NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

6-personers feriehus til familieferien på Rømø

3
icon
icon
icon

Småfolksvej 41, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82195
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Småfolksvej 41 i Kongsmark på Rømø, finder du dette feriehus, der er beliggende blot 1400 meter fra Vadehavet og 800 meter fra nærmeste indkøbsmulighed. Med plads til 6 personer fordelt på 3 soveværelser, er dette feriehus ideelt til familier eller venner, der søger et roligt sted at slappe af og opleve øens unikke natur.

Sommerhus med brændeovn

Feriehuset har en brændeovn i stuen, som skaber en varm og indbydende atmosfære på kølige aftener. Den afslappede indretning gør feriehuset til en hyggelig base, hvor I kan trække jer tilbage og nyde en behagelig ferie. Den åbne planløsning, med stue, køkken og spiseplads samlet i ét, sikrer, at I kan være samlet mest muligt under ferien; selv når der skal laves mad.

Som et ekstra plus er der en vaskemaskine på sommerhusets badeværelse, så I har mulighed for lidt tøjvask, hvis det skulle blive nødvendigt.

Børnevenlig naturgrund med gynge og sandkasse

Udendørsområdet på sommerhusets naturgrund har plads til børnenes leg med en gynge og sandkasse, mens de voksne kan slappe af i havemøblerne. Tænd op i grillen og tilbered et lækkert måltid under åben himmel, når vejret tillader det. Der findes ingen anden bedre afslutning på feriedagen end med en lækker grillmiddag i familiens selskab på en lun sommeraften.

Oplevelser på Rømø

Rømø er kendt for sine naturskønne områder og brede strande, hvor Sønderstrand er en af de mest populære. Her kan I prøve kræfter med kitebuggy eller strandsejlads eller bare nyde strandlivet og bygge sandslotte med børnene. Tag på cykelture eller vandreture gennem øens naturreservater og klitlandskaber for at opleve det rige dyreliv og måske få øje på sæler eller trækfugle.

Er I interesseret i historie og kultur, kan I besøge Kommandørgården for at lære mere om øens maritime historie. For familier tilbyder Rømø Lege- og Hesteland sjove aktiviteter for de små, og der er flere små butikker og caféer, hvor I kan nyde lokale delikatesser.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2007 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...