Vind unik overnatning i Lyngvig Fyr

Nu har du chancen for at deltage i en helt unik konkurrence med en helt unik gevinst, nemlig en overnatning i toppen af Lyngvig Fyr for 2 personer inklusiv forkælelsespakke, soveposer og live solnedgang over Vesterhavet fra fugleperspektiv (til en værdi af mere end 100.000,- kroner!)

Esmark vandt sidste år en unik overnatning i Lyngvig Fyr, da overnatningen blev bortauktioneret af Ringkøbing-Skjern Museum til fordel for Landsindsamlingen. Buddet lød på 100.000,- kroner og nu er tiden så kommet til at overnatningen i denne helt særlige ’suite’ skal udloddes.

Men hos Esmark synes vi ikke, at overnatningen skal stå alene. For vi har jo så mange andre skønne oplevelser at byde på herude ved den smukke vestvendte vandkant. Derfor har vi i samarbejde med 4 sponsorer krydret gevinsten med noget af det bedste fra Holmsland Klit, sådan at vinderen kan glæde sig til en helt unik præmie.

Overnatning med Vestkystens smukkeste udsigt

Udsigt fra Lyngvig Fyr

Det er ikke uden grund, at Lyngvig Fyr er Ringkøbing-Skjern Museums bedst besøgte besøgssted. Beliggenheden på en klittop på heden mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord gør udsigten fra toppen af det over 100 år gamle fyrtårn fuldstændig fantastisk!

Og nu har du så chancen for en helt unik oplevelse; nemlig en overnatning i fyret, hvor du og din udkårne kan gå i seng med solnedgangen over Vesterhavet og stå op med solopgangen over Ringkøbing Fjord.

Overnatningen skal bruges i uge 37 (2018) og vinderen vælger selv mellem dagene onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Hvordan du deltager, kan du se nederst på siden.

Romantisk middag på Kommandobroen

Restaurant Kommandobroen

Inden I bestiger fyrets 228 trin for at nyde udsigten til aftenen, skal I naturligvis have lidt godt i maven og det sørger Michael Grantland og Louise for. De glæder sig nemlig til at byde vinderne velkommen til en lækker kulinarisk oplevelse på restaurant Kommandobroen i Hvide Sande.

Her er der ikke bare garanti for en fantastisk smagsoplevelse, men også for god service og en flot udsigt over havnen. Og selvom I sikkert får lyst til at blive hængende hos Michael og Louise lidt længere end middagen varer, så venter der jer endnu mere forkælelse, når I vender ‘hjem’ til Lyngvig…

Lækkerier fra Vestkystens Gårdbutik

gaardbutikken

I fyret ligger der ikke bare soveposer og lommelygter klar til jer, I kan også glæde jer til en kurv fyldt med lækkerier fra Vestkystens Gårdbutik i Houvig. Dorthe Fjord Tarbensen, der driver gårdbutikken sammen med sin mand, har personligt sammensat et udvalg af snacks og drikkevarer, så I har lidt at hygge med under den live ‘forestilling’ over Vesterhavet.

I kan med andre ord glæde jer til at smage en række lokale og hjemmelavede specialiteter – med risiko for, at I ender med at slå et smut forbi gårdbutikken nord for Søndervig, når I tager hjem ;o)

Morgenmadsbord hos Ejvinds i Søndervig

Ejvinds Bageri i Søndervig

Når I er stået op med solen og måske efterfølgende har fået en lille morgenlur, så går turen til Søndervig, hvor bagermester Henrik Munkholm og hans dygtige team står klar med friskbrygget kaffe og lækre lune rundstykker (og selvfølgelig wienerbrød) direkte fra den store stenovn hos Ejvinds Bageri på Lodbergsvej.

