NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

6-personers feriehus med sauna på Rømø

3
icon
icon
icon

Ringvejen 10, Bolilmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 81201
6 pers.
Antal personer
2400 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Dette fine sommerhus på Ringvejen 10 i Bolilmark på Rømø, er det ideelle sted til en ferie med familie eller venner for op til 6 personer. I sommerhuset er der en sauna, som er helt perfekt til afslapning og velvære efter en frisk gåtur ved vandet. Fra sommerhuset er der blot 2400 meter til stranden.

Brændeovn til hyggelige aftener

I sommerhuset finder I en hyggelig stue med en brændeovn, der skaber en varm og behagelig stemning, perfekt til kølige aftener. Varmepumpen sørger for ekstra komfort hele året rundt. Stuen ligger i åben forbindelse til køkken og spiseplads, så dette kommer til at være det naturlige samlingsrum for jer under ferien.

Et af sommerhusets highlights er den skønne sauna, hvor I kan nyde varmen og rigtig få slappet af efter en aktivitetsrig feriedag. For jeres bekvemmelighed er der både vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, så I kan tage på længere ferier uden at bekymre jer om vasketøj.

Sommerhuset byder på 3 soverum, hvoraf 2 er indrettet med dobbeltsenge, og det tredje værelse har en køjeseng – et hit blandt børnene.

Udendørs afslapning på overdækket terrasse

Udenfor kan I nyde sommersolen fra havemøblerne og bruge grillen på den overdækkede terrasse, hvilket er ideelt til hyggelige aftener med grillmad. Sommerhuset er beliggende på en naturlig afskærmet naturgrund, der værner om privatlivet under jeres ferie. Her er der også god plads til, at børnene kan lege, mens I ser på fra en liggestol.

Feriedage på stranden

Sommerhuset i Bolilmark på Rømø ligger kun 2400 meter fra havet, hvilket giver jer nem adgang til skønne stranddage og forfriskende bade.

Udover at nyde de fantastiske strande, kan I også tage på spændende udflugter på øen. Rømø byder på en række aktiviteter som cykelture, ridning på de brede sandstrande og golf. I kan også besøge Nationalmuseets Kommandørgård og lære om øens spændende historie eller tage en tur med færgen til den tyske vadehavs-ø Sild. Mulighederne er mange, og I vil finde masser af måder at gøre ferien både spændende og afslappende.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 2.500
Renoveret / Byggeår:1997 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...