NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende sommerhus i Bork Havn til hele familien – én hund

3.5
icon
icon
icon
icon

Blomstervænget 50, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35473
5 pers.
Antal personer
1700 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

Dette dejlige sommerhus, opført i 2009, tilbyder 78 kvadratmeter indbydende opholdsrum. Der er plads til op til 5 personer og én hund, så hele familien kan nyde en afslappende ferie sammen. Huset er velplaceret med kort afstand til både havet og lokale faciliteter, hvilket gør det nemt at udforske området og nyde de skønne omgivelser.

Lys indretning – komfort og afslapning

Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen efter måltider nem og hurtig, så I kan bruge mere tid på at nyde ferien og måske tage på et nyt eventyr. I stuen finder I en Chromecast, der giver jer mulighed for at streame jeres yndlingsserier og film. Derudover er der en hyggelig brændeovn, som skaber en varm og afslappende atmosfære.

Sommerhuset har tre komfortable soveværelser. Det ene værelse er indrettet med en 160’er dobbeltseng. De to andre værelser er udstyret med to enkeltsenge og en køjeseng, hvilket gør dem perfekte til børnefamilier. Badeværelset er udstyret med gulvvarme og inkluderer en tømmespa til to personer for ultimativ afslapning. Som et ekstra element af luksus findes der også en sauna.

For at gøre jeres ophold endnu nemmere er der både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, så I kan holde jeres garderobe frisk og ren gennem hele ferien.

Aktiviteter under åben himmel

Når I træder ud af stuen, vil I finde jer selv på den overdækkede og lukkede terrasse, som giver småbørn og jeres firbenede venner frihed til at udforske på sikker vis. Terrassen er perfekt til at nyde måltider udendørs eller slappe af i solens varme stråler. Der er stillet komfortable havemøbler til rådighed, så I kan nyde måltiderne udendørs, samt solsenge og parasol, så I kan tage en lur i skyggen eller solbade i haven.

Til de madglade er der en grill, der gør det muligt at tilberede lækre måltider udendørs, mens børnene leger i sandkassen. Grunden på 1319 kvadratmeter giver masser af plads til leg og aktiviteter på den skønne plænegrund. Her finder I også et bålsted, hvor I kan lave snobrød eller blot nyde en aften under åben himmel.

Endelig er der et ladestik til el-bil, så du nemt kan oplade bilen og være klar til udflugter og oplevelser.

Familievenlige og naturskønne oplevelser

Med Blomstervænget 50 som base er I ideelt placeret til at udforske alt, hvad Bork Havn har at byde på. Sommerhuset ligger tæt på både havet, blot 1700 meter væk, hvor I finder en børnevenlig strand med lavt og roligt vand – perfekt til familier med børn. For dem, der søger mere action, er der også mulighed for windsurfing i det same område. Indkøbsmulighederne findes 2000 meter fra huset.

Området byder på mange familievenlige aktiviteter. For de små er der Bork Legeland, hvor børnene kan lege og have det sjovt i timevis. Bork Vikinge Havn er en fantastisk attraktion, hvor I kan træde tilbage i tiden og opleve, hvordan vikingerne levede. Området omkring sommerhuset er ideelt for lange gåture, hvor de smukke omgivelser kan nydes, og hunden kan få brændt en masse energi af.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.319
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...