NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Idyllisk stråtækt feriehus på ugenert grund med vildmarksbad

3
icon
icon
icon

Småfolksvej 12, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82220
4 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Charmerende og idyllisk sommerhus på Småfolksvej 12, Rømø – tæt på Vadehavet. Det fine, stråtækte feriehus er charmerende indrettet, og udenfor er et varmt vildmarksbad. Her kan op mod 4 gæster holde en dejlig ferie på Vadehavsøen, Rømø. Hjertelig velkommen!

Landlig stil og dejligt opholdsrum med brændeovn

På en ugenert naturgrund ligger sommerhuset på Rømø. Feriehuset på 100 m2 er indrettet med husets sjæl for øje og fremstår pænt og indbydende. Småfolksvej 12 er indrettet med et lille, velfungerende køkken med opvaskemaskine og en stor opholdsstue med brændeovn, spiseplads og tv med Chromecast. Her er plads til jer alle, uanset om I skal streame film, holde brætspilsaften eller noget helt tredje. Brændeovnen sørger for den gode stemning, og den energibesparende varmepumpe sikrer jer et behageligt indeklima året rundt.

Her er 2 rummelige soveværelser – begge med komfortable dobbeltsenge. Her er et toilet samt et separat rum med bruser. Praktisk er her både vaskemaskine og tørretumbler, så strandhåndklæderne kan vaskes.

Rolig beliggenhed med vildmarksbad og gasgrill

Sommerhuset ligger på en stor naturgrund og har en skøn terrasse, hvor I kan nyde solskinstimerne. Havemøblerne venter på jer! Slap af på solsengene, tag eftermiddagskaffen med udenfor eller sæt dig godt til rette med en god bog. Til aften kan I tænde op i gasgrillen, tilberede lækre sommerretter, der samler familien.

Når I rigtig skal forkæles, kan I gøre vildmarksbadet klar. Her kan I året rundt sætte jer godt til rette i det varme vand og kigge op på den smukke glimtene stjernehimmel. I vildmarksbadet er der plads til 4 personer.

Aktivitetsmuligheder på naturskønne Rømø

Med ferieadressen, Småfolksvej 12 i Kongsmark, er der kun 700 meter til Vadehavet, der er en del af UNESCO’s verdensarv. Nationalpark Vadehavet tiltrækker årligt millioner af trækfugle, som benytter Rømø for at finde føde og hvile.

Udover naturoplevelser byder Rømø også på flere gode shopping muligheder, kulinariske oplevelser på de mange cafeer og restauranter, samt museer og gallerier. Her er noget for enhver uanset alder.

Med et ophold på Rømø skal stranden naturligvis opleves. Den tætteste badestrand ligger i Lakolk. Stranden er farbar i bil, så I nemt og bekvemt kan komme helt ned til vandkanten. Her er det oplagt med en tur i Vesterhavet, bygge sandslotte, spille bold eller prøve kræfter med strandsport som Blokart, kitesurfing eller windsurfing.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:100 / 1.100
Renoveret / Byggeår:2000 / 1900

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...