NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt sommerhus til 6 personer i Rindby

4
icon
icon
icon
icon

Larses Toft 38, Rindby

- Sommerhusnr.: 72155
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Larses Toft 38 finder I dette charmerende sommerhus i Rindby, som blev renoveret i 2022. Huset har alt, hvad hjertet begærer for en hyggelig og afslappende ferie. Med plads til 6 personer fordelt på 3 soverum, kan I nyde kvalitetstid sammen, uanset om I er en stor familie eller en gruppe venner. Hunden er også velkommen.

Feriestemning og moderne faciliteter

Den lyse, hyggelige og moderne indretning byder velkommen, og man føler sig i feriestemning straks, man træder ind ad døren til Larses Toft 38. I vil sætte pris på de moderne faciliteter som sommerhuset byder på. Her er en opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler samt en 60 liters separat fryser for at gøre jeres ophold så behageligt som muligt.

Brændeovnen sætter prikken over i’et i feriestemningen, og luft til luft varmepumpen sikrer, at huset er varmt og hyggeligt, selv på kølige dage. Desuden er der installeret gulvvarme i badeværelset for ekstra komfort.

Komfort og bekvemmelighed

Sommerhuset på Larses Toft 38 er udstyret med 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, så I kan fordele sengepladserne efter individuelle behov. Badeværelset er velindrettet og har gulvvarme – og til de varme sommerdage er der en udebruser ved sommerhuset til en hurtig opfriskning eller hvis I skal skylle sand af tæerne.

Den skønne træterrasse har både et åbent og et overdækket afsnit. De mange komfortable havemøbler og grill gør det nemt at tilbringe lune aftener udendørs, mens børnene leger på den store plænegrund, som giver masser af plads til at lege og gå på opdagelse.

Perfekt placering

Med kun 1200 meter til Vesterhavet og 900 meter til indkøbsmuligheder, er alt, hvad I behøver inden for rækkevidde. Det gør jeres ophold både praktisk og nemt, så I kan fokusere på at slappe af og nyde tiden sammen. Den åbne terrasse og de komfortable havemøbler gør det til en fornøjelse at tilbringe tid udendørs.

Rindby er en idyllisk ferieby beliggende på Fanø, en af Danmarks smukkeste øer. Området er kendt for sine brede sandstrande, som strækker sig så langt øjet rækker, og giver rig mulighed for strandaktiviteter som vandreture, solbadning og drageflyvning. Naturen omkring Rindby byder på et mangfoldigt dyreliv og maleriske landskaber, der indbyder til både afslapning og eventyr. Fra det charmerende sommerhus i Rindby kan I nemt udforske alt, hvad øen har at byde på, fra hyggelige spisesteder og butikker til de kulturelle og historiske seværdigheder, der gør Fanø til et unikt og mindeværdigt ferieparadis.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 2.536
Renoveret / Byggeår:2022 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...