Udlejningsøkonomi

Når du vælger Esmark som din feriehusudlejer,
får du en professionel samarbejdspartner og
optimal udlejning af dit sommerhus.

Kontakt os og få en helt uforpligtende
lejevurdering af dit hus allerede i dag.

Din succes er vores succes

Som feriehusudlejer deler vi ’båd’ med vores husejere forstået på den måde, at din succes som husejer er første forudsætning for Esmarks succes. Og det er dette helt specielle fællesskab med vores husejere, der gør, at jeg efter mere end 20 år hos Esmark stadig synes, at det er spændende at gå på arbejde. Det giver mig en kæmpe tilfredsstillelse, når vi gennem ærlig og konstruktiv dialog finder frem til gode løsninger, der både giver glade gæster i dit hus og bedre afkast til dig som husejer.

Har du lyst til at hoppe med ombord, så ring til mig, så vi kan tage en uforpligtende snak om udlejningen af dit feriehus.

Regina Sørensen
Ejerrådgiver og bureauchef i Blåvand
Tlf.: 69 15 96 70
E-mail: regina@esmark.dk

Lejeindtægten har overgået mine forventninger

“Esmark har det første år leveret 15.000,- kr. mere til os end budgetteret. Og så er der allerede en del gengangere blandt gæsterne. Det kan formentlig tilskrives de råd, vi har fået hos Esmark omkring indretning af huset. Så derfor anbefaler jeg med god samvittighed Esmark til alle jeg kender.”

Mikkel Jensen, ejer af Bøgealle 15

Beskatning

Folketinget vedtog i juni at hæve bundfradraget for feriehusudlejning gennem bureau ekstraordinært fra 41.800 til 60.000 i 2020. Det nøjagtige beløb for 2021 kendes ikke endnu. Hvor meget du kan tjene ved at udleje dit feriehus gennem Esmark i 2020 kan du se og beregne nedenfor.

De første 60.000,- kr. du får i lejeindtægt er skattefri. Af al indtægt derover kan du fratrække yderligere 40 %, mens den resterende del beskattes som kapitalindkomst.

Eksempel på skatteberegning 2020

Bruttolejeindtægt inkl. el mm.100.000,- kr.
Bundfradrag:-60.000,- kr.
I alt40.000,- kr.
Fradrag 40% af 40.000,- kr.:16.000,- kr.
Til beskatning:24.000,- kr.

Prøv beregneren og udregn selv dit skattegrundlag.

Beregn skattegrundlag


Lejeindtægt0 kr.
Bundfradrag0 kr.
Lejeindtægt - bundfradrag0 kr.
Fradrag * 40%0 kr.

Til beskatning0 kr.

Sådan afregner vi din lejeindtægt

Afregningen af din lejeindtægt sker let og hurtigt, senest sidste bankdag i måneden og direkte til din konto. Lejen afregnes månedsvis forud, mens strøm afregnes månedsvis bagud.

Optimering af udlejning i lavsæsonen

Nogle gange kan det være en god idé at give gæster et ekstra argument for at holde ferie i sommerhus i lavsæsonen. Derfor tilbyder Esmark dig muligheden for at sætte en 14-dages rabat på dit sommerhus i lavsæsonen, således at gæster, der booker 14 sammenhængende dage eller mere i dit hus får 25 % rabat.

Tag en snak med en af vores ejerrådgivere, hvis du er i tvivl, om rabatordningen kunne være noget for dig.

Skadesdækning på op til 75.000,- kr.

Hvis uheldet er ude og gæsterne kommer til at ødelægge noget i dit sommerhus, så dækker Esmark med op til 75.000,- kr. per lejemål mod en selvrisiko på 500,- kr.
Det forudsætter dog, at hverken gæsternes eller din egen sommerhusforsikring dækker skaden. Som husejer er du forpligtet til at tegne en almindelig fritidshusforsikring inkl. for eksempel glas/kumme.

Vi dækker efter normal forsikringspraksis og almindelig slitage er ikke omfattet af forsikringen.


Penge til tiden

I bogholderiet sørger vi for, at du altid får dine penge til tiden den sidste bankdag i måneden. Vi udbetaler lejen til dig forud for gæsternes ophold og du kan selv følge med i din udlejningsøkonomi via en detaljeret oversigt på din ejerside. Du får naturligvis tilsendt den månedlige lejeafregning per mail, men kan også altid finde tidligere afregninger på ejersiden.

Hvis du ønsker at blive informeret direkte, når der tikker en ny booking ind, kan du tilmelde dig vores notifikationsservice, så sender vi dig en SMS eller mail, når der registreres en ny booking på dit hus.

