Dine Esmark-fordele

Dine Esmark-fordele

 • Markedets højeste belægningsprocent
 • Unik fordelspakke uden selvrisiko
 • Esmark VIP med partnerfordele og rabatter
 • Høj standard i rengøring og kontrol
 • Professionelt servicekoncept 24/7
 • Opsyn af dit feriehus året rundt
 • Målrettet og effektiv markedsføring
 • Glade og tilfredse gæster, der kommer igen
 • Egen ejerside, hvor du kan følge med i udlejningen
 • Gratis adgang til topmoderne ejerværksted, industrivaskemaskiner og trailere, døgnet rundt
 • Lokalkontor åbent 7 dage om ugen
 • Kompetent rådgivning
 • Og meget, meget mere …


Ingen selvrisiko på gæsteskader hos Esmark

Hos Esmark er alle feriegæster dækket af vores unikke Esmark Fordelspakke. Det betyder, at alle gæster er dækket, hvis der skulle ske et uheld i dit feriehus.

På den måde undgår du eventuelle ”spøgelsesskader” i dit feriehus, idet fordelspakken øger andelen af gæster, der får informeret os om småskader allerede under deres ophold, så vi kan behandle og udbedre skaden hurtigt og effektivt.

Det giver bedre service for både de gæster, der måtte forårsage en skade, og de efterfølgende gæster i feriehuset, samtidig med at du som husejer undgår ærgrelser over småskader uden ejermand.

For dig som husejer betyder Esmark Fordelspakke samtidig, at du er fri for selvrisiko på skader i feriehuset (køkkengrej og service dog undtaget).

Fordelspakken indebærer desuden, at gæsten har en udvidet annulleringsret i tilfælde af fx akut opstået sygdom, og denne service har selvfølgelig ingen indflydelse på din garanti for fuld lejeindtægt, hvis gæsten annullerer senere end 30 dage før ankomst.


Esmark Fordelspakke
– til fordel for dig og dine gæster

 • Obligatorisk for alle gæster
 • Inkluderet i lejepris
 • Hurtig og effektiv sagsbehandling
 • Giver mere tryghed for dig og vores fælles gæster

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores team af ejerrådgivere. Så kan vi i samme ombæring give dig en gratis udlejningsvurdering af dit feriehus. Det er helt uforpligtende for dig.

Du kan læse mere om Esmark Fordelspakke på esmark.dk/sommerhusudlejning/esmark-fordelspakke/


En verden af fordele med Esmark VIP

Esmark har lavet et program med VIP-fordele til mange af vores lokale oplevelser, som vi gerne vil dele med vores husejere og gæster.

Du får mange partnerfordele, tilbud og rabatter hos vores samarbejdspartnere.

Sådan opnår du rabatterne som Esmark-husejer:

Du henvender dig til dit lokalkontor, hvor vi laver en VIP-nøglering til dig, som du viser frem ved ankomst til attraktionen.

Se alle ferieattraktioner på: www.esmark.dk/partnerfordele

Under hver attraktion kan du se om billetterne skal købes ved ankomst eller online.


Andre fordele

Du får din egen husejerside

Hos os er du altid velkommen på kontoret til en kop kaffe og en snak, hvis du skulle have spørgsmål.

Men udover den personlige service får du også din egen ejerside, hvor du kan følge med i udlejningen af dit sommerhus 24 timer i døgnet.

Her har du blandt andet overblik over din udlejningsøkonomi, adgang til vores lokale håndværkerliste samt mulighed for selv at foretage ændringer og oprette/slette ejerspærringer.

Gratis SMS-service

Du kan også tilmelde dig vores gratis SMS-service. Så får du straks besked, når dit sommerhus bliver lejet ud.

Og har du planer om at skulle ud i huset i et lejerskifte, kan du bare give besked. Så sørger vi for, at du får en SMS i tilfælde af, at gæsterne rejser hjem lidt før normal afrejsetid, så du kan komme hurtigt i gang med dit ærinde.

