Kom til strandrensning med Esmark og omhu

Esmark Feriehusudlejning og omhu afholder ugentlige ture, hvor vi renser strandene for affald i Blåvand og Hvide Sande. Vil du også være med til at gøre en forskel?

Hos Esmark Feriehusudlejning og omhu mener vi det alvorligt, når vi siger, at vi gerne vil bidrage til den grønne omstilling og til at sikre, at vores børn og børnebørn kan få samme glæde af den skønne vestjyske natur, som vi selv har det i dag.

Strandrensing med Esmark og omhu

Derfor arrangerer vi guidede strandrensningsture, hvor vi i fællesskab bidrager til at holde strandene fri for affald, og turene er for både børn og voksne – du kan også komme med. Turene er gratis, når du har lejet dit feriehus gennem Esmark.

Strandrensningen i Blåvand

Strandrensningen i Blåvand foregår på den måde, at vi mødes hos Esmark Feriehusudlejning på Blåvandvej 1, hvor der vil være en kort introduktion til turen. Herefter går vi en tur gennem sommerhusområdet i Blåvand, på stranden og retur til Esmarks kontor. På turen samler vi skrald, og der vil blive fortalt om Blåvands historie, naturen og om, hvordan havplast kan genbruges. Turen er tre-fire kilometer i ujævnt terræn. Hunde må gerne medbringes i snor.

Strandrensningen i Hvide Sande

Strandrensningen i Hvide Sande foregår på den måde, at vi mødes hos omhu på Metheasvej 11, hvor der vil være en kort introduktion til turen. Herefter går vi en tur rundt på havnen, videre til stranden og retur til omhus lokaler. På turen samler vi skrald, og der vil blive fortalt om Hvide Sande, naturen og om, hvordan havplast kan genbruges. Turene er to-tre kilometer i ujævnt terræn. Hunde må gerne medbringes i snor.

We love nature - Esmark

Hvornår foregår turene? 

Blåvand

  • Fredag den 15. april 2022 (langfredag) klokken 9.30
  • Torsdag den 19. maj 2022 klokken 9.30
  • Torsdag den 16. juni 2022 klokken 9.30
  • Torsdag den 21. juli 2022 klokken 9.30
  • Torsdag den 18. august 2022 klokken 9.30
  • Torsdag den 22. september 2022 klokken 9.30
  • Torsdag den 20. oktober 2022 klokken 9.30

Hvide Sande

Alle onsdage klokken 9.30 i perioden 15. juni 2022 til 19. oktober 2022.

Du behøver ikke tilmelde dig – vi har altid plads til en mere icon og turen er gratis for Esmark-gæster. Turene tager cirka halvanden time. Når turen er forbi, vejes affaldet, og der er mulighed for at få en kop kaffe.

Omhu og Esmark - Strandresning

Hvem er omhu?

Omhu er en virksomhed med base i Hvide Sande, der har fokus på bæredygtighed. Omhu arbejder blandt andet med at holde strandene langs vestkysten fri for affald og på at genanvende det plastaffald, der skyller op på stranden. På omhus hjemmeside kan du se, hvor meget affald vi har samlet ind indtil nu.

Ses vi?

esmark og omhu samler strandaffald og bidrager aktiv til strandrensning
Kategorier Aktiviteter

Mød forfatteren - Svend

Jeg er opvokset i Hvide Sande og bor i dag i en lille landsby, nord for Ringkøbing. Jeg er ud af en familie, som har på boet på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord gennem mange generationer. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold, og jeg har en hund, der hedder Albert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...