NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Ferielejlighed med brændeovn til 4 personer i Vejers

2.5
icon
icon
icon

Risvej 44, Vejers

- Sommerhusnr.: 50185
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

I ferielejligheden på Risvej 44 i Vejers kan I have en afslappende ferie ved Vesterhavet. Med et boligareal på 100 kvm i 2 plan, og plads til op til 4 gæster, er der plads til en lille familie. Glæd jer til afslappende timer foran pejsen eller på den flisebelagte terrasse. Bemærk venligst, at den anden del af feriehuset, udenfor ferielejligheden, benyttes af ejeren selv.

Slap af foran pejsen eller spil en gang bordfodbold

Ferielejligheden på Risvej 44 er fordelt over 2 plan. I stueetagen finder I et landkøkken, udstyret bl.a. med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og en 80-liters fryser. Spisebordet har plads nok til fælles måltider eller en spilleaften. Det enkle badeværelse med gulvvarme har badekar med bruser. Desuden er der 2 soveværelser, hver med en enkeltseng (80 x 180 cm) – ideelt til jeres børn.

På 1. sal finder I en rummelig opholdsstue med skråvægge, gamle plankegulve og hyggelig indretning. Her kan I slappe af på sofaen foran fjernsynet, nyde den knitrende ild i brændeovnen eller spille en gang bordfodbold. I soveværelset ved siden af er en komfortabel dobbeltseng, hvor I kan få en god nattesøvn i den friske vesterhavsluft.

Terrasse med havemøbler til afslapning

Udendørslivet kan I nyde på en åben stenterrasse med hyggelige havemøbler til afslapning. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange. Bagefter kan I nå en vandretur til stranden, hvor I kan opleve solnedgangen i Vesterhavet.

Aktiviteter og omgivelser i Vejers

Ferielejligheden ligger i det smukke Vejers Strand, med kun 500 meter til Vesterhavet. Her har I mulighed for at tage lange gåture langs stranden eller tage en dukkert i de forfriskende bølger. Den nærmeste indkøbsmulighed ligger kun 700 meter væk, så I kan hurtigt købe ind til den daglige husholdning. Området byder på talrige fritidsmuligheder, fra vandreture og cykling til vandsport og afslappende dage ved havet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100
Renoveret / Byggeår:1998 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat Trægulv i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...