NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Dejligt feriehus med brændeovn i naturskønne omgivelser

3
icon
icon
icon

Havstien 2A, Vejers

- Sommerhusnr.: 50189
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Sommerhuset på Havstien 2A ved Vejers Strand er beliggende i naturskønne omgivelser nær det brusende Vesterhav. Med hele 107 m2 og plads til 6 personer, har I rigeligt med plads til at brede jer! Et dejligt feriehus med brændeovn – ideelt til både familie- og ferie med vennerne. Hjertelig velkommen.

Afslappende atmosfære og knitrende brændeovn

En ferie skal være afslappende, og på Havstien 2A bliver I derfor mødt af en indbydende, hyggelig atmosfære. Her fornemmer man hurtigt roen, og her er tid til at værne om familielivet og hyggen. Her er et velfungerende køkken med induktionskomfur og opvaskemaskine samt en indbydende stue. Her kan I slappe af på sofaen, streame film vha. Chromecasten eller samles omkring et brætspil. Her finder I pejsen, som spreder glæde og varme.

Her er 3 fine soveværelser, hvoraf 2 har dobbeltseng og det sidste 2 enkeltsenge. Her kan I hvile ud og samle energi til feriedagenes aktiviteter. Praktisk er her 2 badeværelser, så der er ingen kamp om badeværelset om morgenen. På det ene badeværelse er der installeret gulvvarme og praktisk er her en vaskemaskine, så I nemt kan opfriske håndklæderne.

Åben terrasse og tæt på naturen

Også udenfor kan I nyde ferien! På den afskærmede terrasse står havemøbler og liggestole klar! Her kan I slappe af, læse bog og spille kort i solen. Om aftenen kan I tænde op i grillen, grille en steak og nyde sammen med et godt glas rødvin! Fuldend aftenen på stranden, der ligger en kort gåtur herfra! Her kan I opleve den maleriske solnedgang. Dyk ned i de blå bølger, gå en tur langs vandkanten, saml muslinger eller byg sandslotte med børnene – mulighederne er mange. Stranden er også bilvenlig, så det er muligt at køre helt ned til vandkanten. Vandet finder I små 500 meter fra jeres ferieadresse.

Skøn central beliggenhed og spændende udflugtsmål

Fra sommerhuset er der heller ikke langt til Vejers centrum, cirka 500 meter. I Vejers finder I hyggelige butikker at shoppe i og gode spisesteder. Rundt om feriebyen ligger den skønneste natur med lynghede og skovarealer – hjemsted for de store krondyr, der ofte også tager et smut ind over sommerhusgrundene.

Vil I på udflugt, kan I køre en tur til Blåvand eller Esbjerg. I Blåvand er der mange gode ferieoplevelser for hele familien, og en tur i Blåvand Zoo, Tirpiz eller shopping i Esbjerg er blot nogle af de oplevelser, der venter jer.  



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 2.030
Renoveret / Byggeår:2014 / 1961

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...