Udlejningsøkonomi

Når du vælger Esmark som din feriehusudlejer,
får du en professionel samarbejdspartner
og optimal udlejning af dit sommerhus.

Kontakt os og få en helt
uforpligtende lejevurdering
af dit hus allerede i dag.

Din succes er vores succes

Som feriehusudlejer deler vi ’båd’ med vores husejere forstået på den måde, at din succes som husejer er første forudsætning for Esmarks succes. Og det er dette helt specielle fællesskab med vores husejere, der gør, at jeg efter mere end 20 år hos Esmark stadig synes, at det er spændende at gå på arbejde. Det giver mig en kæmpe tilfredsstillelse, når vi gennem ærlig og konstruktiv dialog finder frem til gode løsninger, der både giver glade gæster i dit hus og bedre afkast til dig som husejer.

Ejerrådgiver Poul

Har du lyst til at hoppe med ombord, så ring til mig, så vi kan tage en uforpligtende snak om udlejningen af dit feriehus.

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver
Tlf.: 69 15 96 41
E-mail: poul@esmark.dk

Lejeindtægten har overgået mine forventninger

“Esmark har det første år leveret 15.000,- kr. mere til os end budgetteret. Og så er der allerede en del gengangere blandt gæsterne. Det kan formentlig tilskrives de råd, vi har fået hos Esmark omkring indretning af huset. Så derfor anbefaler jeg med god samvittighed Esmark til alle jeg kender.”

Mikkel Jensen, ejer af Bøgealle 15

Beskatning

Udlejer du dit sommerhus via et bureau, så er der et bundfradrag 43.200 kr. (2022). Hvor meget du kan tjene ved at udleje dit feriehus gennem Esmark i 2022 kan du se og beregne nedenfor.

De første 43.200,- kr. du får i lejeindtægt er skattefri. Af al indtægt derover kan du fratrække yderligere 40%, mens den resterende del beskattes som kapitalindkomst.

Eksempel på skatteberegning 2022

Bruttolejeindtægt inkl. el mm. 100.000,- kr.
Bundfradrag: -43.200,- kr.
I alt 56.800,- kr.
Fradrag 40% af 56.800,- kr.: -22.720,- kr.
Til beskatning: 34.080,- kr.

Prøv beregneren og udregn selv dit skattegrundlag.

Beregn skattegrundlag


Lejeindtægt 0 kr.
Bundfradrag 0 kr.
Lejeindtægt - bundfradrag 0 kr.
Fradrag * 40% 0 kr.

Til beskatning 0 kr.

Sådan afregner vi din lejeindtægt

Afregningen af din lejeindtægt sker let og hurtigt, senest sidste bankdag i måneden og direkte til din konto. Lejen afregnes månedsvis forud, mens strøm afregnes månedsvis bagud.

Optimering af udlejning i lavsæsonen

Nogle gange kan det være en god idé at give gæster et ekstra argument for at holde ferie i sommerhus i lavsæsonen. Derfor tilbyder Esmark dig muligheden for at sætte en 14-dages rabat på dit sommerhus i lavsæsonen, således at gæster, der booker 14 sammenhængende dage eller mere i dit hus får 25 % rabat.

Tag en snak med en af vores ejerrådgivere, hvis du er i tvivl, om rabatordningen kunne være noget for dig.

Skadesdækning på op til 75.000,- kr.

Hvis uheldet er ude og gæsterne kommer til at ødelægge noget i dit sommerhus, så dækker Esmark med op til 75.000,- kr. per lejemål mod en selvrisiko på 500,- kr.
Det forudsætter dog, at hverken gæsternes eller din egen sommerhusforsikring dækker skaden. Som husejer er du forpligtet til at tegne en almindelig fritidshusforsikring inkl. for eksempel glas/kumme.

Vi dækker efter normal forsikringspraksis og almindelig slitage er ikke omfattet af forsikringen.


Penge til tiden

I bogholderiet sørger vi for, at du altid får dine penge til tiden den sidste bankdag i måneden. Vi udbetaler lejen til dig forud for gæsternes ophold, og du kan selv følge med i din udlejningsøkonomi via en detaljeret oversigt på din ejerside.

