Esmark Fordelspakke

At udleje dit feriehus skal først og fremmest være trygt og sikkert. Med Esmark Fordelspakke er du som husejer derfor blandt andet sikret i tilfælde af, at der skulle opstå skader i dit feriehus.

Gæsterne i dit feriehus er også automatisk sikret i tilfælde af, at de ved et uheld skulle forårsage en skade i dit hus.

Det giver tryghed for alle parter og det synes vi er vigtigt.

Her på denne side kan du læse mere om, hvad Esmark Fordelspakke, som gælder for alle bookinger, betyder for dig og vores fælles gæster.

Esmark Fordelspakke

Feriehusforsikring uden selvrisiko* i samarbejde med Max Levig/Tryg

Som husejer hos Esmark er du dækket i tilfælde af, at gæsterne i dit feriehus skulle komme til at ødelægge noget under deres ophold og dækningen er uden selvrisiko*.

Vores medarbejdere håndterer i samarbejde med Max Levig/Tryg eventuelle forsikringssager og på den måde er du sikret en hurtig og effektiv sagsbehandling, så en eventuel skade kan udbedres nemt og hurtigt til fordel for både dig og de næste gæster i dit feriehus.

Samtidig er gæsterne også automatisk dækket i tilfælde af, at de kommer til at ødelægge noget i dit feriehus. Feriehusforsikringen er inkluderet i gæsternes lejepris og giver gæsten en fordelagtig forsikring via Max Levig/Tryg til under halv pris sammenlignet med det, gæsterne tidligere betalte for tilkøbet af forsikringen via et andet forsikringsselskab.

Gæstens forsikring giver på den måde ikke bare tryghed for gæsten og for dig, men bliver samtidig også en vigtig konkurrenceparameter.

De præcise betingelser finder du i formidlingsaftalen. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores team af ejerrådgivere. Så kan vi i samme ombæring give dig en gratis udlejningsvurdering af dit feriehus. Det er helt uforpligtende for dig.

*Undtaget skader på køkkengrej og service.

Udvidet annulleringsret

For at gøre ferien i dit sommerhus hos Esmark endnu mere tryg for vores fælles gæster, giver Esmark Fordelspakke også gæsten en udvidet annulleringsret uden annulleringsgebyr ved en række annulleringsårsager, f.eks. ved akut opstået sygdom.

Den udvidede annulleringsret gælder både for gæstens annullering før ankomst (annullering af hele opholdet) og under gæstens ophold (annullering af dele af opholdet).

Den udvidede annulleringsret for gæsten har ingen betydning for din garanti for fuld leje ved bekræftede lejemål. Såfremt gæsten afbestiller et allerede aftalt og bekræftet lejemål senere end 45 dage før ankomst, så garanterer vi fuld afregning til dig som husejer.


Antibakteriel Aktion

Rengørings- & desinficeringskoncept

Til en tryg ferie hører også et rent feriehus. Derfor kan du være helt sikker på, at rengøringen og kontrollen af vores feriehuse foregår i overensstemmelse med høje standarder.

Med Esmarks rengørings- og desinficeringskoncept, som er udviklet i tæt samarbejde med førende danske rengøringsfirmaer og som lever op til anbefalingerne fra Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen, sikrer vi nemlig hygiejnen, så både du og vores fælles gæster trygt kan holde en afslappet og bekymringsfri sommerhusferie.

Du kan læse meget mere om Esmarks professionelle rengørings- og desinfektionsprocedure lige her.


Prisgaranti

100% prisgaranti

Fordelspakken giver desuden vores gæster en garanti for, at ingen kan leje feriehuset i samme periode og på samme vilkår, men til en lavere pris i samme valuta via en anden internetportal.

Læs mere om Esmarks 100% prisgaranti her.

Nødtjeneste 24/7 – 365

Som gæst – og husejer – hos Esmark kan man altid komme i kontakt med en serviceminded medarbejder. Uden for vores almindelige åbningstid har vi en nødtjeneste , du kan få fat i døgnet rundt 365 dage om året, hvis der opstår en nødsituation i feriehuset. Vi er desuden altid i lokalområdet og kan rykke hurtigt ud, hvis du får akut brug for hjælp.

