Udlejningsøkonomi

Når du vælger Esmark som din feriehusudlejer,
får du en professionel samarbejdspartner
og optimal udlejning af dit sommerhus.

Kontakt os og få en helt
uforpligtende lejevurdering
af dit hus allerede i dag.

Din succes er vores succes

Som feriehusudlejer deler vi ’båd’ med vores husejere forstået på den måde, at din succes som husejer er første forudsætning for Esmarks succes. Og det er dette helt specielle fællesskab med vores husejere, der gør, at jeg efter mere end 20 år hos Esmark stadig synes, at det er spændende at gå på arbejde. Det giver mig en kæmpe tilfredsstillelse, når vi gennem ærlig og konstruktiv dialog finder frem til gode løsninger, der både giver glade gæster i dit hus og bedre afkast til dig som husejer.

Ejerrådgiver Poul

Har du lyst til at hoppe med ombord, så ring til mig, så vi kan tage en uforpligtende snak om udlejningen af dit feriehus.

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver
Tlf.: 69 15 96 41
E-mail: [email protected]

“Vi synes, at Esmark er meget personlige, og alle esmakkere, som vi har haft med at gøre, er søde og imødekommende. Esmark kender os, og vi kender stort set alle dem, der sidder på kontoret, og faktisk også de serviceteknikere, der har med vores huse at gøre. Det giver en form for tryghed, og når man taler med en esmakker, så ved de godt, hvilke huse vi har,”

Jane Falkenberg (Sommerhusejer hos Esmark)

Beskatning

Udlejer du dit sommerhus via et bureau, så er der et bundfradrag 46.100 kr. (2024). Hvor meget du kan tjene ved at udleje dit feriehus gennem Esmark i 2024 kan du se og beregne nedenfor.

De første 46.100,- kr. du får i lejeindtægt er skattefri. Af al indtægt derover kan du fratrække yderligere 40%, mens den resterende del beskattes som kapitalindkomst.

Eksempel på skatteberegning 2024

Bruttolejeindtægt inkl. el mm. 100.000,- kr.
Bundfradrag: -46.100,- kr.
I alt 53.900,- kr.
Fradrag 40% af 53.900,- kr.: -21.560,- kr.
Til beskatning: 32.340,- kr.

Prøv beregneren og udregn selv dit skattegrundlag.

Beregn skattegrundlag


Lejeindtægt 0 kr.
Bundfradrag 0 kr.
Lejeindtægt - bundfradrag 0 kr.
Fradrag * 40% 0 kr.

Til beskatning 0 kr.

Sådan afregner vi din lejeindtægt

Afregningen af din lejeindtægt sker let og hurtigt, senest sidste bankdag i måneden og direkte til din konto. Lejen afregnes månedsvis forud, mens strøm afregnes månedsvis bagud.

Optimering af udlejning i lavsæsonen

Nogle gange kan det være en god idé at give gæster et ekstra argument for at holde ferie i sommerhus i lavsæsonen. Derfor tilbyder Esmark dig muligheden for at sætte en 14-dages rabat på dit sommerhus i lavsæsonen, således at gæster, der booker 14 sammenhængende dage eller mere i dit hus får 25 % rabat.

Tag en snak med en af vores ejerrådgivere, hvis du er i tvivl, om rabatordningen kunne være noget for dig.

Skadesdækning på op til 75.000,- kr.

Hvis uheldet er ude og gæsterne kommer til at ødelægge noget i dit sommerhus, så dækker Esmark med op til 75.000,- kr. per lejemål mod en selvrisiko på 500,- kr.
Det forudsætter dog, at hverken gæsternes eller din egen sommerhusforsikring dækker skaden. Som husejer er du forpligtet til at tegne en almindelig fritidshusforsikring inkl. for eksempel glas/kumme.

Vi dækker efter normal forsikringspraksis og almindelig slitage er ikke omfattet af forsikringen.


Penge til tiden

I bogholderiet sørger vi for, at du altid får dine penge til tiden den sidste bankdag i måneden. Vi udbetaler lejen til dig forud for gæsternes ophold, og du kan selv følge med i din udlejningsøkonomi via en detaljeret oversigt på din ejerside.

Du får naturligvis tilsendt den månedlige lejeafregning per mail, men du kan også altid finde tidligere afregninger på ejersiden.

Gitte Fuglsang
Økonomiassistent
Tlf.: 69 15 96 24
E-mail: [email protected]

Majbrit Enevoldsen
Økonomiassistent
Tlf.: 69 15 96 46
E-mail: [email protected]

“Vi synes, at Esmark har styr på det hele, både med afregning- er og rengøring, og hvis der er nogle problemer, så er Esmark nemme at få fat på. Vi kan varmt anbefale Esmark.