Vælger I at overnatte fra fredag til lørdag eller lørdag til søndag, møder der jer oven i købet en storslået morgenmadsbuffet i bageriets café. En perfekt afrunding på en storslået oplevelse, som I sikkert sent vil glemme…

Vestkystens levende historie

Levende Historie hos Ringkøbing-Skjern Museum

Når I besøger Vestkysten, skal I selvfølgelig ikke tage herfra uden at have mærket den spændende histories vingesus. Derfor sponserer Ringkøbing-Skjern Museum 2 ugekort til deres mange besøgssteder langs kysten og Ringkøbing Fjord.

Besøg den levende historie på Bork Vikingehavn, hør om rakkerne på Bundsbæk Mølle, tag til gammeldags redningsøvelse ved Abelines Gård, få en guidet tur gennem bunkeranlægget Krylen, snup en rundvisning på Kaj Munks Præstegård. Mulighederne er mange og I har en hel uge til at udforske den vestjyske historie fra Vikingetid til 2. Verdenskrig.

Kig forbi Ringkøbing-Skjern Museum og se alle besøgsstederne samt aktivitetskalenderen for 2018.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen, skal du bare kommentere på blogindlægget nedenfor eller på vores opslag på Facebook og fortælle os:

 1. Hvorfor du kunne tænke dig overnatningen
 2. Hvem du ville dele den med

Så deltager du i lodtrækningen, som finder sted i starten af august 2018. Se de detaljerede betingelser for konkurrencen nedenfor.

PS: Find og bestil sommerhuset til resten af uge 37 lige her!

Konkurrencebetingelser:

 • Konkurrencen er lavet af Esmark Feriehusudlejning A/S, Sdr. Klitvej 195, DK-6960 Hvide Sande, CVR: DK26257409 (i det efterfølgende kaldet ‘Esmark’).
 • Deltagelse i konkurrencen er mulig fra 30.05.2018 kl. 10.00 til 31.07.2018 kl. 23.59.
 • Man skal være fyldt 18 år for at deltage.
 • Vinderen offentliggøres i Esmarks nyhedsbrev, her på siden, på Esmarks Facebookside og kontaktes også direkte. Deltageren er indforstået med, at vedkommendes navn angives på Esmarks hjemmeside, i nyhedsbrevet og på Facebook, såfremt vedkommende udtrækkes som vinder.
 • Gevinsten består af 1 overnatning i Lyngvig Fyr for 2 personer inkl. soveposer, lommelygter, middag på Kommandobroen, snackkurv fra Vestkystens Gårdbutik, morgenmad hos Ejvinds Bageri i Søndervig samt 2 ugekort til Ringkøbing-Skjern Museums besøgssteder. Overnatningen kan udelukkende bruges på en af følgende dage i uge 37  i år 2018; onsdag, torsdag, fredag eller lørdag.
 • Såfremt vinderen ikke har mulighed for at bruge overnatningen i uge 37 på en af de nævnte dage, så udtrækkes en ny vinder.
 • Ansatte hos Esmark og hos sponsorerne samt andre personer, der er medvirkende til udarbejdelsen eller gennemførslen af konkurrencen kan ikke deltage.
 • Deltageren kan til enhver tid trække sin deltagelse i konkurrencen tilbage ved at sende en e-mail til onlinemarketing@esmark.dk med emneteksten ‘Jeg ønsker at træde tilbage fra lodtrækningen om overnatningen i Lyngvig Fyr’.
 • Når deltageren afgiver en kommentar på blogindlægget eller Facebookopslaget, erklærer deltageren sig indforstået med ovennævnte betingelser.
Kategorier Aktiviteter

Mød forfatteren - Mette

Jeg er opvokset i Hvide Sande og flyttede efter en årrække med uddannelse i større byer tilbage til min hjemby i 2012. Jeg elsker naturen, solopgangene over Ringkøbing Fjord - samt det faktum, at jeg er så heldig at bo et sted, hvor rigtig mange mennesker hvert år tilbringer deres dyrebareste tid; ferien.

