Hvorfor vælge Esmark?

At vælge sommerhusudlejer er langt hen ad
vejen et spørgsmål om kroner og ører.
Om optimal indtjening og udlejning.

Men det er også et spørgsmål om tillid, tryghed,
godt samarbejde og god service.

Danmarks stærkeste udlejningsbureau

Vil du være en del af succesen? Så får du følgende 5 ting…

Højeste indtjening

Esmarks gennemsnitlige belægningsprocent er den højeste i alle de områder, hvor vi er til stede. Og vi arbejder benhårdt på at øge den endnu mere. For dig som husejer betyder det, at du får markedets højeste indtjening.

100% Tryghed

Tryghed er et nøgleord, både når man er på ferie, men også når man udlejer sit feriehus. Og med Esmark Fordelspakke er du dækket – uden selvrisiko – i tilfælde af, at vores fælles gæster forårsager skader i dit feriehus.

Bedste service

Et gennemført servicekoncept betyder, at du kan møde os på kontoret 7 dage i ugen, har gratis opsyn af dit feriehus året rundt samt gratis benyttelse af professionelt vaskeri og ejerværksted.

Størst fleksibilitet

Hos Esmark er det dig, der bestemmer, hvor meget du vil udleje, hvilken skiftedag, du ønsker, om det er os eller dig, der står for hovedrengøringen og så videre. Vi har altid tid til en dialog og står klar med individuel rådgivning.

Flest glade gæster

Hos Esmark samler vi på glade gæster. For vi ved, at glade gæster bliver til stamgæster hos os og hos dig. Og heldigvis har vi rigtig mange af dem. Det ved vi blandt andet fra de hundredvis af positive anmeldelser på sociale medier.

Esmark kontor i Blåvand

Altid tæt på dig

Med lokalkontorer i Blåvand, Vejers Strand, Henne Strand, Houstrup, Bjerregård og  Søndervig er vi altid lige i nærheden.

Det betyder, at du altid hurtigt kan slå vejen forbi, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning. Eller hvis du får brug for at låne værktøj, trailer eller vaskemaskiner i vores professionelle ejerværksteder.

Men vi kommer naturligvis også gerne ud til dig i feriehuset og får en snak. Vi elsker nemlig mennesker og lægger derfor stor vægt på det personlige møde.

På de næste sider kan du læse meget mere om os og om, hvordan vi arbejder med udvikling og vækst i dit lokalområde.

Gratis benyttelse af professionelt værktøj - døgnet rundt.

Gratis benyttelse af professionelt værktøj

Det kan som husejer være en udfordring at få slæbt plæneklipper, kantklipper, stige og andet værktøj med til sommerhuset, når chancen en gang imellem byder sig til at komme ud og friske huset op til de næste feriegæster.

Derfor stiller vi professionelle værksteder til rådighed for alle vores husejere, hvor de gratis (og på eget ansvar) kan komme og låne et bredt udvalg af professionelt værktøj og trailere både dag og nat 365 dage om året. På den måde behøver du ikke at slæbe plæneklipper, tæpperenser eller for den sags skyld søm og skruer med fra privaten.

Mere end 50 års erfaring

Vi brænder for at give vores fælles feriegæster verdens bedste ferie og dig som husejer markedets bedste udlejning. Og måske er det netop derfor, at Esmark i dag har vokset sig til at være den 4. største feriehusudlejer i Danmark med mere end 50 års værdifuld erfaring i rygsækken.

Vores drivkraft er kærligheden til mennesker og ud fra vores værdier; nærvær, passion, ansvar og fællesskab arbejder vi hver eneste dag på at gøre en forskel for vores gæster og husejere.

Så nu er spørgsmålet bare, om du har lyst til at blive en del af Esmark-familien?


Medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening

Esmark er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, der arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje dit sommerhus.

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt os og få uforpligtende rådgivning... Det betaler sig!

