NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Skønt og strandnært feriehus i naturskønne Vejers

4
icon
icon
icon
icon

Nordvej 10, Vejers

- Sommerhusnr.: 50197
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Nordvej 10 i feriebyen, Vejers, ligger dette indbydende sommerhus på en smuk naturgrund. Feriehuset er i to plan, har både spa og sauna samt en skøn udsigt over klitterne. Her er plads til 6 gæster og kun 150 meter til det brusende Vesterhav. Hjertelig velkommen!

Lyst og rummeligt alrum med brændeovn – afslappende stunder med spa og sauna

Med plads til 6 personer og 119 smagfuldt indrettet kvadratmeter, er her god plads til familien. Her er et skønt opholdsrum, hvor den smukke udsigt imponerer. Her er plads til fællesmadlavning i det funktionelle køkken, ferielæsning i sofaen og brændeovnen sørger for den rette feriestemning! På første salen finder I feriehusets stue, hvor I kan samles til hyggelige filmaftner og meget mere – også herfra er den fineste udsigt udover området!

Kom helt ned i gear – på badeværelset finder I både spa og sauna, hvor I kan slappe af og blive varmet godt igennem efter en dejlig gåtur ved havet. Dét er ægte ferie! Vaskemaskine og tørretumbler finder I også herinde, og her er ligeledes et gæstetoilet, så I undgår morgenkøen. I huset er der 3 fine soveværelser, alle udstyret med komfortable dobbeltsenge.

Solskinstimer og afslapning på den overdækkede terrasse

Også udenfor kan I nyde den fortryllende udsigt. Her venter havemøbler og liggestolene på jer! Slap af i solen, spil med familien og spis en lækker frokost i skyggen under terrassen overdækning. Her kan I sidde i læ for vinden. Dæk bordet, mens familiens grillmester får lov at trylle på grillen. Nyd maden sammen med et køligt glas rosé efterfulgt af solnedgangen på stranden – ægte sommerhygge!

Ferie ved badebyen Vejers

Nordvej 10 er beliggende kun 150 m fra den smukke sandstrand – og med sø, købmand, naturlegeplads, vandrestier og tennisbane i nærheden. Her er rig mulighed for at nyde naturen, gå lange gåtur med hunden og koble af fra den travle hverdag. Selve byen byder på charmerende butikker, hyggelige caféer og restauranter, hvor I kan smage på lækre lokale retter.

Der findes masser af spændende udflugtsmål i nærheden af Vejers – både Henne Strand, Oksbøl og Blåvand er bestemt værd at kigge forbi. Her kan I blandt andet besøge Flugt museet, den indendørs klatrepark, Junglefun, escape room eller Grærup fiskesø.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:119 / 732
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...