133 svar til “Vind unik overnatning i Lyngvig Fyr”

 1. Ulla Overgaard siger:

  Det ville være en unik og fantastisk oplevelse, som jeg ville dele med en god veninde🙏😊

 2. Pia geisler siger:

  Ville så gerne glæde min kære mand ❤️

 3. Per Larsen siger:

  Et fantastisk sted og område som vi elsker at besøge så dette sted ville være fantastisk 🤩

 4. Finn siger:

  En helt vild oplevelse, elsker lyden og synet af Vesterhavet
  🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

 5. Berit siger:

  Det kunne da være så fedt at prøve. Vil invitere min mand med, han elsker sådanne anderledes oplevelser, så det vil være fantastisk at overraske ham. Det er da også mega romantisk, og det kan vi godt være sammen selvom vi fejrer 19 års bryllupsdag til august. 😃🍀🍀🍀🍀

 6. Britta Pedersen siger:

  Vil dele oplevelsen med min mand Ove Pedersen, vi kan huske fyrtårn da vi boede i Korsør, lyder bare så spændende

 7. Gitte Müller siger:

  Vesterhavet er for mig sommer, tid til leg, familie og masse af grin.
  Jeg er vokset op med hver sommer at være ved Vesterhavet, men jeg har aldrig haft mulighed for at sove så tæt på vand, dyr og natur.
  Denne overnatning og meget mere ville min mand og jeg nyde og sætte stor pris på – da det vil give os mulighed for at komme i et med naturen og nyde hindenens selvskab.

 8. Jimmy longsted siger:

  Vil gerne vinde overnatning i fyrtårnet og give den skønne gevinst videre til een af mine stressede sønner med hustru. Så passer jeg og konen vores dejlige børnebørn, mens deres forældre kan stresse af med en velness overnatning i fyrtårnet ved det dejlige Vesterhav. Glæder os så selv til vores kommende ferie i Søndervig i hus lejet gennem jer. Spændt på chancen til at vinde overnatning i fyrtårn-hilsen fra familien Longsted på Avernakø

 9. Søs Steiness siger:

  Jeg har aldrig sovet udendørs og det tror jeg kunne være rigtig hyggelig sammen med min mand Per☘️👍🙏🏻🤞

 10. Marianne siger:

  Glæder mig til sommerferien i et af jeres huse, elsker Søndervig og vesterhavet

 11. Bettina Knudsen siger:

  Fordi vi “elsker” hele Holmslands Klit !!! Søndervig – Ringkøbing – Hvide Sande – Nymindegab – Hovvig – Årgab osv. osv. – What not to like 👍🏻👍🏻😀😀

 12. Ellen og Vagn Pedersen siger:

  Vi er to lidt aaldre fynboer, henholdsvis 67 og 71, som elsker udfordringer, det ville betyde rigtig meget for os at faa saadan en oplevelse. Vi har 22 aars bryllups dag I aar, I vores 2. aegteskab. Vi elsker at praeve nye ting sammen, jeg vil ge r ne kunne invitere min dejlige mand til denne sjove oplevelse. Hold da op, det kunne blive
  aarets oplevelse for os begge. Vi er lidt skoere paa den gode maade.
  Denne e-pad kan ikke skrive hverken ae, eo, aa. Saa jeg haaber at I kan laese dette her. Kors hvor vil vi gerne vinde, og vi skal nok klare trapperne, det lover jeg. ses vi Ellen Pedersen

 13. Stina Foller siger:

  Det kunne være super spændende – har altid drømt om, at bo i et fyrtårn så, at prøve det vil da være helt fantastisk

 14. Birte olsen siger:

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg har brug for en unik oplevelse med min mand – vi har oplevet mange ting sammen men har aldrig set en solnedgang fra lyngvig fyr – hjælp os med denne oplevelse ❤️❤️❤️

 15. Tania Pedersen siger:

  Det lyder godt nok som en helt fantastisk oplevelse!! Jeg har “something majestic” på min bucketlist, og det må man virkelig sige at dette er! En oplevelse jeg rigtig gerne vil dele med min bedste ven – nyde synet, lydene og føle sig anderledes tæt på naturen… sikke nogle smukke billeder vi ville kunne tage 🤞💜🍀💕

 16. Susanne Rahbek siger:

  1) Det vil være en oplevelse, som jeg ellers ikke får prøvet. Og det vil være en oplagt mulighed for at øve mig i at nyde fremfor at yde – hvilket jeg gør meget i min alt for travle hverdag.
  2) Jeg vil gerne dele oplevelsen med min mand.

