NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Klassisk sommerhus med plads til hygge i Bork Havn

3
icon
icon
icon

Mosevænget 29, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35489
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

På Mosevænget 29 i Bork Havn finder I dette klassiske sommerhus. Opført i 1975 og renoveret i 2009 står dette 58 kvadratmeter sommerhus klar til at byde 6 personer og én hund velkommen til jeres næste ferie langs den danske vestkyst.

Lys og åben indretning

Indenfor mødes I af en lys og åben planløsning, der forener stue, køkken og spisestue. Dette område skaber den perfekte atmosfære til fælles hygge, hvor I kan nyde madlavningens glæder samtidig med, at børnene leger eller lægger puslespil ved spisebordet. Køkkenet er udstyret med en praktisk opvaskemaskine, så I hurtigt kan gøre klar til nye eventyr eller en hyggelig aften med brætspil.

Sommerhuset har tre soveværelser, som giver fleksible overnatningsmuligheder. Et af værelserne byder på en stor 140×200 cm dobbeltseng, et andet værelse har to enkeltsenge, mens det tredje værelse er udstyret med en funktionel køjeseng. Denne opdeling gør huset ideelt for børnefamilier, der har brug for både privatliv og fælles hyggetid.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, så I kan nyde varme fødder selv på kølige morgener. Sommerhuset tilbyder desuden både vaskemaskine og tørretumbler, så I nemt kan holde tøjet rent og friskt under hele opholdet.

Plads til leg og afslapning i haven

Fra stuen kan I træde ud på den delvist overdækkede og åbne terrasse. Her finder I alt, hvad I behøver for en aften med mad under åben himmel, inklusiv et praktisk udekøkken, gasgrill og havemøbler. Solvognene er ideelle til de solrige timer, hvor I kan slappe af og nyde vejret. Den 990 kvadratmeter store plænegrund er perfekt til spil og leg, og de mindste vil elske gyngen, hvor de kan slippe fantasien fri.

Til jer med el-bil er der også tænkt på praktiske løsninger. Sommerhuset har nemlig et ladestik til el-bil, så I kan holde bilen kørende uden problemer under hele opholdet.

Familieoplevelser i Bork Havn

Sommerhusets placering i Bork Havn byder på mange muligheder for at opleve den skønne danske vestkyst. Der er kun 1600 meter til havet, hvor I kan nyde en dag ved den børnevenlige strand. Stranden er ideel for familier med børn, da vandet er lavt og roligt, hvilket gør det sikkert og trygt for de mindste at lege og bade.

For de mere eventyrlystne er Bork Havn også et attraktivt sted for windsurfing. De gode vindforhold og sikre omgivelser gør området perfekt til både begyndere og mere erfarne windsurfere.

Bork Havn byder også på en række oplevelser for hele familien. Besøg Bork Legeland, hvor børnene kan boltre sig i sjove aktiviteter og legezoner. Derudover er Bork Vikingemuseum et must-see. Her kan I træde tilbage i tiden og opleve, hvordan vikingerne levede gennem interaktive udstillinger og rekonstruktioner. Det er både lærerigt og underholdende for både børn og voksne.

For de daglige nødvendigheder og små indkøb skal I blot tage en kort tur på 1300 meter til de nærmeste butikker og supermarkeder. Her finder I alt lige fra friske dagligvarer til lokale specialiteter.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:58 / 990
Renoveret / Byggeår:2009 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (69 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...