Du får naturligvis tilsendt den månedlige lejeafregning per mail, men du kan også altid finde tidligere afregninger på ejersiden.

Gitte Fuglsang
Økonomiassistent
Tlf.: 69 15 96 24
E-mail: gitte@esmark.dk

Majbrit Enevoldsen
Økonomiassistent
Tlf.: 69 15 96 46
E-mail: majbrit@esmark.dk


Medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening

Esmark er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, der arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje dit sommerhus.

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt vores ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
poul@esmark.dk

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
kristian@esmark.dk

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
morten@esmark.dk

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Nikolaj Gramstrup

Nikolaj Gramstrup
Ejerrådgiver

69 15 96 82
nikolaj@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i vestjylland. Flyttet til Fanø 2021 og bor i Nordby i sammen med min Familie. I 20 år har jeg haft forskellige jobs med salg og indkøb i trælastbranchen. Fritiden bliver brugt på et lille orkester, hvor jeg synger og spiller guitar i, derudover i vores sommerhus med diverse gør-det-selv projekter. En cykle-gåtur i Fanø´s skønne natur eller en koncert.

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Ejerrådgiver

69 16 95 55
henningb@esmark.dk

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Ejerrådgiver

69 15 96 67
katrine@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i en lille by i Midtjylland, men elitehåndbolden bragte mig til Ringkøbing i 2008. Her bor jeg i dag med min mand og vores to børn. I min fritid nyder jeg tiden med min familie, deres interesser for sport, og når tiden tillader det, sætter jeg også selv pris på at træne lidt og være sammen med mine veninder. Jeg har været ansat ved Esmark siden sommeren 2019, og inden da arbejdede jeg 11 år i Vikar- og rekrutteringsbranchen.

Picture of Anders Koop Nielsen

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 98 34
andersn@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i landsbyen Glejbjerg, og bor i dag på en nedlagt landejendom i Tistrup ved Varde, sammen med min ægtefælle Betina og vores datter. Fritiden bruges på vores landejendom, og når tiden er til det nyder jeg kvalitetstid med familien og en lang gåtur med hunden. Derudover er jeg aktiv i det lokale foreningsliv og nyder også gerne en god fodboldkamp fra sidelinjen eller i fjernsynet. Jeg er uddannet landmand og dernæst ejendomsmægler, og har været ansat ved Esmark siden 01.01.2022.

Picture of Jimmi Nielsen

Jimmi Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 67 20
jimmi@esmark.dk

Jeg er født, opvokset og bor i lokalområdet. Jeg har 4 voksne børn og danner par med Julie, som også har 2 børn. De sidste godt 20 år har jeg brugt i sommerhus udlejnings branchen. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, hendes børn og mine egne børn, venner og fitness. Jeg elsker at rejse. fx til Mexico for at fiske.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Ejerrådgiver

69 16 95 52
karenl@esmark.dk

I november 2020 blev jeg ansat hos Esmark som intern ejerrådgiver. Et job, hvor jeg får lov til at være i tæt kontakt med vores husejere, og hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996 - her bor jeg sammen med mine tre børn. Jeg holder meget af vores vestjyske natur, og nyder især en god løbetur i de flotte omgivelser.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Ejerrådgiver

69 16 95 51
gittea@esmark.dk

Jeg er født og opvokset i det vestjyske og bor i dag i Oksbøl sammen med min søn Anton. Inden jeg startede hos Esmark har jeg arbejdet i detailbranchen i mere end 25 år i samme virksomhed. De fleste af årene som butikschef. Jeg har været ansat som intern ejerrådgiver ved Esmark siden 01.11.2000

Picture of Anita Holm Sørensen

Anita Holm Sørensen
Ejerrådgiver

92 15 66 30
anitah@esmark.dk

Jeg født og opvokset i Grønbjerg og bor i dag i Ringkøbing, sammen med min mand Søren og vores 3 børn. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg nyder gåture langs fjorden, hygge i sofaen, en løbetur eller et glas vin på terrassen. Jeg er uddannet pædagog og har været ansat ved Esmark siden 01.11.2022.

Bestil en gratis udlejningsvurdering Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...