 17. Anne-Mette Weise siger:

  Min mand og jeg har været gift siden 1975 og vil elske at fejre vores 43. Bryllupsdag i Lyngvig Fyr og omegn ❤️ Jeg har tilbragt meget af min barndom hos min mormor i Nr. Lyngvig og har utallige gange gået hen til fyret og købt is i en kiosk oppe ved landevejen. Vil elske at mindes gamle dage og mormor Methea Vejse ❤️Så det…..

 18. Preben jensen siger:

  Min livs oplevelse med konen

 19. Helen Jensen siger:

  Jeg ville forære den til mit barnebarn og hendes ven Da mine knæ næppe kan rage 22i trin op i tårnet.

 20. Rita Kongensgaard siger:

  Fordi jeg trænger til en skøn ferie med min veninde, efter en fuldstændig kikset sommerferie sidste år, på grund af vejret

 21. Niels Jensen siger:

  Det kunne være så fedt at prøve det, det får man ikke mulighed for så tit, så en fantastisk oplevelse og det skulle være med min kone Bente O Jensen

 22. Katrine siger:

  Ville overraske min mand med sådan en fantastisk oplevelse – han/vi elsker begge naturen og udelivet i og omkring Vestjylland⛺️🥂🌟🌾🍀🌊❤️

 23. Bente Madsen siger:

  Det ville være en hel fantastisk oplevelse at overnatte i Lyngvig Fyr så tæt på naturen og havet, og selvfølgelig med de lækkerier der følger med,og den oplevelse skal selvfølgelig deles med min bedste ven 🙂

 24. Britta siger:

  En fantastisk oplevelse at prøve sammen med min mand

 25. Jytte Thodberg siger:

  Det kan da kun blive en unik oplevelse
  Som jeg vil elske at dele med min skønne mand gennem 27 år

 26. henriette johansen siger:

  alene tid med manden og sikke en oplevelse det kunne blive med minder man kan leve højt på i mange år dejligt at kunne opleve et sted man ikke har været

 27. Vibeke jæger siger:

  Vesterhavet er et af de skønneste steder at tilbringe sin fritid, i næsten al slags vejr er det dejligt opholde sig ved Vesterhavet. Min mand skal da med til at opleve sådan en fantastisk overnatning.

 28. Mette lauritsen siger:

  Jeg kunne godt tænke mig prøve en oplevelse i fyret det kunne være spændende

 29. Henrik Løje siger:

  Er født i ålborg men vokset op i københavn – vil gerne give min familie det som jeg kender fra mange sommerferier hos bedsteforældrene 🙂

 30. Birgit Madsen siger:

  Det lyder dejligt. Jeg vil nyde at invitere min mand med og opleve Vesterhavet fra et fyrtårn.

 31. Ole Jørgen Jensen siger:

  Hjemmefødt på Klitten, men fraflyttet for over 40 år siden, vil det være en oplevelsens ud over det sædvanlige, også at kunne vise min nuværende kone såvel Hvide Sande, Lyngvig fyr og Søndervig – en form for bryllupsrejse som aldrig blev en realitet.

 32. Ina Andersen siger:

  Kunne godt tænke mig at tage min mand Peter med ud at overnatte i et fyr det har vi ikke prøvet før og så er det så hyggeligt af komme ned i en sovepose

 33. annette slemming siger:

  Sammen med Egon Fruelund vil jeg glæde mig til denne oplevelse

 34. Jette siger:

  Jeg vil dele med min skønne mand, det vil være en fantastisk oplevelse at dele med ham💕

 35. Jimmy Larsen Damsgaard siger:

  Jeg ville dele oplevelsen med min kone.
  Fordi utrolig kærlighed fortjener fantastiske oplevelser.