Picture of Kasper Fjord

Kasper Fjord
Ejerrådgiver

69 15 96 82
kasper@esmark.dk

Efter knap 8 år som rådgiver i en bank blev jeg i juni 2019 ansat hos Esmark. Udover min baggrund i den finansielle sektor har jeg igennem hele mit liv arbejdet med turistbranchen sideløbende med mit faste arbejde. Jeg er født og opvokset på Vestkysten og bor i dag i Hvide Sande sammen med min datter. Min fritid tilbringer jeg gerne i vores smukke vestjyske natur med fiskeri, jagt, gåture ved stranden eller andet.

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
poul@esmark.dk

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
kristian@esmark.dk

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Dorthe Henneberg

Dorthe Henneberg
Ejerrådgiver

69 15 96 71
dhenneberg@esmark.dk

Jeg er oprindelig udlært i medicinal- og laboratoriebranchen som kontorassistent. Efter endt uddannelse tog jeg til Tyskland og arbejdede indenfor salg af fliser og sanitær. Efter 9 år i Tyskland vendte jeg hjem til Danmark igen og startede i turist- og servicebranchen, som jeg altid har haft en passion for. Først hos en af vores landsdækkende kollegaer. Herefter startede jeg hos Schultz Feriehuse i 2005 i Vejers og Blåvand, som i 2017 blev overtaget at Esmark. Jeg har mange års erfaring indenfor feriehusudlejning og elsker at give dette videre til både vores gæster og husejer. Privat er jeg bosat i Varde og er gift med Per. Mit lille barn er min hund, som jeg elsker at nyde naturen med. I min fritid er jeg aktiv i diverse foreninger.

Picture of Regina Sørensen

Regina Sørensen
Bureauchef og ejerrådgiver

69 15 96 70
regina@esmark.dk

Jeg er udlært i branchen og blev oprindeligt ansat hos Esmark som barselsvikar i 1996. Jeg har været her lige siden! Arbejdsopgaverne, her hos Esmark er meget varierende, og som daglig leder af kontoret har jeg mange forskellige opgaver, jeg står bl.a. primært for kontakten med vores husejere, både nye og eksisterende. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg i dag bor sammen med min mand og vores 3 piger. Vi bor lige ved fjorden og i fritiden benytter vi meget de anlagte stier i området til gåture med vores hund Molly, ligesom vi, i sommerhalvåret, hygger os ved kabelbanen i Hvide Sande. Udover det dyrker jeg gerne lidt motion og agerer chauffør og tilskuer til sportsarrangementer, hvor mine børn deltager.

Picture of Susanne Roslyng

Susanne Roslyng
Bureauchef og ejerrådgiver

69 15 96 60
susanne@esmark.dk

Jeg startede i sommerhusbranchen tilbage i 1984 og har siden fulgt den rivende udvikling i branchen gennem årene. I 1998 førte min rejse mig til Schultz Feriehuse, som i 2017 fusionerede med Esmark. Det har været en meget spændende rejse, og jeg er meget glad for i dag af at kunne kalde mig 'esmakker'. Som daglig leder og ejerrådgiver af Houstrup/Henne afdelingerne er arbejdsopgaverne meget alsidige. Det, og det at give både gæster og ejere en god oplevelse med og i vores skønne sommerhuse, er vigtigt for mig. Jeg er født og opvokset i det vestjyske, Oksbøl, så jeg kender vores skønne område rigtig godt. Jeg gift og har 2 voksne piger. Familiens store fælles interesse er håndbold, så vi har brugt rigtig mange timer rundt omkring i hallerne. Nu, efter pigerne er flyttet hjemmefra, er der blevet tid til bl.a. at spille golf og til gå- og cykelture i vores skønne natur.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Intern ejerrådgiver

69 15 96 67
katrine@esmark.dk

August 2019 blev jeg en del af Esmark-teamet efter 11 år i vikar- og rekrutteringsbranchen. Hos Esmark startede jeg i en helt ny og spændende branche. Jeg er født og opvokset i Midtjylland, men i 2008 bragte elitehåndbolden mig til Ringkøbing, hvor jeg fortsat er bosat. Privat bor jeg med min mand og vores to børn. Vi elsker alle sport og fysisk aktivitet, samt en cykel- eller gåtur ved vandet, hvor den vestjyske natur nydes.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
morten@esmark.dk

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Bestil en gratis udlejningsvurdering

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...