NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Sommerhus til 8 personer og 2 hunde – med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Davidstræde 6, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82222
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Leder I efter et fint sommerhus med en rolig beliggenhed – så er dette feriehus på Davidstræde 6 på Rømø et godt bud! Det klassiske stensommerhus med den ugenerede beliggenhed, har en åbent alrum, et boblebad og udenfor en lukket terrasse. Nyd solskinstimerne på den lukkede terrasse, perfekt for hundeejerne. I feriehuset er det muligt at medbring 2 hunde

Bekvemmelighed og komfort til 8 personer

Med et husareal på 130m2 har sommerhuset på Rømø rigelig plads til 8 personer, hvilket gør det attraktivt for den store familie eller en gruppe venner. Her er 4 soveværelser, som sikrer jer en god nattesøvn. Sommerhuset er udstyret med moderne bekvemmeligheder såsom vaskemaskinen og tørretumbleren, der er at finde på det ene badeværelse. For dem, der elsker sauna og spa, vil badeværelset sauna være en sand fornøjelse!

Feriehusets hjerterum er det åbne opholdsrum, hvor brændeovnen er centralt placeret. Her fornemmes den klassiske sommerhusstemning med de træbeklædte vægge. I den ene ende finder I det veludstyrede køkken med opvaskemaskine, hvor hobbykokken kan slå sig løs. Modsat er stuen, der indbyder til hyggelige og afslappende stunder – uanset om der er spilleaften eller en god bog på programmet. Tænd op i pejsen for ekstra hygge.

Stor grøn naturgrund og lukket terrasse

Fra alrummet er der udgang til den fine sydvest-vendte fliseterrasse, som kan nydes på de varme sommerdage. Her kan I nyde morgenkaffen eller slappe af i solen efter en dag fyldt med aktiviteter. Havemøbler, liggestole og grillen står klar til jer!

Mens grillmesteren forbereder sommermiddagen, kan børnene give den gas på den store grønne plæne. Her kan der spilles bold, kongespil og meget mere! Til familiens mindste venter her også et gyngestativ og en sandkasse.

Aktivitetsmuligheder på naturskønne Rømø

Med ferieadressen, Davidstræde 6 i Kongsmark, er der kun 1000 meter til Vadehavet, der er en del af UNESCO’s verdensarv. Nationalpark Vadehavet tiltrækker årligt millioner af trækfugle, som benytter Rømø for at finde føde og hvile.

Udover naturoplevelser byder Rømø også på flere gode shopping muligheder, kulinariske oplevelser på de mange cafeer og restauranter, samt museer og gallerier. Her er noget for enhver uanset alder.

Med et ophold på Rømø skal stranden naturligvis opleves. Den tætteste badestrand ligger i Lakolk. Stranden er farbar i bil, så I nemt og bekvemt kan komme helt ned til vandkanten. Her er det oplagt med en tur i Vesterhavet, bygge sandslotte, spille bold eller prøve kræfter med strandsport som Blokart, kitesurfing eller windsurfing.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 3.200
Renoveret / Byggeår:2023 / 1997

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...