 36. Birgit Clausen Bilde siger:

  Jeg deltager, fordi jeg elsker vestkysten og fordi min kæreste og jeg har fortjent en kæmpe-forkælelse. Ja, jeg vil dele oplevelsen med min kæreste. Jubii – hvor jeg glæder mig til denne enestående oplevelse.

 37. alice østergaard siger:

  Fordi der er så skønt i Danmark, og især Vestkysten af Jylland. Ville invitere min mand på denne specielle oplevelse

 38. helle østergaard siger:

  Nyder at holde ferie ved Vestkysten. Denne specielle oplevelse vil jeg dele med en god veninde, da jeg ikke har planlagt ferie endnu

 39. Inger Andersen siger:

  Esmark er en kreativ og dynamisk virksomhed. Vil gerne deltage i dette arrangement sammen med en veninde. Hvis, når jeg får et sommerhus kan Esmark blive udlejer. Elsker området.

  mvh
  Inger

 40. Mette Nielsen siger:

  Den skal min mand og jeg da vinde, fordi det er så længe siden vi har været ved Vesterhavet …

 41. Poul Hviid siger:

  Min kone og jeg elsker Vesterhavet – dette her ville være en perfekt gave til hendes 60-års fødselsdag i September.

 42. Vera Jepsen siger:

  Sådan en unik oplevelse vil jeg bare så gerne dele med min mand Egon. Det vil være en god oplevelse at se tilbage på – derfor vil jeg gerne vinde.

 43. Katja I Fonnesbech siger:

  En overnatning i Lyngvig Fyr ville være en helt uforglemmelig oplevelse med Vesterhavet. Naturen ved Hvide Sande er helt fantastisk med de lange hvide strande med havets brussen, de grønne klitter i det kuperede terræn med mulighed for at se både hav og fjord fra samme sted og ikke mindst en masse vind i håret:) Denne dejlige overnatning med romantik middag på Kommandobroen og lækkerier fra både Vestkystens Gårdbutik og Ejvinds Bageri ville jeg dele med min skønne mand.

 44. Malene Pedersen siger:

  Jeg vil invitere min mand med😊vi elsker at være ude i naturen og nyder at se solnedgangen, hvor vi bor. Det kunne være en fantastisk oplevelse at se den fra et fyr😊

 45. Annette Rahbek Hansen siger:

  Jeg ser hver dag på fyrtårnet fra fjordstien i Ringkøbing. Det vil være fantastisk en enkelt gang ved nattetide at kunne se fra fyrtårnet og over til fjordstien i Ringkøbing. Jeg vil dele synet med min mand.

 46. Lise Kroning siger:

  Kunne være en fantastisk og unik oplevelse – altid smukt ved vores Vesterhav 🙂 Ville dele oplevelsen med min mand Robert efter en super god og travl sommer på Søndervig Camping.

 47. Tina Holt siger:

  Jeg vil dele med min skønne mand Bjarke. Vi trænger til en hyggestund hvor vi kan være os selv, uden børn. Med et par aktive tvillingedrenge samt storebror, så er der ikke megen tid til at være os selv.

 48. Bent Christensen siger:

  Min kone og jeg sover ofte i hængekøje ude i naturen – men en nat i 53 meters højde, det ville alligevel være noget helt særligt!

 49. Tommy Sørensen siger:

  En smuk og unik gave at vinde. Skal deles med familien.

 50. Eva Larsen siger:

  Jeg vil dele denne skønne oplevelse med min søster Inge Larsen. Vi trænger til lidt søstertid og denne oplevelse vil være en unik oplevelse for os.

 51. Bo Sørensen siger:

  Det vil da være en helt unik og fantastisk oplevelse af give sin kone.
  Det vil jeg glæde mig til.

