NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Dejligt sommerhus med carport i Arrild til 5 personer

4
icon
icon
icon
icon

Skikkild Bjerge 3, Arrild

- Sommerhusnr.: 88213
5 pers.
Antal personer
25000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Nyd en afslappende ferie i dette hyggelige klassiske sommerhus på Skikkild Bjerge 3 i Arrild. Med plads til 5 feriegæster og en fin grøn have, er feriehuset i Arrild velegnet til parret eller den lille familie, der leder efter en rolig base med smukke naturoplevelser inden for rækkevidde – imens kan I trygt lade bilen holde under carporten. Et varmt velkommen!

Afslapning med de nærmeste

Med sine 60 m2 er her plads til 5 glade feriegæster. Feriehuset er hyggeligt og enkelt indrettet, vinduerne inviterer dagslyset indenfor, og her er et åbent køkken/opholdsrum til familielivet. Biopejsen, der skaber den rette feriestemning, er placeret centralt i rummet. Sid her med en god bog, en friskbrygget kop kaffe og se den knitrende flamme – dét er ægte sommerhushygge!

Her er 2 soverum, det ene med en dobbeltseng og det andet med køjeseng samt en enkeltmandsseng – et højdepunkt for familiens mindste! Her er I sikret en god nattesøvn. Feriehuset på Skikkild Bjerge 3 er udstyret med hverdagens vigtigste hjælpere; en energibesparende luft-til-luft varmepumpe, og opvaskemaskinen klarer opvasken for jer!

Grøn have, og skønne grillaftner

Et højdepunkt ved feriehuset er terrassen, der selvfølgelig skal nydes på de lune sommerdage. Havemøblerne står klar! Her kan I dase i solen, spiller kort eller planlægge udflugterne. Skønt er her også en fin grøn græsplæne, der indbyder til aktiviteter for store som små. Måske hele familien skal spille kongespil?

Til aften kan I dække op på terrassen og tænde op i grillen. Her kan familiens grillmester trylle et dejligt måltid frem! Det hører sig sommeraftnerne til.

Roligt ferieområde i naturskønne omgivelser

Arrild er et roligt og naturskønt område med grønne enge, skov og søer. Tag cyklerne med og oplev området, hvor det også er muligt at fiske i den store fiskesø, spille minigolf og tennis eller tage i svømmehallen. Den lokale købmand finder I desuden små 500 meter fra jeres ferieadresse.

Skal I på længere tur, skal I bestemt besøge vadehavsøen, Rømø. Her arrangeres der blandt andet ridetur, østersture ved Vadehavet, og ved Lakolk Strand er det muligt at køre bil helt nede på stranden!  Er man historieinteresseret, kan man også komme med ud og høre om bunkerne fra 2. Verdenskrig. En populær attraktion er øens lege og labyrintpark med udfordringer for både voksne og børn.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper og håndværkersgrupper.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 894
Renoveret / Byggeår:2020 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...