NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Lyst og hyggeligt feriehus med spa og sauna i Bork

4
icon
icon
icon
icon

Kornblomstvænget 32, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35137
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I sommerhuset på Kornblomstvægnet 32 i Bork bliver op til 6 personer inviteret inden for til en skøn ferie, der er fyldt med afslapning – et oplagt valg til jeres næste familieferie! I det hyggelige sommerhus venter jer både spa og sauna, der forkæler med ekstra afslapning på ferien. Derudover byder sommerhuset på en lys og hyggelig indretning med brændeovn samt en stor træterrasse, som I kan nyde de solrige feriedage på.

Ekstra afslapning i spa og sauna

Når I holder ferie i sommerhuset på Kornblomstvænget 32 i Bork, vil I helt sikkert komme helt ned i gear. Sommerhuset byder nemlig på et lille wellness-område på det ene af badeværelserne, hvor I kan blive forkælet med ekstra afslapning.

På badeværelset står spaen klar til jer, hvor I kan sætte jer godt til rette og mærke, hvordan det varme, boblende vand lader jer slappe fuldstændig af. Dernæst kan I rykke ind i saunaen, hvor der venter jer endnu mere afslapning i varmen.

Lys og hyggelig indretning med brændeovn

Dette dejlige sommerhus byder jer velkommen med sin lyse og hyggelige indretning, der danner rammen for jeres ferie. Hjertet i feriehuset er alrummet, hvor stuen ligger i åben forbindelse med køkken og spiseplads, og hvor I både kan samles til spil, film og mad, mens brændeovnen fuldender feriestemningen med sine knitrende flammer i baggrunden.

Når I er færdige med at lave mad i køkkenet, skal I ikke bekymre jer om den efterfølgende opvask, for den klarer opvaskemaskinen selvfølgelig for jer. Desuden har I både vaskemaskine og tørretumbler på et af badeværelserne, som hjælper jer med feriens tøjvask.

På sommerhusets 100 kvadratmeter finder I desuden 3 gode soveværelser, hvor I kan samle ny energi i løbet af ferien. Der venter jer dobbeltsenge på 2 af soveværelserne og 2 enkeltsenge på det tredje soveværelse.

Stor, skøn træterrasse

På de feriedage, hvor vejret er helt i top, er sommerhusets store træterrasse det perfekte sted at nyde udelivet. Find jer en god plads i havemøblerne og liggestolene, og sæt jer til rette på terrassen, mens feriens yngste gæster kan lege løs i haven.

Haven er meget rolig og privat og byder på både sandkasse og gyngestativ, som børnene kan få glæde af i løbet af ferien. Når aftenen nærmer sig, og det bliver tid til at lave aftensmad, kan I tænde op i sommerhusets grill og tilberede saftige bøffer. Hele familien kan samles til en lækker grillmiddag på terrassen og nyde en dejlig aften sammen.

Besøg Bork Vikingehavn

På jeres ferie i sommerhuset på Kornblomstvænget 32 kan I blandt andet tage ud at opleve Bork Vikingehavn. Her kan I opleve, hvordan det var at leve tilbage i vikingetiden, se et vikingeskib og være kreative.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35137

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit dem Ferienhaus sehr zufrieden. Alles sauber und sehr gepflegt. Es fehlt allerdings eine Überdachung der Terrasse. Die Raucher müssen im Regen stehen.

DE
D.
sagde , Deutschland

In diesem sehr gut ausgestatteten,gemütlichen Ferienhaus kann man seinen Urlaub gut verbringen.Der sehr gepflegte und ebenfalls gut ausgestattete Außenbereich lädt zum Verweilen bei Spiel,Grillen oder bei einem gemütlichen Abend an der Feuerschale ein. Für Ruhesuchende ist das Gebiet ideal.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super eingerichtet und uns hat es an nichts gefehlt. An trüben Tagen konnten wir die Sauna und den Whirlpool benutzen und den gemütlichen Kamin anschmeißen. Die Aufteilung der Zimmer war super. Die großen Betten waren für zwei große Menschen etwas klein. Aber dennoch haben wir uns sehr wohl gefühlt. Wir würden direkt super nett empfangen. Dieses Haus und diese Vermieter sind in jedem Fall zu empfehlen. Gerne wieder

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.220
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, stengulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...