 52. Lisa Mikkelsen siger:

  Det ville jeg glæde min kæreste med, kunne være et oplagt sted til et frieri ❤️

 53. Pia Sørensen siger:

  I år er et særligt år for familien med masser af ting at fejre. Min mand og jeg har været gift i 20 år og vores tre skønne børn kan i år fejre konfirmation, svendegilde og studentergilde. Derudover bliver min mand 50 til sommer. Hvad kunne være mere perfekt end at slutte alt den festivitas og alt hvad det fører med sig, med en overnatning i det fri med min mand og komme helt ned i gear igen og bare være os to midt i den skønne natur.

 54. Lene nielsen siger:

  Har for nylig været i sommerhus tæt ved Lyngvig Fyr. Fantastisk sted.
  Vil dele det med en fra familien.

 55. Frode Gimm siger:

  Vil forære oplevelsen til en datter og svigersøn.

  De vil blive noget overraskede over en så speciel oplevelse.

 56. Anna Marie siger:

  Ville være en fantastisk gave til min mand, der har fødselsdag i uge 38 .

  Skal i nærmeste fremtid på vores 8. sommerhusferie i Søndervig – holder meget af området.

 57. Helene Rose siger:

  Jeg kommer fra egnen og vil gerne præsentere min mand for noget af den magi der findes i den Vestjyske natur. De mange forskellige naturtyper der eksisterer side om side er noget helt specielt.

 58. Kathrine Færch siger:

  Jeg er opvokset i Hvide Sande og det er mange år siden, at jeg har været oppe i Lyngvig Fyr. Det ku’ være fantastisk, at sove deroppe – lytte til bølgernes brusen og se solnedgangen.
  Tror min søster Henny også ku’ tænke sig, at være med.

 59. Heidi Nicoline siger:

  Jeg ville elske at komme afsted med min mand alene. Vi har så meget til gode at fejre fra det sidste år, men fordi at vi har små børn tager vi os normslt ikke tid til det.
  Vi har både en vellykket eksamen, et nyt job, årsdag, fødselsdage og meget mere til gode i puljen 😙
  Denne oplevelse lyder lige som sagen for os. Det er jo drømmen.

 60. Jørn Christensen siger:

  En helt unik oplevelse, som jeg ville dele med min kone.
  Kunne være fantastisk at vågne op til lyden af havet tæt på.🇩🇰

 61. Pernille Bülow siger:

  Min veninde Eva og jeg elsker området og nye oplevelser. Det kunne virkelig være en fantastisk gave at vinde 🙂

 62. Anja Aagaard Christensen siger:

  En pause fra hverdagen sammenmed min mand, det vil jeg sætte stor pris på

 63. Pia Hansen siger:

  Min mand og børn på 11 og 18 år og få den synsoplevelse med inden mit syn er helt væk pga min trælse øjensygdom retinitis pigmentosa som lægerne ikke kan helbrede desværre

 64. Marlene Pedersen siger:

  har været langtidssygemeldt i årevis, og min søde kæreste har stået ved min side støt & fast <3 hvis jeg vinder, ønsker jeg at overraske ham med jeres smukke gave, at kunne opleve et fantastisk ophold som vi kan nyde sammen i smuk natur <3
  jeg krydser fingrer…

 65. Lis bøgh siger:

  Sådan en oplevelse skal selvfølgelig deles min mand – den bedste i verden. Det har han fortjent.

 66. Edith Andersen siger:

  1. Jeg oplevede som barn den værste storm ved Lyngvig Fyr, så min mor skulle tage de tre mindste børn tilbage til bilen og så var det kun mine store brødre og min far der så bølgerne.
  2. Min mand

 67. Marianne Nielsen siger:

  Kunne være vildt fedt at vinde og jeg ville invitere min mand med.

