NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Lyst sommerhus i Bork Havn med vildmarksbad og sauna

3
icon
icon
icon

Duevænget 37, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35523
6 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Beliggende på Duevænget 37 i Bork Havn finder I et dejligt sommerhus. Bygget i 2005 og renoveret i 2024, tilbyder dette 96 m2 sommerhus plads til 6 personer og to hunde. Her kan I nyde en afslappende ferie med alle nødvendige faciliteter inden for rækkevidde. Sommerhuset blander komfort med klassisk charme, hvilket gør det til det perfekte valg for både familier og venner.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn

Sommerhuset er lyst indrettet med store vinduer, som lader masser af naturligt lys strømme ind, hvilket skaber en indbydende og behagelig atmosfære. Her finder I et lyst, veludstyret køkken med opvaskemaskine, hvilket gør oprydningen efter måltiderne nem og hurtig, så I kan komme tilbage til dagens brætspil.

I stuen kan I streame jeres yndlingsfilm og serier på husets Chromecast. På de kølige aftener kan I tænde op i brændeovnen, der skaber ægte sommerhusstemning.

Der er tre soveværelser, som passer perfekt til både familier og vennegrupper. Sommerhuset har et badeværelse med behagelig gulvvarme, og I vil også have adgang til både vaskemaskine og tørretumbler, så I let kan håndtere vasketøjet under ferien. For afslapning efter en aktiv dag i Bork Havn, kan I nyde husets tømmespa og sauna og lade musklerne slappe af. Dertil er der også et ekstra gæstetoilet.

Ultimativ udendørsafslapning med vildmarksbad

Fra stuen kan I træde direkte ud på en delvist overdækket og afskærmet terrasse, ideel til både afslapning og måltider under åben himmel. Her finder I en grill og komfortable havemøbler, som skaber den perfekte ramme for hyggelige aftener med duften af grillmad i luften.

På de solrige dage kan I slænge jer i solvogne eller søge skygge under parasollen, alt efter hvad humøret og vejret byder på. Sommerhusets absolutte perle er det indbydende vildmarksbad, der har plads til seks personer.

Den store 1332 m2 plænegrund tilbyder masser af plads til leg og aktiviteter, hvor hele familien kan boltre sig. Børnene (og måske også de barnlige sjæle blandt de voksne) kan have det sjovt på trampolinen, der står klar til sjove hoppelege. Som en ekstra praktisk detalje er der et redskabsrum, hvor I kan opbevare cykler eller andet udstyr, så alt er pænt og ordentligt, og derfor let at finde frem, når I skal på eventyr.

Oplev Bork Havn: Natur, kultur og afslapning inden for rækkevidde

Sommerhuset på Duevænget 37 i Bork Havn har en perfekt beliggenhed med nem adgang til både natur og nødvendige faciliteter. Med kun 1400 meter til nærmeste indkøbsmulighed kan I hurtigt handle dagligvarer.

Stranden ligger blot 1300 meter væk, ideel til solrige dage med sand mellem tæerne og en forfriskende dukkert i havet. Bork Havn byder på hyggelige caféer ved havnen, historiske oplevelser i Bork Vikingehavn og smukke vandrestier og cykelruter gennem det naturskønne område.

Området omkring Ringkøbing Fjord er oplagt til vandsport som windsurfing og kitesurfing samt hyggelige sejlture. Med så mange oplevelser inden for kort afstand, er sommerhuset det perfekte udgangspunkt for en uforglemmelig ferie.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.332
Renoveret / Byggeår:2024 / 2005

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...