Esmark Fordelspakke

At udleje dit feriehus skal først og fremmest være trygt og sikkert. Med Esmark Fordelspakke er du som husejer derfor blandt andet sikret i tilfælde af, at der skulle opstå skader i dit feriehus.

Gæsterne i dit feriehus er også automatisk sikret i tilfælde af, at de ved et uheld skulle forårsage en skade i dit hus.

Det giver tryghed for alle parter og det synes vi er vigtigt.

Her på denne side kan du læse mere om, hvad Esmark Fordelspakke, som gælder for alle bookinger, betyder for dig og vores fælles gæster.

Feriehusforsikring uden selvrisiko* i samarbejde med Max Levig/Tryg

Som husejer hos Esmark er du dækket i tilfælde af, at gæsterne i dit feriehus skulle komme til at ødelægge noget under deres ophold og dækningen er uden selvrisiko*.

Vores medarbejdere håndterer i samarbejde med Max Levig/Tryg eventuelle forsikringssager og på den måde er du sikret en hurtig og effektiv sagsbehandling, så en eventuel skade kan udbedres nemt og hurtigt til fordel for både dig og de næste gæster i dit feriehus.

Samtidig er gæsterne også automatisk dækket i tilfælde af, at de kommer til at ødelægge noget i dit feriehus. Feriehusforsikringen er inkluderet i gæsternes lejepris og giver gæsten en fordelagtig forsikring via Max Levig/Tryg til under halv pris sammenlignet med det, gæsterne tidligere betalte for tilkøbet af forsikringen via et andet forsikringsselskab.

Gæstens forsikring giver på den måde ikke bare tryghed for gæsten og for dig, men bliver samtidig også en vigtig konkurrenceparameter.

De præcise betingelser finder du i formidlingsaftalen. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores team af ejerrådgivere. Så kan vi i samme ombæring give dig en gratis udlejningsvurdering af dit feriehus. Det er helt uforpligtende for dig.

*Undtaget skader på køkkengrej og service.

Udvidet annulleringsret

For at gøre ferien i dit sommerhus hos Esmark endnu mere tryg for vores fælles gæster, giver Esmark Fordelspakke også gæsten en udvidet annulleringsret uden annulleringsgebyr ved en række annulleringsårsager, f.eks. ved akut opstået sygdom.

Den udvidede annulleringsret gælder både for gæstens annullering før ankomst (annullering af hele opholdet) og under gæstens ophold (annullering af dele af opholdet).

Den udvidede annulleringsret for gæsten har ingen betydning for din garanti for fuld leje ved bekræftede lejemål. Såfremt gæsten afbestiller et allerede aftalt og bekræftet lejemål senere end 30 dage før ankomst, så garanterer vi fuld afregning til dig som husejer.


Antibakteriel Aktion

Rengørings- & desinficeringskoncept

Til en tryg ferie hører også et rent feriehus. Derfor kan du være helt sikker på, at rengøringen og kontrollen af vores feriehuse foregår i overensstemmelse med høje standarder.

Med Esmarks rengørings- og desinficeringskoncept, som er udviklet i tæt samarbejde med førende danske rengøringsfirmaer og som lever op til anbefalingerne fra Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen, sikrer vi nemlig hygiejnen, så både du og vores fælles gæster trygt kan holde en afslappet og bekymringsfri sommerhusferie.

Du kan læse meget mere om Esmarks professionelle rengørings- og desinfektionsprocedure lige her.


Prisgaranti

100% prisgaranti

Fordelspakken giver desuden vores gæster en garanti for, at ingen kan leje feriehuset i samme periode og på samme vilkår, men til en lavere pris i samme valuta via en anden internetportal.

Læs mere om Esmarks 100% prisgaranti her.

Nødtjeneste 24/7 – 365

Som gæst – og husejer – hos Esmark kan man altid komme i kontakt med en serviceminded medarbejder. Uden for vores almindelige åbningstid har vi en nødtjeneste , du kan få fat i døgnet rundt 365 dage om året, hvis der opstår en nødsituation i feriehuset. Vi er desuden altid i lokalområdet og kan rykke hurtigt ud, hvis du får akut brug for hjælp.