Fleksibilitet og medbestemmelse

Du vælger selv, hvor mange uger du vil leje dit sommerhus ud. Ønsker du f.eks. at passe dit sommerhus selv, dvs. klare tjek og rengøring ved lejerskifte, er det naturligvis en mulighed. Og du får selvfølgelig en fast betaling for din indsats.

Ingen dyre ekstraydelser

Hos os betaler du ikke for:

 • Vintersikring af dit sommerhus
 • Klortabletter og rengøringsartikler til gennemløbsspa
 • Tjek og klargøring af dit sommerhus, hvis det har stået ledigt
 • Sand til sandkassen

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt vores ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
[email protected]

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
[email protected]

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
[email protected]

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Nikolaj Gramstrup

Nikolaj Gramstrup
Ejerrådgiver

69 15 96 82
[email protected]

Jeg er født og opvokset i vestjylland. Flyttet til Fanø 2021 og bor i Nordby i sammen med min Familie. I 20 år har jeg haft forskellige jobs med salg og indkøb i trælastbranchen. Fritiden bliver brugt på et lille orkester, hvor jeg synger og spiller guitar i, derudover i vores sommerhus med diverse gør-det-selv projekter. En cykle-gåtur i Fanø´s skønne natur eller en koncert.

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Ejerrådgiver

69 16 95 55
[email protected]

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Ejerrådgiver

69 15 96 67
[email protected]

Jeg er født og opvokset i en lille by i Midtjylland, men elitehåndbolden bragte mig til Ringkøbing i 2008. Her bor jeg i dag med min mand og vores to børn. I min fritid nyder jeg tiden med min familie, deres interesser for sport, og når tiden tillader det, sætter jeg også selv pris på at træne lidt og være sammen med mine veninder. Jeg har været ansat ved Esmark siden sommeren 2019, og inden da arbejdede jeg 11 år i Vikar- og rekrutteringsbranchen.

Picture of Anders Koop Nielsen

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 98 34
[email protected]

Jeg er født og opvokset i landsbyen Glejbjerg, og bor i dag på en nedlagt landejendom i Tistrup ved Varde, sammen med min ægtefælle Betina og vores datter. Fritiden bruges på vores landejendom, og når tiden er til det nyder jeg kvalitetstid med familien og en lang gåtur med hunden. Derudover er jeg aktiv i det lokale foreningsliv og nyder også gerne en god fodboldkamp fra sidelinjen eller i fjernsynet. Jeg er uddannet landmand og dernæst ejendomsmægler, og har været ansat ved Esmark siden 01.01.2022.

Picture of Jimmi Nielsen

Jimmi Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 67 20
[email protected]

Jeg er født, opvokset og bor i lokalområdet. Jeg har 4 voksne børn og danner par med Julie, som også har 2 børn. De sidste godt 20 år har jeg brugt i sommerhus udlejnings branchen. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, hendes børn og mine egne børn, venner og fitness. Jeg elsker at rejse. fx til Mexico for at fiske.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Ejerrådgiver

69 16 95 52
[email protected]

I november 2020 blev jeg ansat hos Esmark som intern ejerrådgiver. Et job, hvor jeg får lov til at være i tæt kontakt med vores husejere, og hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996 - her bor jeg sammen med mine tre børn. Jeg holder meget af vores vestjyske natur, og nyder især en god løbetur i de flotte omgivelser.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Ejerrådgiver

69 16 95 51
[email protected]

Jeg er født og opvokset i det vestjyske og bor i dag i Oksbøl sammen med min søn Anton. Inden jeg startede hos Esmark har jeg arbejdet i detailbranchen i mere end 25 år i samme virksomhed. De fleste af årene som butikschef. Jeg har været ansat som intern ejerrådgiver ved Esmark siden 01.11.2000

Picture of Anita Holm Sørensen

Anita Holm Sørensen
Ejerrådgiver

92 15 66 30
[email protected]

Jeg født og opvokset i Grønbjerg og bor i dag i Ringkøbing, sammen med min mand Søren og vores 3 børn. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg nyder gåture langs fjorden, hygge i sofaen, en løbetur eller et glas vin på terrassen. Jeg er uddannet pædagog og har været ansat ved Esmark siden 01.11.2022.

Bestil en gratis udlejningsvurdering Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...