Mogens Pedersen (Sommerhusejer hos Esmark)


Medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening

Esmark er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, der arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje dit sommerhus.

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt vores ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
[email protected]

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også er bosat sammen med min ægtefælle og mine 4 dejlige børn. Efter at have været selvstændig tømrer i 8 år, blev jeg i juli 2015 ansat som servicetekniker hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor samarbejde og fællesskab er nogle værdier der ligger mig meget nært. Jeg brander meget for branchen og nyder samspillet med husejerne og mine kollegaer. I min fritid elsker jeg at bruge tid sammen med gode kammerater. Og når tiden er til det, nyder jeg at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
[email protected]

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Nikolaj Gramstrup

Nikolaj Gramstrup
Ejerrådgiver

69 15 96 82
[email protected]

Jeg er født og opvokset i vestjylland. Flyttet til Fanø 2021 og bor i Nordby i sammen med min Familie. I 20 år har jeg haft forskellige jobs med salg og indkøb i trælastbranchen. Fritiden bliver brugt på et lille orkester, hvor jeg synger og spiller guitar i, derudover i vores sommerhus med diverse gør-det-selv projekter. En cykle-gåtur i Fanø´s skønne natur eller en koncert.

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Ejerrådgiver

69 16 95 55
[email protected]

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Ejerrådgiver

69 15 96 67
[email protected]

Jeg er født og opvokset i en lille by i Midtjylland, men elitehåndbolden bragte mig til Ringkøbing i 2008. Her bor jeg i dag med min mand og vores to børn. I min fritid nyder jeg tiden med min familie, deres interesser for sport, og når tiden tillader det, sætter jeg også selv pris på at træne lidt og være sammen med mine veninder. Jeg har været ansat ved Esmark siden sommeren 2019, og inden da arbejdede jeg 11 år i Vikar- og rekrutteringsbranchen.

Picture of Anders Koop Nielsen

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 98 34
[email protected]

Jeg er født og opvokset i landsbyen Glejbjerg, og bor i dag på en nedlagt landejendom i Tistrup ved Varde, sammen med min ægtefælle Betina og vores datter. Fritiden bruges på vores landejendom, og når tiden er til det nyder jeg kvalitetstid med familien og en lang gåtur med hunden. Derudover er jeg aktiv i det lokale foreningsliv og nyder også gerne en god fodboldkamp fra sidelinjen eller i fjernsynet. Jeg er uddannet landmand og dernæst ejendomsmægler, og har været ansat ved Esmark siden 01.01.2022.

Picture of Mads Cramon Behrmann

Mads Cramon Behrmann
Ejerrådgiver

69 15 96 11
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing. Jeg har boet i Ringkøbing hele mit liv og jeg kender derfor lokalområdet rigtig godt. Jeg har været ansat hos Esmark siden 2020, hvor jeg i dag sidder på kontoret i Søndervig. Når jeg ikke er på arbejde, spiller jeg fodbold, som er en af mine interesser. Derudover kan jeg godt lide og bruge tid med familie og venner.

Picture of Jimmi Nielsen

Jimmi Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 67 20
[email protected]

Jeg er født, opvokset og bor i lokalområdet. Jeg har 4 voksne børn og danner par med Julie, som også har 2 børn. De sidste godt 20 år har jeg brugt i sommerhus udlejnings branchen. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, hendes børn og mine egne børn, venner og fitness. Jeg elsker at rejse. fx til Mexico for at fiske.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Ejerrådgiver

69 16 95 52
[email protected]

I november 2020 blev jeg ansat hos Esmark som intern ejerrådgiver. Et job, hvor jeg får lov til at være i tæt kontakt med vores husejere, og hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996 - her bor jeg sammen med mine tre børn. Jeg holder meget af vores vestjyske natur, og nyder især en god løbetur i de flotte omgivelser.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Ejerrådgiver

69 16 95 51
[email protected]

Jeg er født og opvokset i det vestjyske og bor i dag i Oksbøl sammen med min søn Anton. Inden jeg startede hos Esmark har jeg arbejdet i detailbranchen i mere end 25 år i samme virksomhed. De fleste af årene som butikschef. Jeg har været ansat som intern ejerrådgiver ved Esmark siden 01.11.2020

Picture of Anita Holm Sørensen

Anita Holm Sørensen
Ejerrådgiver

92 15 66 30
[email protected]

Jeg født og opvokset i Grønbjerg og bor i dag i Ringkøbing, sammen med min mand Søren og vores 3 børn. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg nyder gåture langs fjorden, hygge i sofaen, en løbetur eller et glas vin på terrassen. Jeg er uddannet pædagog og har været ansat ved Esmark siden 01.11.2022.

Bestil en gratis udlejningsvurdering Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...