NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende sommerhus midt i naturskønne Houstrup

2.5
icon
icon
icon

Jeppesvej 56, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30495
5 pers.
Antal personer
3200 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Jeppesvej 56 finder I et hyggelige feriehus. Sommerhus på 68m2, bygget i 1974, har alt, hvad der er nødvendigt for en afslappende ferie med familie og venner i naturskønne Houstrup. Sommerhuset har plads til 5 personer og op til 2 husdyr, så alle kan være med.

Komfort og hygge i centrum

Sommerhuset har en åben planløsning, så køkken, stue og spisestue er samlet i et. Denne indretning gør det muligt for de, som har gang i madlavningen at holde øje med resten af familien, som hygger sig med dagens puslespil eller kortspillet. Ingen opvaskemaskine.

Den rummelige stue byder på en hyggelig atmosfære med behagelige møbler og en stor sofa, hvor der er plads til alle.

Sommerhuset byder på tre hyggelige soveværelser, som er indrettet med 2 dobbeltsenge og 1 enkeltseng – perfekt til familien med børn eller vennepar. Sommerhuset har ét badeværelse, som opfylder jeres behov under jeres ophold.

Mad under åben himmel

Fra stuen kan I træde ud på den delvist afskærmede og overdækkede terrasse, hvor alt til en hyggelig grillaften er at finde. Omkring huset vil det altid være muligt at finde en solplet at nyde morgenkaffen. Fra terrassen kan man se ud over den store naturgrund, hvilket betyder, at I kan få besøg af skovens dyr, som kommer helt tæt på. Huset er beliggende midt i en smuk naturgrund, hvilket gør det perfekt for naturelskere. Sommerhuset har også en åben terrasse samt havemøbler og en grill til rådighed, så I kan nyde hyggelige grillmiddage i den friske luft.

Skønne naturoplevelser

Med Jeppesvej 56 som base vil I have en perfekt udgangspunkt for skønne naturoplevelser. Omgivelserne byder på en overflod af naturaktiviteter, lige fra vandreture i de nærliggende skove til cykelture langs de maleriske stier. Med kun 3200 meter til havet finder I nemt vej til strandaktiviteter eller en forfriskende dukkert. Nærmeste indkøbsmulighed er kun 3500 meter væk, så det er nemt at få fat i alt, hvad I behøver under jeres ophold. Udforsk området og oplev den skønne natur, som Houstrup har at byde på.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 2.099
Byggeår:1974

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...