NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Ferie i Bork Havn: Komfort og Naturoplevelser i Ét

3.5
icon
icon
icon
icon

Horsfold 141, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35447
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Horsfold 141 i Bork Havn venter dette charmerende sommerhus på jer. Opført i 1978 og gennemrenoveret i 2023, står det 80m2 store sommerhus klar til at skabe rammerne for en uforglemmelig ferie for op til 6 personer. Det er det ideelle valg for ferie med både familie eller venner.

Indbydende og lys indretning

Inde i sommerhuset finder I et lyst og åbent køkken, der er direkte forbundet med både stue og spisestue. Dette skaber en sammenhængende atmosfære, hvor samtaler kan fortsætte uforstyrret fra madlavning til middagsbordet. Køkkenet er udstyret med en praktisk opvaskemaskine, så I hurtigt kan komme videre til dagens næste eventyr.

Stuen er indrettet med bløde møbler, der giver plads til hele familien. Det lyse interiør skaber en indbydende stemning, hvor I kan samles omkring tv’et og streame jeres yndlingsfilm og serier via tv’ets Chromecast. Alternativt kan I hygge jer ved brændeovnen på køligere aftener.

En af sommerhusets hyggelige detaljer er udestuen, hvor I kan nyde jeres måltider med en skøn udsigt over haven gennem det store panoramavindue. Udestuen er en ideel plads til at slappe af med en bog eller en kop kaffe, uanset vejret.

Sommerhuset rummer tre lyse soveværelser, smukt indrettet med lyse træpaneler. To af værelserne har senge på 140×200 cm, mens det tredje har en stor dobbeltseng på 180×200 cm, som giver jer en god nats søvn.

Badeværelset er lyst og indbydende, og her kan I nyde komforten af gulvvarme, som sikrer varme fødder selv på de køligste morgener.

Udendørs hygge og afslapning

Udenfor sommerhuset finder I en afskærmet terrasse, perfekt til at nyde jeres morgenkaffe eller et glas vin til aften. Terrassen byder på forskellige hyggelige kroge, hvor I kan slappe af og nyde omgivelserne. For dem, der elsker udendørs madlavning, er der både grill, havemøbler og solvogne til rådighed, hvilket gør det nemt at tilberede og nyde måltider under åben himmel.

Sommerhuset ligger på en 705m2 stor plænegrund, der er ideel til diverse udendørs spil og aktiviteter som fodbold, kongespil eller andre lege. Grunden giver masser af plads til spil og leg for både store og små. Der er også en gynge, hvor de mindste kan nyde sjove øjeblikke, mens resten af familien kan samles på terrassen eller lege på plænen.

Naturskønne omgivelser og lokale attraktioner

Med Horsfold 141 som base er der let adgang til både naturoplevelser og byens bekvemmeligheder. Kun 650 meter væk finder I havet, perfekt til spontane svømmeture og gåture langs kysten. Indkøbsmulighederne ligger også tæt på, kun 800 meter fra sommerhuset. Bork Havn byder på en hyggelig atmosfære med masser af charme og liv, hvor I kan spadsere en tur langs havnen og nyde synet af de tillæggende både.

Besøg Bork Vikingehavn for en spændende rejse tilbage til vikingetiden. Området omkring Bork Havn tilbyder et væld af aktiviteter og naturskønne omgivelser, hvilket gør jeres ophold både afvekslende og mindeværdigt. I kan nyde alt fra cykelture og vandreture i det omkringliggende landskab til afslappende dage ved vandet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 705
Renoveret / Byggeår:2023 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...