NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Flot lyst feriehus 200 meter fra Vadehavet, Rømø

4
icon
icon
icon
icon

Lyngvejen 85, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86215
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Lyngvejen 85 ved Havneby på Rømø finder I dette arkitekttegnede sommerhus, som kan huse op mod 8 gæster samt 2 kæledyr. Et lyst og velindrettet feriehus med en stor træterrasse beliggende på en dejlig naturgrund 200 meter fra Vadehavet. Hjertelig velkommen.

Åbent alrum med brændeovn til hyggelige stunder – afslapning med spa og sauna

Sommerhuset på Rømø, der er opført i træ og rustikke sten, har et stort åbent alrum, hvor I alle kan samles. Med højt til loftet og et stort vinduesparti skabes en rummelig fornemmelse. I det veludstyrede køkken kan I sammen lave en masse dejlige måltider, som samler jer omkring bordet. Efterfølgende kan I spille brætspil eller slå jer ned i sofaen, mens opvaskemaskinen klarer opvasken. Tænd op i brændeovnen for at fuldende hygge-stemningen. En energisparende luft-til-luft varmepumpe sørger ligeledes for et behageligt indeklima.

Her er 3 lyse værelser og en stor hems, hvoraf 2 af de 8 sovepladser skal findes. Her er behagelige senge og madrasser, så I får en god nattesøvn og kan komme helt ned i gear. Komme helt ned i gear kan I også på det ene af feriehusets 2 badeværelser. Her venter jer både spa og sauna! Gulvvarme finder I på begge badeværelser, og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler er også til jeres rådighed.  Indgangs- og indvendige døre er uden dørtrin, og er 90 cm brede og gør derfor feriehuset handicapvenligt.

Derudover er der ladestander til El biler. 

Læmuligheder, solrig terrasse og børnevenlig have

Sommerhuset er beliggende på en 1250 m2 grøn naturgrund, hvor de omkringliggende træer skaber gode læmuligheder. Det er her I kan nyde solskinstimerne – både på den store træterrasse eller i haven. Havemøblerne står klar til jer, mens børnene kan lege på gyngerne i sandkassen.

Også her skal I afslutte dagen; med en hyggelig grillaften. Tilbered et dejligt måltid på grillen og grill skumfiduser til dessert. Står der friskfanget fisk på menuen, er der en udvendig fiskerenseplads med bord og rindende vand, hvor lystfiskere kan tilberede dagens fangst.

Havneby – den idylliske havneby

Jeres feriehus ligger i den sydlige del af Rømø, i den smukke Havneby. Her finder I masser af aktiviteter for jer og børnene. I kan besøge labyrintparken, tage på en Vadehavs- vandring, samle muslinger ved stranden, deltage i dragefestivalen eller udforske og opleve øens smukke natur på cyklen.

Fra jeres ferieadresse er der henholdsvis 200 meter til Vadehavet og 2500 meter til Sønderstrand. Vesterhavet er et kendt og populært område for diverse sportsarter, blandt andet kitesurfing, SUP, parakart og meget mere. Besøg restauranterne, hvor I kan smage den friskfangede fisk eller kør til de historiske byer Ribe eller Tønder.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 1.250
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...