NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Stråtækt sommerhus til 6 personer i Henne Strand

3
icon
icon
icon

Agerhønevej 10, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40652
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Drømmer I om en skøn ferie i et idyllisk sommerhus ved Vestkysten? Så er dette charmerende, stråtækte sommerhus beliggende på Agerhønevej 10 i Henne Strand det perfekte sted for jer. Med en afskærmet og en overdækket terrasse, får I masser af plads til at nyde naturens skønhed både dag og nat.

Komfort og bekvemmeligheder

Dette rummelige sommerhus har 4 soverum – fordelt over 2 etager. De 2 soveværelser i stueetagen er begge indrettet med 2 dobbeltsenge. De 4 enkeltsenge er fordelt på 2 soveværelser på 1. sal. Sommerhuset har kapacitet til at huse op til 6 personer, hvilket gør det ideelt for større familier eller en gruppe venner, der ønsker at tilbringe tid sammen.

I vil ikke mangle noget under jeres ophold. Dette skønne sommerhus er udstyret med en brændeovn, der sikrer hyggelige stunder på kølige aftener, samt en moderne luft til luft varmepumpe, der holder temperaturen i sommerhuset på et komfortabelt niveau året rundt.

Sommerhuset har et veludstyret køkken med mikroovn og opvaskemaskine, der gør tilberedning af måltiderne til en leg. Der er også en vaskemaskine, så I kan holde jeres tøj frisk og rent under hele opholdet. Badeværelset er indrettet moderne og funktionelt.

Natur og aktivitet lige udenfor døren på Agerhønevej 10

På den store naturgrund, som dette sommerhus ligger på, er der rig mulighed for leg og afslapning i det fri. De komfortable havemøbler på terrasserne indbyder til hyggelige grillaftener eller afslapning med en god bog.

Med kun 700 meter til Vesterhavet er dette sommerhus i Henne Strand perfekt til dem, der elsker strand og vandaktiviteter. På samme tid er der kun 600 meter til indkøb, så I nemt kan sørge for de daglige fornødenheder uden at skulle køre langt. Og skulle I have lyst til at shoppe, byder de forskellige butikker i Henne Strand netop mulighed for dette. Adskillige restauranter, caféer og det berømte “Ishuset” byder på lidt af hvert – til enhver smag.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.321
Byggeår:1969

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, Tæppe i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, carport.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...