NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Afslapning og Eventyr i Bork Havn – Sommerhus med Vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Kornblomstvænget 6, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35524
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
2060 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Leder I efter den perfekte feriebolig til jeres næste ferie? Dette sommerhus, som blev bygget i 2016, indbyder til 120m² af ren komfort og hygge. Beliggende på Kornblomstvænget 6 i Bork Havn, tilbyder det rummelig plads til seks personer og uendelige muligheder for afslapning og spændende aktiviteter.

Stilfulde rammer med plads til hygge

Sommerhuset har et moderne køkken, der er fuldt udstyret med en opvaskemaskine, hvilket gør køkkenarbejdet nemt og bekvemt. Den åbne planløsning forbinder køkkenet med spisestuen og stuen, så familien kan nyde samtaler og samvær, mens måltidet tilberedes.

Den hyggelige stue rummer en brændeovn, der skaber en varm atmosfære på kølige aftener. Huset har behagelig gulvvarme i opholdsrummene og en energivenlig varmepumpe, der sikrer et komfortabelt indeklima året rundt.

Soveafdelingen består af tre værelser: ét med dobbeltseng og to med to enkeltsenge hver, samt en charmerende hems i enkeltsengsværelserne, som børnene vil elske.

Sommerhuset indeholder også to badeværelser med gulvvarme, hvoraf det ene har en luksuriøs tømmespa. Endelig er der en vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset, hvilket giver ekstra bekvemmelighed under jeres ophold.

Ultimativ udendørs luksus – Vildmarksbad og udebruser

Udenfor sommerhuset venter jer en afskærmet og delvist overdækket terrasse, hvor alt til den perfekte ferie står klar. Her finder I både komfortable havemøbler og en gasgrill, ideel til hyggelige aftener med madlavning under åben himmel. Der er også solvogne til rådighed, hvor I kan slappe af og nyde de solrige dage.

Fra terrassen har I direkte adgang til den 1204 m² store plænegrund, som er perfekt til spil og leg. Børnene kan more sig i sandkassen, mens bilen står sikkert i carporten og cyklerne er opbevaret i redskabsskuret.

Haven byder også på et højdepunkt, nemlig et vildmarksbad til seks personer, hvor I kan nyde afslappende stunder og lade musklerne hvile efter en dag fyldt med eventyr langs vestkysten. Hvis I trænger til en forfriskende afkøling, kan I benytte sommerhusets udendørs bruser.

Spændende aktiviteter og oplevelser i Bork Havn

Med en afstand på kun 1,6 km til havet venter jer en dejlig børnevenlig strand, hvor hele familien kan bade og hygge sig. For dem, der søger mere action, er der også mulighed for windsurfing.

Indkøbsmuligheder ligger blot 2 km væk, og ved havnen kan I i specifikke sæsoner købe friskfanget fisk til jeres måltider. Måske kan I nyde en is, mens I shopper til aftensmad. Bork Havn byder på mange oplevelser for både store og små.

Historieinteresserede vil elske et besøg til Bork Vikingehavn, mens Bork Legeland tilbyder sjov og leg for hele familien. Området byder også på smukke naturområder, som I kan udforske. Langs havnen finder I forskellige butikker og spisesteder, hvor I kan nyde et godt måltid eller gøre spændende fund.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.204
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, carport, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...