NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Stråtækt feriehus med sauna på ugeneret grund

3
icon
icon
icon

A Hveyselsvej 10, Vesterhede, Rømø

- Sommerhusnr.: 85203
4 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På en stor naturgrund finder I sommerhuset på A Hveyselsvej 10 i Vesterhede på Rømø. Et hyggeligt feriehus hvor op til 4 gæster kan holde en afslappende ferie. Her er både sauna, energibesparende luft-til-luft varmepumpe og en dejlig brændeovn, der skaber den rette feriestemning. Hjertelig velkommen.

Hyggeligt stråtækt feriehus til 4 personer

Feriehuset på A Hveyselsvej 10 er 85 m2 og kan rumme 4 feriegæster. Her er det også muligt at medbringe jeres firbenede ven. Træk jer tilbage i den hyggelige stue og nyd de hyggelige aftner med familien foran brændeovnens knitrende flammer. Her er plads til afslapning og nærvær! Stue og køkkenet er i åben forbindelse, så I kan grine på tværs af rummet. I det lille køkken kan I sammen tilberede livretter, mens opvaskemaskinen klarer opvasken.

Udover feriehusets hjerterum, er her 3 soveværelser – 2 er udstyret med en dobbeltseng, mens det sidste har 2 enkeltsenge. På badeværelset er der installeret gulvvarme samt adgang til saunaen. Her kan I få varmen – perfekt efter en lang gåtur ved stranden.

Afskærmet grund og hyggelige grillaftner

Feriehuset er beliggende på en smuk naturgrund, hvor de omkringliggende klitter skærmer for den værste blæst. Mod sydvest er en dejlig træterrasse, der er delvist overdækket – her venter havemøblerne blot på jer! Nyd en god bog, solens varme og saml familien til en skøn grillaften. Til formålet har I en gasgrill, så I hurtigt kan få tændt op, mens børnene leger på den grønne plæne. Til familiens mindste finder I også en sandkasse samt gynge.

Dejlige Rømø – mellem Vesterhavsstranden og Vadehavet

Feriehuset ligger nær den idylliske landsby Sønderstrand, ikke langt fra UNESCO’s verdensarv Vadehavet på den østlige side og den brede sandstrand ved Vesterhavet på den vestlige side. Begge kan hurtigt nås på cykel. Uanset om I vil udforske naturen eller bade på den brede strand, så er begge dele muligt her på Rømø.

Jeres hund vil helt sikkert nyde lange gåture i en af hundeskovene eller på stranden. Den nærmeste købmand er heller ikke langt væk, så I kan fylde op med friske rundstykker om morgenen og lækkerier til grillen om aftenen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 3.800
Byggeår:1983

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...