NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Fint træsommerhus med bålsted og shelter på Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Råbjergvej 41, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82214
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

I det rolige Kongsmark finder I dette veldisponerede træsommerhus på Råbjergvej 41. Det hyggelige træhus er beliggende på en stor naturgrund, afskærmet af træer, og udenfor er der en skøn overdækket terrasse. Udenfor finder er der masser af aktiviteter såsom; trampolin, shelter og bålsted. Hjertelig velkommen.

Børnevenlig have, snobrød og overnatning under åben himmel

Et højdepunkt ved sommerhuset på Råbjergvej 41 er klart de skønne omgivelser og udendørsarealerne. Rundt om træhuset finder I flere solrige spots, hvor I kan slappe af i havemøblerne. Her kan I spille kort, planlægge feriedagene eller blot slappe af med en god bog – imens leger børnene på gyngerne, bygger sandslotte i sandkassen eller hopper på trampolinen.

på de lune sommeraftner kan I nyde en lækker grillmenu i læ på overdækkede terrasse. Ret unikt har feriehuset på Rømø sin egen bålplads, hvor I sammen kan bage snobrød eller riste skumfiduser over ilden. Udenfor er der også et shelter, hvor I har mulighed for at redde op og sove under åben himmel.

Feriehus med hyggelig og varm atmosfære

Med plads til 5 gæster, er de 5 sovepladser fordelt på 3 fine soveværelser. Det ene soveværelse er med dobbeltseng, mens de andre er indrettet med enkeltsenge. På badeværelset finder I både vaskemaskine og tørretumbler, og herfra er der adgang til saunaen, hvor I kan blive varmet godt igennem efter en gåtur langs vandet.

Hjerterummet er opholdsrummet, hvor stue, køkken og spiseplads er i åben forbindelse. Ligesom i resten af feriehuset er her også loft til kip, varme trænuancer og komfortable møbler. Som et plus er her både brændeovn og en energibesparende varmepumpe, som sørger for et godt indeklima. Sid foran brændeovnen med en god bog, lav dejlig mad i køkkenet eller spil brætspil – mulighederne er mange. Nyd tiden med familien efter en spændende dag med gode oplevelser.

Ferie på Rømø – Vesterhavet, Vadehavet og klitter

Rømø, som er naboø til Sild, byder på et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien. Herunder kan blandt andet nævnes cykelture i den smukke natur, gåture på stranden og langs Vadehavet. Øen er også meget populær blandt vandsportsentusiaster; for eksempel til kitesurfing. Fra jeres ferieadresse har I 1000 meter til Vadehavet og 3400 meter til Lakolk Badestrand.

Planlægger I en tur til fastlandet, kan I besøge de hyggelige byer Tønder og Ribe og slentre gennem de smukke gader. Hvad med en dagstur til Legoland i Billund eller til Sild med færgen fra havnen i Havneby.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2008 / 1997

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...