lade tankerne flyve, læse en god bog eller blot nyde naturens lyde.

Fra terrassen kan I træde ud på en stor naturgrund, som giver en fornemmelse af at være midt i skoven. Her er der rig mulighed for at få besøg af skovens dyr, som tilfører opholdet en ekstra naturoplevelse. Efter en skøn dag ved stranden kan I benytte udebruseren til hurtigt at skylle sand og salt af, før I trækker jer tilbage til sommerhusets hyggelige indre.

Skov og strand – afslappende atmosfære

Houstrup er et idyllisk område ved Vestkysten, kendt for sine smukke klitter, brede sandstrande og frodige skove. Området er ideelt for naturentusiaster og tilbyder gode muligheder for både vandre- og cykelture. Med den korte afstand til havet og de mange naturskønne stier, kan I altid finde en ny oplevelse eller udsigt at nyde. Området byder på en fredfyldt og afslappet atmosfære, hvor I kan koble af og genoplade batterierne, langt væk fra hverdagens stress og jag.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.858
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, garage, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...