NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt sommerhus med brændeovn på Fanø

3
icon
icon
icon

Nymarken 5, Sønderho

- Sommerhusnr.: 73151
6 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Drømmer I om en dejlig ferie ø-ferie ved Vesterhavet – så er dette sommerhus på Nymarken 5 i Sønderho et rigtig godt bud. Sommerhuset er renoveret i 2024 og har på sine 77 kvm plads til op til 6 gæster. Her kan I tilbringe skønne feriedage med familie eller venner, kun 1100 meter fra sandstranden ved Vesterhavet. Din familiehund er også velkommen i sommerhuset fra 16.08.24.

Komfort og hygge i sommerhuset

Sommerhuset på Nymarken 5 er renoveret i 2024, og feriestemningen mærker I straks i den lyse og moderne indretning. I opholdsområdet sørger brændeovnen for behagelig varme på kølige aftener. I kan slappe af i sofaen, trække jer tilbage med en god bog eller arrangere en filmaften. Køkkenet indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre hjemmelavede måltider, blandt andet mikroovn og opvaskemaskine. Den omkostnings- og energibesparende varmepumpe sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

Det praktisk indrettede badeværelse har gulvvarme, og en vaskemaskine står til rådighed for jer, så I kan opfriske garderoben i løbet af ferien. I de 3 hyggelige soveværelser kan I se frem til en god nats søvn i komfortable dobbeltsenge. Bemærk, at den friske vesterhavsluft gør noget godt for nattesøvnen.

Afslappende timer i det fri

Den godt 2500 kvm store naturgrund med plæne omgiver sommerhuset og giver jer masser af muligheder for ophold i det fri. På den åbne terrasse kan I solbade i de komfortable liggestole eller trække jer tilbage i havemøblerne. Tænd op i grillen til aften, og nyd et lækkert grillmåltid sammen, imens skyggerne bliver lange.

Til de små er der sandkasse og gynge, hvor de kan tilbringe mange timer. Beliggenheden med opvoksede buske og træer omkring grunden gør, at I her kan være uforstyrrede og kan nyde friheden.

Oplev idylliske Fanø

Sommerhuset i Sønderho ligger på smukke Fanø, i et roligt og malerisk område. Der er kun 1,1 km til Vesterhavet, hvor I kan nyde til lange vandreture langs stranden og ind imellem en dukkert. Der er kun 1 km til nærmeste indkøbsmulighed, så det kan nemt nås til fods eller på cykel, hvis I mangler noget til husholdningen.

Fanø tilbyder desuden en række fritidsaktiviteter og udflugtsmuligheder. Tag eventuelt cyklerne med, for på den måde kan I udforske de charmerende steder og den maleriske natur på vadehavsøen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 2.508
Renoveret / Byggeår:2024 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...