Stauning Whisky med 20% rabat

Vinden, havet, markerne, lyngen, tørvemoserne og noget af Danmarks reneste vand. Hvad skal man egentlig mere bruge? Det ved vi ikke – men det gør Stauning Whisky. Tag med på en to timers lang rundvisning i det kæmpe store destilleri, imens du holder ferie i et sommerhus ved Vesterhavet.

I finder Stauning Whisky udenfor landsbyen Stauning – besøg destilleriet og find ud af hvordan deres produktion er skruet sammen. 

Sådan får du rabat hos Stauning Whisky

Er du gæst i et Esmark-feriehus, får du 20% rabat på en rundvisning på Stauning Whiskys destilleri. Du kan booke rundvisningen online eller fremvise jeres Esmark-feriehusnøgle ved indgangen til Stauning Whisky.

Booker du din rundvisning online, skal du for at tilgå rabatten anvende rabatkoden ’Esmark2023vx’, som du skal oplyse inden du færdiggør din ordre!

 

OBS. Rundvisninger hos Stauning Whisky er populære og kan ofte være udsolgte. Vi anbefaler derfor, at du booker billet i forvejen. Bestiller du IKKE dine billetter, men vælger at besøge Stauning Whisky uden, er det ikke altid muligt at deltage i rundvisningen.

Kom med på opdagelse!

En lærer, en kok, en slagter, en pilot, en læge og fire ingeniører – hvad har de mon tilfælles? Svaret er Stauning Whisky. Et lille destilleri nær Ringkøbing Fjord og Vesterhavets brise har siden 2005 vokset sig større og større, og fået alles snuder til at vende sig mod Stauning Whiskys duftfyldte whisky.

Tag med på rejsen, og gå på opdagelse i Stauning Whiskys interessante historie. Oplev lyden, duften og smagen på destilleriet. Kom helt tæt på produktionen – trin for trin – fra gulvmaltningen af det danske byg og rug til destillering i de 24 kobber pot skills. Lyt godt efter, når du får at vide, hvad fadlagringen har af betydning for smagen. 

Stauning Whisky

Alt imens du går og nyder destilleriets mange finurlige dufte, bør du også lægge mærke til de nye smukke, arkitektoniske bygninger, som både byder på sjæl og åbenhed.

Se, føle, lugte og smage er blot nogle at de sanser du får brug for i slutningen af dit besøg. Du har nemlig muligheden for at slutte den fantastiske oplevelse af med en smagsprøve på tre forskellige slags whisky.

Stauning Whisky

Lidt baggrundsviden inden jeres besøg

Ni venner, en lille landsby ved den jyske vestkyst, to små pot skills og et nedlagt slagteri var grundstenene for Stauning Whiskys første skridt i 2005. Manglende erfaring og kundskaber, men en fælles passion, nysgerrighed og lysten til at eksperimentere og skabe var drivkraften til at skubbe grundlæggerne i den rigtige retning.

Midlerne var ikke til rådighed, så de ni venner var tvunget til at finde deres egne veje til at imødekomme deres ønsker og visioner. En sommernat i august 2006 dryppede de første dråber fra anden destillation ud af hanen – startskuddet hos Stauning Whisky. 

Stauning Whisky

Stauning Whisky

Den lille vestjyske landsby Stauning er hjemstedet for Stauning Whisky. Vestkystens naturskønne områder er inspirationen for den arkitektoniske destilleri og den duft- og smagsfyldte whisky. Stauning Whisky byder dig indenfor til en helt unik oplevelse – oplev lyden, duften og smagen af et dansk whisky-destilleri, og kom helt tæt på produktionen.

Adresse
Stauning Whisky
Stauningvej 38
6900 Skjern

Hjemmeside
Stauning-whisky.dk

Stauning Whisky
chevron-down

Hvad er Stauning Whisky?

Stauning Whisky er et dansk whisky-destilleri, der ligger nær Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Venner, vestkysten og Whisky er de tre nøgleord for Stauning Whiskys produktion.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve hos Stauning Whisky?

Hos Stauning Whisky kan du opleve lyden, smagen og duften på destilleriet. Kom helt tæt på hvert trin i produktionen, lær om fadlagringens betydning for smagen og bemærk den nye arkitektonisk, flotte destilleri.

chevron-down

Hvor ligger Stauning Whisky?

Lige udenfor den lille vestjyske landsby Stauning finder I Stauning Whiskys destilleri. Vinden, havet, markerne, lyngen og tørvemoserne er blot nogle af de naturskønne omgivelser, du kan opleve ved vestkysten, men også som en del af Stauning Whiskys destilleri.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær Stauning Whisky?

De sommerhusområder som I kan finde nær Stauning Whisky er Bork Havn (ca. 26 km), Houstrup (ca. 33 km), Henne Strand (ca. 41 km) og Bjerregård (ca. 42 km).

Esmark udlejer mere end 1200 sommerhuse i de nævnte områder, så I har rig mulighed for at besøge destilleriet, når du holder ferie, hos os, i et sommerhus på vestkysten.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...