Tall Ships Races i Esbjerg – Danmarks største maritime folkefest

Havnebyen Esbjerg er nu for femte gang vært for den internationale langdistacekapsejlads The Tall Ships Races. Fra torsdag den 7. juli til søndag den 10. juli 2022 bliver havnebyen på den jyske vestkyst forvandlet til Danmarks største maritime folkefest.

Panoramaudsigt til Tall Ships Races 2022 i Esbjerg

På en tur i pariserhjulet "Sky Vision" kan du betragte de store skibe fra 50 meters højde

The Tall Ships Races er en langdistancekapsejlads for skole- og øvelsesskibe, hvor størstedelen af besætningen er mellem 16 og 25 år gamle. Her er det ikke kun konkurrencesejlads, som er i fokus, men også sejladsudannelse og at få udbredt en forståelse blandt den brede befolkning af, hvad sejlads er.

Havnen i Esbjerg bliver en oplevelse af helt særlig karakter, når de mange imponerende sejlskibe fra i alt 12 forskellige nationer ligger til ved kajen og kan betragtes helt tæt på. I år er Esbjerg også starthavn for selve konkurrencesejladsen, som begynder om søndagen.

Besøgende ved Tall Ships Races 2022 i Esbjerg

På havnen i Esbjerg kan du beundre de mange store sejlskibe fra forskellige nationer i Tall Ships Races-weekenden

Fra Esbjerg går kursen mod Harlingen i Holland, og derfra videre til Antwerpen i Belgien og til sidst tilbage til Danmark mod Aalborg, som er målhavn for The Tall Ships Races 2022.

I finder mere information og en programoversigt her: https://tallshipsesbjerg.dk/

Fyrværkerishow ved Tall Ships Races i Esbjerg

Lørdag aften er der planlagt fyrværkeri. Billede: tallshipsesbjerg.dk

Det kan være, at du har lyst til at tage på udflugt til Esbjerg sammen med familien, hvis du holder ferie i et sommerhus på Vestkysten i perioden. Til de spontane feriegæster har vi stadig flere gode Last Minute-tilbud i Blåvand, Ho eller Henne Strand – kun mellem 30-60 minutters kørsel fra Esbjerg.

Kategorier Aktiviteter,Havne

Mød forfatteren - Mette Marie

Jeg er opvokset på den jyske vestkyst i Hvide Sande og har arbejdet inden for sommerhusudlejningsbranchen i flere end 10 år. I min fritid holder jeg meget af at tage på udflugt med mit kamera i hånden og fange vestkystens mange facetter på billeder, og så elsker jeg at være aktiv og bruge tid med mine nærmeste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...