 68. Frede Pedersen siger:

  For nyforelsket endnu til at det må siges højt 🙂

 69. Jeanna siger:

  Det ku’ være magisk at sove tættere på den stjerneklare himmel… Sammen med min elskede mand…

 70. Merete siger:

  Det ville bare være skønt med sådan en unik oplevelse, som min mand og jeg ville dele med glæde 🍀🍀🍀👏🏻🌜🌜

 71. Reza siger:

  Min hustru og jeg har længe ønsket os, at komme ud og opleve noget sammen uden børn. Til hverdag har vi meget travlt med arbejdet og børnene, derfor vil jeg overraske min hustru med en dejlig overnatning og hygge aften. Jeg krydser fingre. 🙂

 72. Ane Mikkelsen siger:

  Jeg ville gerne vinde, da det kunne være en stor oplevelse at overnatte i det smukke fyr 🙂
  Jeg ville tage min søde mand med 🙂

 73. Berit K. Pedersen siger:

  Jeg elsker havet, det bliver en helt fantastisk oplevelse. Jeg vil gerne ha oplevelsen sammen med min mand, eller en god veninde 😊

 74. Mona Slyk Søe siger:

  Det ville være en super oplevelse og jeg ville helt sikkert tage kameraet med på tur. ville være en god udfordring at tage billeder oppe fra fyret af både solnedgangen og solopgangen og hvad der ellers kommer af billede idéer . Jeg ville dele oplevelsen med min mand

 75. Eline Vermedal Høgh siger:

  Det ville være en oplevelse ud over det sædvanlige, som jeg ville dele med min skønne mand, der er født og opvokset i Hvide Sande😍

 76. Laila Pedersen siger:

  Ville dele denne fantastiske oplevelse med min datter, da hun fortjerner sådan en skøn oplevelse, efter en svær periode i hendes liv. Min datter og jeg har altid været fascineret af fyrtårnet i Nr. Lyngvig. 🙂

 77. Lone Drejer siger:

  Jeg vil være det lykkeligste og det mest taknemmelige menneske i verden, hvis jeg vandt. Tænk at kunne opleve den flotteste udsigt over det skønneste hav….Jeg ville invitere min gode veninde Bodil, som brændende ønsker at overvinde sin højdeskræk. Det må være den smukkeste og bedste måde at gøre dette på 🌞🌝

 78. Melanie siger:

  Der findes ikke noget bedre end solnedgang og opgang. Jeg ville dele det med min kæreste, da det ville være en uforglemmelig oplevelse.

 79. Lisette siger:

  Jeg ville dele oplevelsen med min mand. Det ville være en uforglemmelig oplevelse, som vi ville kunne de tilbage på.

 80. Louisa siger:

  Jeg ville dele min oplevelsen med min kæreste, som er fra udlandet og son ville elske at opleve Vesterhavet på en anderledes måde.

 81. Melanie siger:

  Solopgang og nedgang er det flotteste. Jeg ville dele denne uforglemmelig oplevelsen med min kæreste

 82. Kino siger:

  Fyrtårnet var stedet hvor jeg for 2 år siden stod med min, på det tidspunkt, ikke-endnu-kæreste og overvejede om det var stedet til vores første kys. Og hvad ville være en mere perfekt setting til at hende om hun vil være min for altid, mens vi står på toppen af danmarks smukkest fyrtårn og solen står op over fjorden og en ny dag begynder.

 83. Grethe Hviid siger:

  Det vil være en fantastisk oplevelse, som vi mægtig gerne vil prøve. Jeg vil gerne dele oplevelsen med min mand. 👍👍😀😀🍀

 84. Grethe Hviid siger:

  Det vil være en fantastisk oplevelse, som vi rigtig gerne vil prøve. Jeg vil dele oplevelsen med min mand. 🍀👍👍😀

 85. Irene Thomsen siger:

  Det ville være en fantastisk oplevelse sammen med min mand. Elsker det område 👍

 86. birthe bjørnstad siger:

  Vil så gerne tage min mand med. Han er indfødt Københavner, men han elsker Vesterhavet, ligesom mig.

 87. Bjarne Lambertsen siger:

  Jeg vil gerne dele denne oplevelse med min kone.
  Vi elsker området Holmslands Klit.

