NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt sommerhus med panoramaudsigt

3
icon
icon
icon

Lyngvej 26, Rindby

- Sommerhusnr.: 72147
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Forestil dig en ferie, hvor du nyder morgenkaffen på en lukket terrasse, mens solopgangen spejler sig i Vesterhavet – kun 400 meter væk. Et sted hvor du har alle de bekvemmeligheder, du har brug for i en hyggelig feriebolig i Rindby. På Lyngvej 26 kan denne drøm gå i opfyldelse, og her kan op til 6 personer nyde opholdet sammen – inklusiv hunden, som også er velkommen her.

Varm og hyggelig feriestemning

På Lyngvej 26 føler man sig straks hjemme i den charmerende og hyggelige indretning. I stuen skaber brændeovnen den perfekte atmosfære til hyggelige aftener, hvor familien samles for at dele dagens oplevelser. Der er soveplads til seks personer, fordelt på tre soveværelser, et med en dobbeltseng og de resterende to med enkelt- og etagesenge. Ideelt til familien eller en gruppe venner.

Sommerhuset i Rindby er udstyret med alle nødvendigheder for din ferie. Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, mens en vaskemaskine og tørretumbler står til rådighed for at friske garderoben op. Den omkostningseffektive og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset året rundt, og takket være gulvvarmen i badeværelset, vil du altid have et varmt og indbydende hjem at vende tilbage til efter en dag ude i det fri.

På en naturgrund med panoramaudsigt

Ferieboligen ligger på en smuk naturgrund, hvor du kan nyde den friske luft og panoramaudsigten. På terrassen finder du også grillfaciliteter og havemøbler, der gør det nemt at nyde det udendørs. Med både en lukket og en overdækket terrasse, kan du altid finde et behageligt sted at sidde, uanset vejret.

Nærhed til indkøbsmuligheder gør det let at handle ind til feriens måltider, og det er kun en kort gåtur til stranden, hvor du kan nyde gåture langs vandet med familien og eventuelt hunden. Efter en oplevelsesrig ferie i Rindby på Fanø er det rart, at huset tilbyder en obligatorisk slutrengøring, så du ikke behøver at bekymre dig om rengøringen, men kan bruge tiden på at nyde hvert eneste minut af ferien.

Ferie i Rindby

Rindby på idylliske Fanø er et paradis for naturelskere. Fanø er kendt for sine brede, hvide sandstrande og frodige klitlandskaber. Rindby er en af øens mest attraktive destinationer, der byder på en afslappet atmosfære kombineret med en række spændende oplevelser. Om du ønsker at vandre langs stranden, prøve kræfter med kitesurfing, eller måske udforske øen på cykel, har Rindby noget for enhver smag. Ud over det naturskønne landskab byder området også på hyggelige caféer og butikker. Med sit rige dyreliv, inklusive den nyere bestand af krondyr, og en lys, klar stjernehimmel om natten, er Rindby perfekt til både eventyr og afslapning.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.589
Renoveret / Byggeår:1998 / 1935

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...