Stilfuldt sommerhus med sauna og gennemført indretning

4
icon
icon
icon
icon

Klevevej 13, Lodbjerg Hede

- Sommerhusnr.: K6771
6 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Lodbjerg hede på en grøn naturgrund kan I med op til 6 personer og 1 hund holde ferie i dette stilfulde sommerhus. Feriehuset blev renoveret i 2019 og kombinerer i sit nye interiør den klassiske sommerhusstemning med en moderne indretning. Huset har både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler og gynger til børnene.

Lyst og klassisk med hyggekroge og flot lysindfald

De flotte, lyse trælofter med markerede bjælker og ovenlysvinduer skaber en helt særlig stemning i sommerhuset på Klevevej 13: Den moderne indretning er gennemført, men værner samtidig om følelsen af ferie. Gennem det store vinduesparti i opholdsområdet kommer der masser af lys ind i huset, og synet af den blå himmel kan nydes, imens I samles til morgenmad ved det lange spisebord.

I det hyggelige køkken kan store og små lave mad sammen om køkkenøen, og oprydningen klares nemt med hjælp fra opvaskemaskinen. De forskellige siddekroge i huset giver alle feriegæster mulighed for at trække sig lidt tilbage eller at starte et fælles brætspil ved et af bordene.

Afslapning inde og ude mens børnene leger

På sommerhusets 85 m2 er der 2 badeværelser og 3 soverum med en dobbeltseng og fire enkeltsenge. I husets bryggers står en vaskemaskine og tørretumbler klar til at ordne tøjvasken for jer under ferien. Imens kan I nyde varmen i saunaen, som året rundt varmer hele kroppen op med en dejlig feriestemning.

Terrassen foran huset er det perfekte sted at nyde solen på liggestolene. I kan flytte rundt på terrassen langs huset for at få både morgen- og aftensolen med. På den 2730 m2 store grund finder I også et skjult siddehjørne blandt buskene. Børnene kan tumle sig på den store græsplæne, udforske naturgrunden eller flyve højt til vejrs på gyngerne.

Lodbjerg hede er et roligt sommerhusområde ikke langt fra turistbyen Søndervig, hvor I kan finde alt fra supermarked til Segway, bowling og restauranter. Feriehuset ligger lige ved siden af golfbanen ved Holmsland Klit Golfklub. Få minutters kørsel fra huset kan I opleve det brusende Vesterhav og lægge jer til rette i den friske havluft på den hvide sandstrand.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.730
Renoveret / Byggeår:2019 / 1978

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Lodberg Hede

Lodberg Hede ligger i et smørhul mellem Vesterhavet, Ringkøbing Fjord og Stadil Fjord. Vores sommerhuse i Lodbjerg Hede ligger i fredelige omgivelser, et par kilometer fra den livlige badeby Søndervig. Der er flere muligheder, hvis du vil til havet, når du holder ferie på Lodberg Hede. Du kan enten tage til Houvig Strand, som ligger tættest på, eller til Søndervig Strand, hvor livreddertårnene er bemandede i sommermånederne. Du bor desuden i køreafstand til den hyggelige gamle købstad Ringkøbing.

Beliggenhed og landskab: Landskabet på Lodbjerg Hede er præget af hede og skov. De fleste feriehuse i området er omkranset af fyrtræer og ligger på kuperede og lyngbeklædte grunde.

Indkøb og shopping: Det nærmeste større supermarked ligger i Søndervig, blot et par kilometer fra
Lodberg Hede. Her finder du også en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer. Alternativt kan du tage til Ringkøbing, som har en særdeles charmerende midtby med en lang række butikker af forskellig slags.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage (øst for Ringkøbing) og i Husby. Det tager cirka 15 minutter i bil at køre til Femhøjsande Plantage og cirka 20 minutter i bil at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...