NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Pool, sauna og spa i sommerhus i Henneby

3.5
icon
icon
icon
icon

Strandgodsvej 6, Henneby

- Sommerhusnr.: 41927
8 pers.
Antal personer
2600 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca.
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

Hjerteligt velkommen i Strandgodsvej 6 i Henneby! Dette skønne sommerhus, som har plads til op til 8 personer, byder på alt, hvad I behøver for en afslappende og fornøjelig ferie. Udstyret med pool, sauna og spa, vil I – uanset om I er en familie, venner eller par – kunne nyde en enestående ferieoplevelse – og det uanset årstid.

Kvalitet og komfort

Sommerhuset er fantastisk indrettet, og er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder. Den hyggelige brændeovn vil skabe en perfekte atmosfære på kølige aftener.

Køkkenet er fuldt udstyret med blandt andet opvaskemaskine, som gør madlavningen og opvask til en leg. Desuden er der vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset, og kan I nemt friske jeres håndklæder op.

Dette sommerhus er energivenligt og har et lavt strømforbrug takket være solceller, jordvarme/genvex og varmepumper. Der er også en ladestation til el-bil for dem, der har medbragt deres elbil.

Sommerhus med pool, sauna og spa

Nyd den luksuriøse wellnessafdeling med spa, sauna og pool, hvor vandhunde i alle aldre frit kan lege og slappe af. Efter en lang dag med aktiviteter er det i saunaen og spaen, I kan genoplade batterierne. Sommerhusets wellnessoase er det perfekte sted at slippe af med hverdagens stress og jag.

Sommerhuset er også udstyret med to badeværelser og et gæstetoilet, og bliver der aldrig kø til badeværelset. Gulvvarme i badeværelserne giver ekstra komfort, især i de koldere måneder. De fire rummelige soverum sikrer en god nats søvn for op til 8 personer.

Ideelt for familier med kæledyr

Vil I gerne tage familiens bedste ven med på ferie? Sommerhuset tillader op til to husdyr, så I behøver ikke efterlade jeres hund derhjemme. Den indhegnede grund sikrer, at kæledyrene kan lege sikkert uden at I skal bekymre jer.

Udendørsfaciliteterne er også perfekte til børnene. Der er både gynge, sandkasse og trampolin på den store plænegrund, så de små aldrig keder sig. På terrassen rundt om sommerhuset står komfortable havemøbler og grill klar, ideelle til hyggelige grillaftener.

Skønt beliggenhed i flot natur

Sommerhuset ligger blot 2,6 km fra havet, hvor I kan plaske i de blå bølger, solbade i klitterne eller flyve med drager ved den lange, hvide sandstrand. Daglige indkøb klares nemt, da nærmeste indkøbsmuligheder findes i den hyggelige badeby Henne Strand, kun 2,3 kilometer væk. Her kan I også gå på opdagelse i de lokale butikker, nyde en is ved det berømte Is-huset eller spise på en af de hyggelige restauranter.

Med adresse på Strandgodsvej 6 vil I nemt kunne opleve den pragtfulde nærliggende natur med klitter, hede og skov.Området er kendt for sine fremragende vandreruter, der fører jer gennem en varieret natur med lyngheder, klitlandskaber og tæt fyrreskov. Henneby Plantage er især populær for sine naturskønne stier, hvor I kan nyde alt fra korte gåture til lange vandreture.

Herfra er det også nemt at besøge andre spændende destinationer i Vestjylland. Hvad med at tage en dagstur til den historiske by Ribe, Esbjergs moderne havneområde eller Nationalpark Vadehavet? Ligesom Legoland, Tirpitz og Flugt ligger også disse inden for bekvem afstand.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:141 / 1.562
Byggeår:1993

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...