Luksusferiehus med inde- og udespa og dejlige terrasser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 3, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2498
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er et sikkert valg til en dejlig afslappende ferie. Det ligger i et populært og roligt ferieområde ikke langt fra Vesterhavet, hvis lange sandstrand indbyder til gåture, leg og samvær hele året rundt.

Luksusferiehus med wellnessafdeling både ude og inde

Feriehuset er helt ideelt til dig, der ønsker lidt luksus og masser af afslapning og kvalitetstid med familien eller vennerne. Det er rigtig dejligt indrettet, så du har et stort fællesrum i form af stuen, spiseafdelingen og det åbne køkken. Her kan I alle være sammen og nyde hinandens selskab.

Den hyggelige stue bliver fuldendt af brændeovnen, som giver god varme og masser af hyggelig feriestemning, når I slapper af i sofaen med en god bog eller en film og et glas vin.

På det ene badeværelse er der en dejlig sauna og et stort spabad, der indbyder til afslappende stunder, hvor du virkelig mærker, det er ferie. Og som prikken over i’et er der en udendørs spa på terrassen, hvilket giver mulighed for lidt wellness under den smukke stjernehimmel.

Dejlige terrasser – det perfekte grundlag for sommerhygge og grillaftener

Omkring feriehuset har du de skønne terrasser, hvor du kan nyde livet i liggestolen, mens børnene leger. Og om aftenen kan du samle familien omkring grillen og nyde samværet og nærværet, der gøre ferien til noget helt specielt.

På terrassen er der også sat en udendørs bruser op – både med varmt og koldt vand. Så efter spa- og saunabesøg kan du blive kvikket op. Og efter en tur ved stranden kan du skylle sandet og salten af, og måske give hunden et lille bad. Bruseren kan bruges fra april til november .

Derudover har du et praktisk depotrum, så du har plads til cyklerne, surfudstyret eller fiskegrejet.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2498

D.
sagde , Skibby

Rigtig fint og lækkert sommerhus. Masser af plads og lækroge til at nyde vejret.
Skønt område for både voksne, børn og hund.

D.
sagde , Danmark

Skønt feriehus med en lækker indretning – vi kommer gerne igen

D.
sagde , Danmark

PerfektSoverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.100
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...