NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Klassisk sommerhus med masser af charme

2.5
icon
icon
icon

Tues Drøwt 5, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35480
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Tag på ferie i et lækkert sommerhus i Bork Havn, beliggende på Tues Drøwt 5. Dette feriehus, der oprindeligt blev bygget i 1996 og renoveret i 2015, udstråler klassisk charme med sit røde træværk og er indvendigt lyst og indbydende. Sommerhuset rummer alt hvad I behøver for en afslappende ferie. Med plads til op til 6 personer, vil dette sommerhus hurtigt blive jeres foretrukne feriedestination.

Komfort og hyggelige omgivelser

Køkkenet er fuldt udstyret, så I nemt kan tilberede lækre måltider. Sommerhuset har en åben planløsning, som gør det muligt at lade samtalen fortsætte ned til spisebordet fra madlavningen. Med alt fra køleskab til komfur føler I jer hurtigt hjemme.

Stuen i sommerhuset er indrettet med bløde, hyggelige møbler, der inviterer til afslapning og samvær for hele familien. Med den indbydende brændeovn som midtpunkt, kan I nyde varme, hyggelige aftener sammen. Den åbne planløsning bidrager til en rummelig atmosfære, hvor det er let at lade samtaler flyde på tværs af rummet.

Sommerhuset rummer tre soverum, der tilsammen giver god plads til op til seks personer. To af værelserne er udstyret med komfortable dobbeltsenge, mens det tredje værelse har to enkeltsenge. Denne opdeling gør sommerhuset velegnet til både familier og grupper af venner, som kan nyde en god nats søvn i lyse og indbydende omgivelser.

Badeværelset i sommerhuset er designet med fokus på komfort og afslapning. Udstyret med gulvvarme tilbyder det en behagelig og lun oplevelse, selv på de køligere dage. For ekstra komfort er der en tømmespa, hvor I kan slappe af efter en aktiv dag i området.

Udendørs muligheder og afslapning

Man kan fra spisestuen træde ud på sommerhusets terrasse, som er delvist afskærmet. Terrassen byder på flere muligheder for udendørs hygge og afslapning, herunder mulighed for at nyde måltider ved havemøblerne og tilberede lækker grillmad på grillen. I kan også nyde solen på den åbne del af terrassen, mens overdækningen giver ly på de mindre solrige dage. Fra terrassen kan I træde ud på plænegrunden, hvor der både findes gynge og sandkasse, så børnene har masser af plads og muligheder for sjov og leg.

Spændende oplevelser lige ved hånden

Med Tues Drøwt som base har I adgang til en række spændende oplevelser og aktiviteter for både store og små. Med kun 500 meter til havet kan I nyde stranddage med badning, solbadning og bygning af sandslotte. De skønne naturoplevelser fortsætter i de nærliggende skove og stier, hvor I kan gå lange ture, cykle eller måske endda prøve kræfter med en løbetur i de naturskønne omgivelser.

For de aktive er der rige muligheder for vandsport som windsurfing, kitesurfing og sejlads i området. Bork Havn er også kendt for sin spændende vikingehavn, hvor I kan få et indblik i vikingernes liv gennem udstillinger og aktiviteter. Det er en oplagt destination for en familieudflugt, der kombinerer læring og sjov.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 704
Renoveret / Byggeår:2015 / 1996

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, klinker Tæppe med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...