Vil du også være en del af successen?

Ved at klikke på Bliv kontaktet accepterer du at sende dine oplysninger til Esmark Feriehusudlejning, som accepterer at bruge dem i henhold til Esmarks persondatapolitik om beskyttelse af personlige oplysninger

Hvorfor vælge Esmark?

Esmark er den største lokale feriehusudlejer på vestkysten, og vores feriehuse er de bedst udlejede på hele strækningen fra Rømø, Fanø og Blåvand i syd til området nord for Søndervig. Vi sætter en ære i, at det skal være nemt og trygt at leje sit feriehus ud hos os, og vi tør godt love, at du som husejer hos Esmark vil opleve, at du slipper for en masse bøvl.

Indtjening

Den gennemsnitlige belægningsprocent i både på Fanø, Rømø i Blåvand, Vejers, Henne, Houstrup, Bjerregård og Søndervig er højere hos Esmark end hos nogen anden feriehusudlejer i Danmark. Og vi arbejder benhårdt på at øge den endnu mere. For dig som husejer betyder det, at du får markedets højeste indtjening.

Husejerservice

Du kan møde os på dit lokale Esmark-kontor alle ugens syv dage, og vi holder opsyn med dit feriehus hele året rundt, også når det ikke er udlejet. Du bestemmer selv hvornår og hvor meget, du vil udleje dit feriehus, og du kan gratis benytte vores professionelle vaskeri og ejerværksted døgnet rundt.

Rengøring

Hos Esmark tager vi rengøringen af dit feriehus alvorligt. Derfor har vi vores egne rengøringsfolk ansat. Derfor får vores rengøringsfolk en god løn. Og derfor er ingen af dem på provision. Sådan har det været i alle de 55 år, vi har udlejet feriehuse, for vi ved, at den bedste ferie starter i et rent feriehus.

Fordelspakken

Med Esmarks unikke fordelspakke er du som husejer sikret i tilfælde af, at der skulle ske et uheld i dit feriehus, og hos Esmark er alle gæster automatisk dækket af fordelspakken. Det giver tryghed både for vores gæster og for dig som husejer.

"Vi har haft sommerhus til udlejning hos Esmark siden 1974, og vi kan kun sige, at vi har været godt tilfredse i alle årene - først i Bjerregård og nu i Vejers og Skodbjerge. Vores sommerhuse er rigtig godt udlejet, og vi får en rigtig god service hos Esmark."

Margit Nielsen,
ejer af Vejers Havvej 18 i Vejers

"Esmark er et topprofessionelt bureau, hvor servicen er i særklasse. Det betyder, at vi slipper for en masse bøvl, og at det er glade og tilfredse gæster, som lejer vores feriehus. Jeg har kun godt at sige om at være husejer hos Esmark. "

Elaina Gamborg,
ejer af Klitdalen 35 i Houvig

"Vi har haft sommerhus til udlejning hos Esmark siden 1974, og vi kan kun sige, at vi har været godt tilfredse i alle årene – først i Bjerregård og nu i Skodbjerge og Vejers. Vores sommerhuse er rigtig godt udlejet, og vi får en rigtig god service hos Esmark. "

Margit Nielsen,
ejer af Sønder Klitvej 174, Skodbjerge

"Hos Esmark er mit sommerhus i trygge hænder. De er gode til at komme med forslag til, hvordan udlejningen kan optimeres, og mit sommerhus er godt udlejet. Det er også helt fantastisk, at man altid har adgang til deres fine ejerværksted og vaskeri. Jeg kan varmt anbefale Esmark."

Boe Siersbæk,
ejer af Tyttebærvej 28 i Henne

"Det daglige samarbejde med Esmarks kontor i Houstrup er helt i top. Det gælder ikke mindst håndteringen af det seneste svære år med Corona, hvor vi har fået gode løbende informationer hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale at skifte til Esmark. "

Peder B. Corneliussen,
ejer af Sdr. Skovvej 5 i Houstrup

"Esmark er et professionelt og serviceminded udlejningsbureau, som jeg 100% kan regne med. De holder, hvad de lover. Jeg overlader ikke mit nybyggede feriehus til hvem som helst, men hos Esmark er det i trygge hænder. Esmark er meget anerkendte på Vestkysten. Med rette!"

Knud Bukh,
ejer af Stæhrsvej 8, Blåvand

1965

Familien Esmarch grundlægger feriehusudlejningen

8

Lokale kontorer ved Vestkysten

3500+

Sommerhuse fra Rømø, Fanø og Blåvand op til Søndervig og Thorsminde

90+

Fastansatte medarbejdere hos Esmark

1000+

Ansatte i Esmarks rengøringsteams

Vi er altid tæt på dig!

Esmark har lokalkontorer på Rømø, Fanø, i Blåvand, Vejers, Henne, Houstrup, Bjerregård og Søndervig. Du kan også blive en del af succesen.

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...