Traditionelt og strandnært sommerhus med spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Lakolk 154B, Lakolk, Rømø

- Sommerhusnr.: 83078
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
5800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus på Lakolk 154B byder på en dejlig ferie i et typisk traditionelt sommerhus. Her kan I bo tæt på stranden, og skulle I ankomme i en el-bil, så har I også mulighed for at oplade den ved sommerhuset. Feriehuset ligger blot 400 meter fra stranden, så det er altid nemt og hurtigt at gå hertil.

Feriehus med charmerende indretning og plads til afslapning

Dette dejlige feriehus på Rømø byder på en charmerende og behagelig indretning. Fra entréen, med både vaskemaskine og tørretumbler, kommer I ind til køkkenet og alrummet. I det åbne og praktiske køkken kan I lave mad sammen, og i stuen kan I slå jer ned i de behagelige møbler med den knitrende brændeovn i baggrunden. Herfra kommer et dejligt lysindfald fra det store vinduesparti.

Sommerhuset har 3 gode soverum samt et dejligt badeværelse med gulvvarme, sauna og spa. Her er der altså rig mulighed for en masse afslapning. Feriehuset har også et ekstra gæstetoilet, så der ikke er kø til badeværelset om morgenen.

Feriehus med dejlig træterrasse og mulighed for læ

Fra stuen er der flere udgange til den dejlige træterrasse, som sommerhuset er omringet af. Terrassen er delvist lukket, afskærmet og overdækket, så det er muligt at finde læ. Her kan I nyde en dejlig kop kaffe i de behagelige havemøbler. Hen ad eftermiddagen kan I finde feriehusets praktiske gasgrill frem, hvorpå I kan lave en lækker middag, og hvis vejret byder til det, kan I nyde middagen på terrassen.

Sommerhuset ligger på en dejlig naturgrund, hvorfra der kun er 400 meter til stranden. Stranden er altid et besøg værd uanset årstiden. Fra feriehuset er der 5,8 kilometer til nærmeste indkøbsmulighed, så det er altid nemt og hurtigt at hoppe i bilen for at få ordnet dagens indkøb.

Hold ferie på Rømø og udforsk feriebyen Lakolk

Med feriehusets beliggenhed i Lakolk har I mulighed for at opleve den dejlige ferieby. Besøg eventuelt de mange hyggelige caféer eller Lakolk shopping center. Lakolk Strand er også et besøg værd. Her kan I køre med bilen næsten helt ned til vandkanten. Tag eventuelt et smut forbi Rømø Bolsjeri og Ishus ved Lakolk, som helt sikker vil falde i de mindstes smag!

Det siger vores gæster om sommerhuset 83078

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zum dritten mal in diesem Haus. Es ist mit allem ausgestattet,
was wir brauchen und auch die Lage ist für unsere Wünsche genau richtig. Es liegt ruhig am Ende einer Sackgasse mit Fußweg über die Dünen zum Strand und auch zum Brötchen holen braucht man das Auto nicht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Top Lage, gut ausgestattet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 970
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...