Kom til strandrensning med Esmark og omhu

Esmark Feriehusudlejning og omhu afholder ugentlige ture, hvor vi renser strandene for affald i Henne og Hvide Sande. Vil du også være med til at gøre en forskel?

Hos Esmark Feriehusudlejning og omhu mener vi det alvorligt, når vi siger, at vi gerne vil bidrage til den grønne omstilling og til at sikre, at vores børn og børnebørn kan få samme glæde af den skønne vestjyske natur, som vi selv har det i dag.

Strandrensing med Esmark og omhu

Derfor arrangerer vi ugentlige ture, hvor vi i fællesskab bidrager til at holde strandene fri for affald, og turene er for både børn og voksne – du kan også komme med.

Strandrensningen i Henne Strand

Strandrensningen i Henne foregår på den måde, at vi mødes hos Esmark Feriehusudlejning på Strandvejen 422, hvor der vil være en kort introduktion til turen. Herefter går vi en tur gennem sommerhusområdet i Henne, på stranden og retur til Esmarks kontor. På turen samler vi skrald, og der vil blive fortalt om Hennes historie, naturen og om, hvordan havplast kan genbruges. Turen er to-tre kilometer i ujævnt terræn. Hunde må gerne medbringes i snor.

Strandrensningen i Hvide Sande

Strandrensningen i Hvide Sande foregår på den måde, at vi mødes hos omhu på Metheasvej 11, hvor der vil være en kort introduktion til turen. Herefter går vi en tur rundt på havnen, videre til stranden og retur til omhus lokaler. På turen samler vi skrald, og der vil blive fortalt om Hvide Sande, naturen og om, hvordan havplast kan genbruges. Turene er to-tre kilometer i ujævnt terræn. Hunde må gerne medbringes i snor.

We love nature - Esmark

Hvornår foregår turene? 

  • Henne Strand: Alle tirsdage klokken 9.30 i perioden 06. juli til 26. oktober 2021
  • Hvide Sande: Alle onsdage klokken 9.30 i perioden 07. juli til 27. oktober 2021

Du behøver ikke tilmelde dig – vi har altid plads til en mere icon. Turene tager cirka halvanden time. Når turen er forbi, vejes affaldet, og der er mulighed for at få en kop kaffe.

Omhu og Esmark - Strandresning

Hvem er omhu?

Omhu er en virksomhed med base i Hvide Sande, der har fokus på bæredygtighed. Omhu arbejder blandt andet med at holde strandene langs vestkysten fri for affald og på at genanvende det plastaffald, der skyller op på stranden. På omhus hjemmeside kan du se, hvor meget affald vi har samlet ind indtil nu.

Ses vi?

esmark og omhu samler strandaffald og bidrager aktiv til strandrensning
Kategorier Aktiviteter

Mød forfatteren - Svend

Jeg er opvokset i Hvide Sande og bor i dag i en lille landsby, nord for Ringkøbing. Jeg er ud af en familie, som har på boet på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord gennem mange generationer. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold, og jeg har en hund, der hedder Albert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...