Hyggeligt kvalitetshus i skøn natur i Vestjylland.

3
icon
icon
icon

Dortheasvej 56, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2366
4 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et hyggeligt og velholdt kvalitetshus i den smukke natur i Vestjylland med en stor og delvis overdækket terrasse. Personligt indrettet feriehus med komfortable dobbeltværelser til 4 personer. Brændeovn og sauna samt fladskærmsTV, BlueRay og stereoanlæg.

Hyggeligt kvalitetshus med lyn hurtigt internet

Personlig og særdeles hyggelig indretning med åbent alrum, hvor det funktionelle køkken er i åben forbindelse med spise- og opholdsafdelingen, løbende moderniseret, senest med nyt badeværelse og terrasse i 2015. Huset har brændeovn, sauna og moderne TV og stereoudstyr. For den afslappende ferie for 4 personer i 2 komfortable dobbeltværelser, i det ene soveværelse er der desuden et ekstra TV. I sommerhuset har du gratis og ubegrænset forbrug af gratis og lynhurtigt internet.

Naturen i Vestjylland

skal nydes fra den let afskærmede og delvis overdækkede terrasse, som har gode havemøbler og liggestole. Udflugterne i omegnen går naturligvis til hav og fjord samt den særdeles levende fiskerby Hvide Sande, hvor både alle former for vandsport, lystfiskeri og shopping er til rådighed.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2366

D.
sagde , Danmark

Hyggelig lille sommerhus med gode møbler og fin indretning. Der var rigeligt med service – hurtig internetSoverum:2
Bolig-/Grundareal:76 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2017 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...