NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Roligt beliggende sommerhus på Rømø

4
icon
icon
icon
icon

Lejrbjergvej 19, Vesterhede, Rømø

- Sommerhusnr.: 85216
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Vadehavsøen, Rømø, finder I dette hyggelige sommerhus på Lejrbjergvej 19. Sommerhus er lyst og hyggeligt indrettet og kan danne rammerne om en dejlig ferie for 4 personer – både inde og ude! Ude kan I nyde roen og holde skønne grillaftner og Vadehavet finder I små 1000 meter herfra.

Kvalitetstid med familien i gode lyse rammer

Velkommen indenfor på Lejrbjergvej 19! Sommerhuset har den rette atmosfære, og det fremstår lyst og venligt med den enkelte indrettet og de smukke loftsbjælker. Feriehusets 85 m2 rummer blandt andet et badeværelse med gulvvarme, 3 fine værelser og ikke mindst et åbent opholdsrum.

Opholdsrummet fungerer som feriehusets samlingspunkt og hjerte. Her er plads til hygge og nærvær samt en skøn brændeovn, der sørger for den helt rette feriestemning! Det veludstyrede køkken har opvaskemaskine, og den store sofa indbyder til afslappende stunder. Om I vil holde brætspilsaften eller streame film på Chromecastet, er op til jer – mulighederne er mange!

Praktisk er her installeret vaskemaskine, så I let kan vaske strandhåndklæderne under jeres ophold! I opholdsrummet hænger en energibesparende varmepumpe, og herfra er der ligeledes direkte udgang til sommerhusets terrasse.

Ude i den smukke natur og leg for børnene

Terrassen er delvist overdækket, således I kan nyde frokosten i skyggen. Her finder I både havestole og liggestole, hvor I kan koble af fra hverdagen med en god bog. Hør fuglenes sang, slap af og nyd de smukke omgivelser omkring jeres feriehus.

I haven er der også rig mulighed for aktiviteter! Her er et stort grønt areal, som er helt perfekt til kongespil eller boldspil, mens de mindste helt sikkert vil elske at lege på gyngerne eller i sandkassen. Lad børnene lege, mens der tændes op i gasgrillen og gøres klar til en skøn grillaften med familien.

Ferie på hyggeligste Rømø

Sommerhusets beliggenhed er helt ideel, hvis ønsker en ugenert ferie. Det ligger i naturskønne omgivelser kun 900 meter fra det spektakulære Vadehav, en del af UNESCOs verdensarv, og få kilometer herfra finder I Sønderstrand.

Udflugter på øen kan foregå til fods, på cykel eller i bil – her er meget at se af både natur, historiske oplevelser, havn, dæmning, livlige strande med blandt andet drageflyvning og boogiekørsel samt lokale delikatesser og restauranter, hvor I kan mærke øens puls.

Det siger vores gæster om sommerhuset 85216

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines aber feines Retdachhaus in einer schönen und ruhigen Umgebung. Die Nachbarn sind alle soweit weg,das man keinen sieht und hört. Selbst Rehe und Hasen laufen durch den Garten. Im Haus ist alles vorhanden(von scharfen Messern bis Backpapier )was man für den Aufenthalt benötigt.
Schön wäre es wenn das Bad modernisiert wird und es in den Schlafzimmern bessere verdunklungsmöglichkeiten gäbe.
Direkt vor der Terrasse ist eine Schaukel und ein kleiner Sandkasten.Nordstrand in Lakolk und der Südstrand sind beides nur ein paar Autominuten entfernt. Für uns war es ein richtig toller Urlaub



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.770
Renoveret / Byggeår:2024 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...