NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt og lyst feriehus med boblebad på Rømø

4
icon
icon
icon
icon

Thulevej 1, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82212
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Thulevej 1 i Kongsmark på Rømø finder I dette dejlige sommerhus, hvor op til 6 gæster kan holde en afslappende ferie. Det klassiske røde feriehus byder blandt andet på afslapning med sauna og spa, en varm brændeovn og en solrig træterrasse til solskinsdagene. Hjertelig velkommen.

Lyse omgivelser og knitrende brændeovn

Thulevej 1 er et dejligt feriehus, hvor de lyse og venlige omgivelser hurtigt byder jer velkommen. Her er den rette ferieatmosfære, og mulighed for at medbringe familiens firbenede venner. Her er et åbent alrum med køkken og stue i forlængelse. Indretning er holdt i rolige nuancer, og brændeovnen sørger for hygge-stemning. Sid her med en god bog, se film eller spil brætspil – dét er ægte feriehygge!

Det 108 kvadratmeter store sommerhus på Rømø byder derover på 3 fine soveværelser med gode senge, der sikrer jer en god nattesøvn. Praktisk er her både et gæstetoilet samt et badeværelse – begge med gulvvarme. På badeværelset står den på afslapning og velvære. Her er nemlig både et varmt spabad og en sauna.

Stor solrig terrasse og beachvolleybane

Fra stuen er der adgang til den store smukke træterrasse, som især skal nydes på de solrige sommerdage. Her kan I nyde roen, de smukke lyngbeklædte omgivelser og fuglenes sang i baggrunden. Her er et lille overdækket stykke, perfekt til morgenkaffen. Havemøbler, liggestole og grillen venter på jer!

På den store naturgrund er der også plads til leg og aktiviteter. Her er et gyngestativ og ikke mindst en beachvolleybane! Dyst hele familien og saml appetit til aftensmaden, der naturligvis kan tilberedes på grillen!

Ferie på Rømø – Vesterhavet, Vadehavet og klitter

Rømø, som er naboø til Sild, byder på et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien. Herunder kan blandt andet nævnes cykelture i den smukke natur, gåture på stranden og langs Vadehavet (1200 meter). Udover Vadehavet finder I både en skøn skovlegeplads og hundeskov i gåafstand fra jeres ferieadresse. Øen er også meget populær blandt vandsportsentusiaster; for eksempel til kitesurfing.

Planlægger I en tur til fastlandet, kan I besøge de hyggelige byer Tønder og Ribe og slentre gennem de smukke gader. Hvad med en dagstur til Legoland i Billund eller til Sild med færgen fra havnen i Havneby?

(Lakolk Badestrand 3300 m.)



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 2.600
Renoveret / Byggeår:2019 / 1966

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...