Prøv strandsurfing ved Vesterhavet

Blokart, også kaldt strandsurfing, er perfekt for dig, som elsker vind i håret og Danmarks dejlige strande. Du kan tage hele familien med til Rømø, Fanø og Børsmose for at “sejle” ned ad stranden i de fantastiske strandsurfere, som har tilhørende sejl sammen med OurStuff– du kan rigtigt få mærket den danske vind.

Strandsurfing er både for de store og små familiemedlemmer, så der er ingen undskyldning for ikke at prøve. Det giver nemlig et sus i maven og et smil på læben, når man suser ned ad de fantastiske strande. Vil du gerne have action og adrenalin i kroppen, eller ønsker du bare en hyggelig tur ned langs de danske kyster, så er der rig mulighed for begge dele, når du holder ferie i et sommerhus ved Vesterhavet

Sådan får du en gratis værdikupon til drikkevarer og is hos OurStuff

Hvis du skal prøve strandsurfing, kan du som gæst i et Esmark-feriehus få en værdikupon til en værdi á DKK 50,-, hvis du vælger pakken “Action for alle”.

I denne pakke får du en times strandsurfing til 1 person min. 12 – 80år og leje af udstyr (lån af 1 strandsurfer, hjelm og handsker), til en pris af DKK 375,-.
I prisen er der inkluderet privat instruktør, oplæring og sikkerhedsinstruktion.

eller pr. telefonnummer +45 27 20 90 20.

I skal oplyse ved booking, at I har set tilbuddet hos Esmark, eller fremvise jeres Esmark-nøglering ved ankomst til aktiviteten for at tilgå jeres voucher.

Du får udleveret en voucher, som kan bruges på is og drikkevarer til en værdi á DKK 50,-. Værdikuponen skal ikke benyttes samme dag og kan anvendes i lokalområdet. Du får mere information, når du får udleveret din værdikupon.

I skal være opmærksomme på, at hele værdikuponen skal benyttes på én gang, og det er ikke muligt, at få resterende beløb refunderet.

Strandsurf på en af Europas bedste strande

Du har mulighed for at få vind i sejlene på de dejlige sandstrande på Rømø, Fanø og Børsmose, hvor du kan opleve det dejlige naturlandskab med klitterne til den ene side og havet til den anden i en strandsurfer. 

Strandsurfing

8 kvadratmeter flad strand

På Rømø finder du Sønderstrand. Denne strand har en 8 kvadratmeter lang flad strækning, hvor du er omgivet af en UNESCO-fredet vadehavsnatur og en skøn brise fra vest. Der er intet bedre end at finde en aktivitet på så fascinerende omgivelser.

Strandsurfing

Rindby Strand på Fanø

Du kan også tage hele familien med til Rindby Strand på Fanø. Her er der både mulighed for leg i vandkanten og sus i maven. Strandsurfing kan du nemlig også finde i Rindby, hvor der også er kilometerlange sandstrande – perfekt til en skøn lang tur med vind i håret.

Strandsurfing

Udflugtsmålet i Børsmose

Børsmose Strand har en af de skønneste strande, hvor du kan tage en dukkert i det dejlige Vesterhav eller tage en tur på de sjove strandsurfere. Du kan opleve den fantastiske natur samtidig med, at du har vind i sejlene. Tag familien med til Børsmose Strand og ræs ned ad en lang afmærket strand, hvor I har vestenvinden helt for jer selv.

OurStuff Strandsurf

Strandsurfing er den perfekte mulighed til sjov og spas på familieferien. I har mulighed for at ræse ned ad fantastiske strande på Rømø, Fanø og i Børsmose, med vind i håret og en vestenbrise, som tager fat i sejlet.

Adresse
OurStuff
Sønderstrand
6792 Rømø

Hjemmeside
ourstuffstrandsurf.dk

OurStuff Strandsurf
chevron-down

Hvad er strandsurfing?

Strandsurfing er en aktivitet, hvor du og din familie kan sejle over sandet i en blokart. På en blokart er der tilhørende sejl, som gør det muligt at få vestenvinden til at skubbe blokarten fremad, så I suser hen over sandet.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve ved strandsurfing?

Når du strandsurfer, kan du opleve den dejlige danske natur, hvor du har vandet på den ene side og klitterne på den anden. Du kan også opleve den friske vestenvind, som giver vind i håret på en blokart.

chevron-down

Hvor ligger strandsurfing?

I har mulighed for at strandsurfe på Sønderstrand på Rømø, Rindby Strand på Fanø og på Børsmose Strand i Børsmose (Oksbøl), som ligger lige op ad sommerhusområderne på Rømø, Fanø og tæt på Vejers og Henne.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær Blokart?

De sommerhusområder som ligger tættest på strandsurfing er øerne Rømø og Fanø. Her har vi hos Esmark mange skønne sommerhuse til udlejning. 
Nær Børsmose Strand ligger sommerhusområderne Grærup Strand (ca. 8,5 km), Vejers Strand (ca. 11 km) og Henne Strand (ca. 14 km), og der er over 700 sommerhus i området omkring Børsmose.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...