Med Esmark Fordelspakke får både du og vores fælles gæster branchens bedste produkt – helt gratis!

Bestil en gratis udlejnings­vurdering

Ved at klikke på Bliv kontaktet accepterer du at sende dine oplysninger til Esmark Feriehusudlejning, som accepterer at bruge dem i henhold til Esmarks persondatapolitik om beskyttelse af personlige oplysninger


Medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening

Esmark er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, der arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje dit sommerhus.

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt vores ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
[email protected]

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
[email protected]

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
[email protected]

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Nikolaj Gramstrup

Nikolaj Gramstrup
Ejerrådgiver

69 15 96 82
[email protected]

Jeg er født og opvokset i vestjylland. Flyttet til Fanø 2021 og bor i Nordby i sammen med min Familie. I 20 år har jeg haft forskellige jobs med salg og indkøb i trælastbranchen. Fritiden bliver brugt på et lille orkester, hvor jeg synger og spiller guitar i, derudover i vores sommerhus med diverse gør-det-selv projekter. En cykle-gåtur i Fanø´s skønne natur eller en koncert.

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Ejerrådgiver

69 16 95 55
[email protected]

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Ejerrådgiver

69 15 96 67
[email protected]

Jeg er født og opvokset i en lille by i Midtjylland, men elitehåndbolden bragte mig til Ringkøbing i 2008. Her bor jeg i dag med min mand og vores to børn. I min fritid nyder jeg tiden med min familie, deres interesser for sport, og når tiden tillader det, sætter jeg også selv pris på at træne lidt og være sammen med mine veninder. Jeg har været ansat ved Esmark siden sommeren 2019, og inden da arbejdede jeg 11 år i Vikar- og rekrutteringsbranchen.

Picture of Anders Koop Nielsen

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 98 34
[email protected]

Jeg er født og opvokset i landsbyen Glejbjerg, og bor i dag på en nedlagt landejendom i Tistrup ved Varde, sammen med min ægtefælle Betina og vores datter. Fritiden bruges på vores landejendom, og når tiden er til det nyder jeg kvalitetstid med familien og en lang gåtur med hunden. Derudover er jeg aktiv i det lokale foreningsliv og nyder også gerne en god fodboldkamp fra sidelinjen eller i fjernsynet. Jeg er uddannet landmand og dernæst ejendomsmægler, og har været ansat ved Esmark siden 01.01.2022.

Picture of Jimmi Nielsen

Jimmi Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 67 20
[email protected]

Jeg er født, opvokset og bor i lokalområdet. Jeg har 4 voksne børn og danner par med Julie, som også har 2 børn. De sidste godt 20 år har jeg brugt i sommerhus udlejnings branchen. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, hendes børn og mine egne børn, venner og fitness. Jeg elsker at rejse. fx til Mexico for at fiske.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Ejerrådgiver

69 16 95 52
[email protected]

I november 2020 blev jeg ansat hos Esmark som intern ejerrådgiver. Et job, hvor jeg får lov til at være i tæt kontakt med vores husejere, og hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996 - her bor jeg sammen med mine tre børn. Jeg holder meget af vores vestjyske natur, og nyder især en god løbetur i de flotte omgivelser.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Ejerrådgiver

69 16 95 51
[email protected]

Jeg er født og opvokset i det vestjyske og bor i dag i Oksbøl sammen med min søn Anton. Inden jeg startede hos Esmark har jeg arbejdet i detailbranchen i mere end 25 år i samme virksomhed. De fleste af årene som butikschef. Jeg har været ansat som intern ejerrådgiver ved Esmark siden 01.11.2000

Picture of Anita Holm Sørensen

Anita Holm Sørensen
Ejerrådgiver

92 15 66 30
[email protected]

Jeg født og opvokset i Grønbjerg og bor i dag i Ringkøbing, sammen med min mand Søren og vores 3 børn. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg nyder gåture langs fjorden, hygge i sofaen, en løbetur eller et glas vin på terrassen. Jeg er uddannet pædagog og har været ansat ved Esmark siden 01.11.2022.

Bestil en gratis udlejningsvurdering Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...