Med Esmark Fordelspakke får både du og vores fælles gæster branchens bedste produkt – helt gratis!

Bestil en gratis udlejningsvurdering

Ved at klikke på Bliv kontaktet accepterer du at sende dine oplysninger til Esmark Feriehusudlejning, som accepterer at bruge dem i henhold til Esmarks persondatapolitik om beskyttelse af personlige oplysninger


Medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening

Esmark er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, der arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje dit sommerhus.

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt os og få uforpligtende rådgivning... Det betaler sig!

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
poul@esmark.dk

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
kristian@esmark.dk

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
morten@esmark.dk

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Nikolaj Gramstrup

Nikolaj Gramstrup
Ejerrådgiver

69 15 96 82
nikolaj@esmark.dk

I december 2020 blev jeg ansat hos Esmark som ejerrådgiver. I knap 20år har jeg haft forskellige jobs indenfor salg & indkøb i trælastbranchen. Jeg er født og opvokset i Vestjylland, bor i Ringkøbing sammen med min kone og vores børn. Fritiden bliver brugt på i et lille orkester, sommerhuset og diverse gør-det-selv projekter. Derudover tager jeg gerne en cykel-gåtur med familien ud i det blå.

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Ejerrådgiver

69 16 95 55
henningb@esmark.dk

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Ejerrådgiver

69 15 96 67
katrine@esmark.dk

August 2019 blev jeg en del af Esmark-teamet efter 11 år i vikar- og rekrutteringsbranchen. Hos Esmark startede jeg i en helt ny og spændende branche. Jeg er født og opvokset i Midtjylland, men i 2008 bragte elitehåndbolden mig til Ringkøbing, hvor jeg fortsat er bosat. Privat bor jeg med min mand og vores to børn. Vi elsker alle sport og fysisk aktivitet, samt en cykel- eller gåtur ved vandet, hvor den vestjyske natur nydes.

Specified employee could not be found

Picture of Anders Koop Nielsen

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 98 34
andersn@esmark.dk

Jeg hedder Anders, og er en glad og smilende mand. Privat bor jeg på en mindre landejendom i Tistrup, nord for Varde, med min hustru og vores datter. I min fritid prioriterer jeg familien højt, og jeg nyder at passe vores landsted, der fungerer som mit fristed efter en travl hverdag. Jeg er udlært ejendomsmægler og har arbejdet som ejendomsmægler siden 2015. Inden jeg blev ejendomsmægler, arbejdede jeg som faglært landmand.

Picture of Jimmi Nielsen

Jimmi Nielsen
Ejerrådgiver

69156720
jimmi@esmark.dk

Jeg er født, opvokset og bor i lokalområdet. Jeg har 4 voksne børn og danner par med Julie, som også har 2 børn. De sidste godt 20 år har jeg brugt i sommerhus udlejnings branchen. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, hendes børn og mine egne børn, venner og fitness. Jeg elsker at rejse. fx til Mexico for at fiske.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Ejerrådgiver

69 16 95 52
karenl@esmark.dk

Efter mange års arbejde i det offentlige og senest 8 år i bankverdenen startede jeg hos Esmark i 2020 som intern ejerrådgiver – et rigtig spændende job, hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996. Her bor jeg sammen med min mand og vores 3 børn. Min fritid bruger jeg på familie og venner, og nyder især en gå- eller løbetur i vores helt unikke natur.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Ejerrådgiver

69 16 95 51
gittea@esmark.dk

Jeg startede som intern ejerrådgiver hos Esmark i november 2020. Tidligere har jeg gjort min karriere i JYSK, hvor jeg blev udlært og har arbejdet i 25 år, de sidste 20 år som butikschef i Varde-butikken, hvor jeg havde ansvaret for den daglige drift af butikken og for medarbejderstaben. Privat bor jeg på en ejendom nær Billum sammen med min samlever og vores søn Anton. Min fritid bliver brugt på familie, venner og de huslige pligter. Når ferien kalder, elsker jeg at komme lidt væk fra hverdagen sammen med familien og nyder at tage i sommerhus eller flyve syd på til varmere himmelstrøg.

Bestil en gratis udlejningsvurdering

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...