Majbrit Enevoldsen
Bogholder
Tlf.: 69 15 96 46
E-mail: majbrit@esmark.dk


Medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening

Esmark er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, der arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje dit sommerhus.

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt os og få uforpligtende rådgivning... Det betaler sig!

Picture of Kasper Fjord

Kasper Fjord
Ejerrådgiver

69 15 96 82
kasper@esmark.dk

Efter knap 8 år som rådgiver i en bank blev jeg i juni 2019 ansat hos Esmark. Udover min baggrund i den finansielle sektor har jeg igennem hele mit liv arbejdet med turistbranchen sideløbende med mit faste arbejde. Jeg er født og opvokset på Vestkysten og bor i dag i Hvide Sande sammen med min datter. Min fritid tilbringer jeg gerne i vores smukke vestjyske natur med fiskeri, jagt, gåture ved stranden eller andet.

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
poul@esmark.dk

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
kristian@esmark.dk

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Dorthe Henneberg

Dorthe Henneberg
Ejerrådgiver

69 15 96 71
dhenneberg@esmark.dk

Jeg er oprindelig udlært i medicinal- og laboratoriebranchen som kontorassistent. Efter endt uddannelse tog jeg til Tyskland og arbejdede indenfor salg af fliser og sanitær. Efter 9 år i Tyskland vendte jeg hjem til Danmark igen og startede i turist- og servicebranchen, som jeg altid har haft en passion for. Først hos en af vores landsdækkende kollegaer. Herefter startede jeg hos Schultz Feriehuse i 2005 i Vejers og Blåvand, som i 2017 blev overtaget at Esmark. Jeg har mange års erfaring indenfor feriehusudlejning og elsker at give dette videre til både vores gæster og husejer. Privat er jeg bosat i Varde og er gift med Per. Mit lille barn er min hund, som jeg elsker at nyde naturen med. I min fritid er jeg aktiv i diverse foreninger.

Picture of Regina Sørensen

Regina Sørensen
Bureauchef og ejerrådgiver

69 15 96 70
regina@esmark.dk

Jeg er udlært i branchen og blev oprindeligt ansat hos Esmark som barselsvikar i 1996. Jeg har været her lige siden! Arbejdsopgaverne, her hos Esmark er meget varierende, og som daglig leder af kontoret har jeg mange forskellige opgaver, jeg står bl.a. primært for kontakten med vores husejere, både nye og eksisterende. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg i dag bor sammen med min mand og vores 3 piger. Vi bor lige ved fjorden og i fritiden benytter vi meget de anlagte stier i området til gåture med vores hund Molly, ligesom vi, i sommerhalvåret, hygger os ved kabelbanen i Hvide Sande. Udover det dyrker jeg gerne lidt motion og agerer chauffør og tilskuer til sportsarrangementer, hvor mine børn deltager.

Picture of Susanne Roslyng

Susanne Roslyng
Bureauchef og ejerrådgiver

69 15 96 60
susanne@esmark.dk

Jeg startede i sommerhusbranchen tilbage i 1984 og har siden fulgt den rivende udvikling i branchen gennem årene. I 1998 førte min rejse mig til Schultz Feriehuse, som i 2017 fusionerede med Esmark. Det har været en meget spændende rejse, og jeg er meget glad for i dag af at kunne kalde mig 'esmakker'. Som daglig leder og ejerrådgiver af Houstrup/Henne afdelingerne er arbejdsopgaverne meget alsidige. Det, og det at give både gæster og ejere en god oplevelse med og i vores skønne sommerhuse, er vigtigt for mig. Jeg er født og opvokset i det vestjyske, Oksbøl, så jeg kender vores skønne område rigtig godt. Jeg gift og har 2 voksne piger. Familiens store fælles interesse er håndbold, så vi har brugt rigtig mange timer rundt omkring i hallerne. Nu, efter pigerne er flyttet hjemmefra, er der blevet tid til bl.a. at spille golf og til gå- og cykelture i vores skønne natur.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Intern ejerrådgiver

69 15 96 67
katrine@esmark.dk

August 2019 blev jeg en del af Esmark-teamet efter 11 år i vikar- og rekrutteringsbranchen. Hos Esmark startede jeg i en helt ny og spændende branche. Jeg er født og opvokset i Midtjylland, men i 2008 bragte elitehåndbolden mig til Ringkøbing, hvor jeg fortsat er bosat. Privat bor jeg med min mand og vores to børn. Vi elsker alle sport og fysisk aktivitet, samt en cykel- eller gåtur ved vandet, hvor den vestjyske natur nydes.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
morten@esmark.dk

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Bestil en gratis udlejningsvurdering

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...