 88. Christiane siger:

  Ville elske at dele denne unikke mulighed med min mand. Vi elsker Vesterhavet og har endnu ikke været en tur i fyret 😊 Krydser fingre 🤞

 89. Marianne Schnedler Sonne siger:

  Jeg kun tænke mig at vinde det, som en romantisk gave til min mand Danny 😍 Det bliver vist ikke mere romantisk end dette

 90. Kim Thanning Olsen siger:

  Jeg kunne tænke mig at komme på ferie med min datter

 91. Birgit siger:

  Det kunne være en fantastisk oplevelse at dele med min mand, vi har sommerhus i Havrvig og elsker området ved Vesterhavet. Vi var med ude og sejle i skonnerten, Maja, da Esmarch inviterede sommerhusudlejere i anledning af kongeparrets besøg med Dannebrog. Elsker sådanne unikke oplevelser.

 92. Jane Skovgård Hansen siger:

  Grunden til at jeg gerne vil vinde, er fordi at det ville være en fantastisk flot oplevelse.
  Jeg ville dele den med min mand ❤

 93. Line siger:

  Jeg ville dele oplevelsen med min mand❤️ Det må være fantastisk at opleve solnedgang og -opgang fra fyret🌅

 94. Jytte Schmidt siger:

  Jeg vil gerne vinde, da jeg synes det er en unik oplevelse, som jeg rigtig gerne vil dele med min kære mand. Vi elsker vestkysten og har stort set hvert år holdt sommerferie på Vestkysten, og så har vi i august kendt hinanden i 30 år, så det er noget helt særligt at kunne fejre det med sådan en oplevelse.

 95. Elin Frederiksen siger:

  Fordi jeg elsker solop- og nedgange især med udsigt over Vesterhavet.
  Vil rigtig gerne dele denne oplevelse med min mand.

 96. Krahnen siger:

  Once in the life time. Denne helt unikke oplevelse ville jeg ønske at måtte opleve sammen med en der vil blive så glad, at lyset i fyret vil skinne endnu stærkere over kyste hele natten.

 97. Steinunn siger:

  Jeg ville elske at overnatte i lyngvig fyr sammen med min kæreste Leon. Han er flyttet til hvide sande fra Herning og elsker naturen herude.

 98. Johan Hansen siger:

  Det ville være den største overraskelse til min nærmeste hvis vi kunne nyde den oplevelse sammen ♥

 99. Bitte Kristensen siger:

  Det ville være skønt at vinde denne gevinst. Vi elsker naturen herude og har i over 30 år været her hver sommer i vores sommerhus. Jeg vil dele den med min mand, vi har fornylig haft guldbryllup og jeg fik ikke købt en gave til ham, så det ville da være den bedste forsinkede gave jeg kunne give ham. Han er nemlig meget naturinteresseret.

 100. Shannet Nielsen siger:

  Hvilken fantastisk præmie og hvor gavmildt <3 Jeg har ikke været på de smukke kanter siden jeg var barn og drømmer om at komme over og opleve naturen og havet . Og så har jeg altid drømt om at overnatte i et fyr eller en trætop, så dette er da den perfekte mulighed sammen med min eventyrlystne mand. God sommer til alle.
  Kh Shannet

 101. Jacob T Nielsen siger:

  Min hustru og jeg elsker at vandre og opleve den danske natur og overnatte anderledes steder. Sidste år tog vi Hærvejen. Det ville være en kæmpe oplevelse for os at møde Vesterhavet sammen, se solen gå ned et af DKS smukkeste steder.

 102. Oliver Tyge siger:

  Jeg synes det lyder formidabelt at kunne overnatte sådan et sted. Jeg har aldrig været ved Vesterhavet før. Jeg vil gerne invitere min mor eller min søster med.

 103. Vivi Toft Jensen siger:

  Det ville da være en helt unik oplevelse at få 😁
  Elsker havet, lyset og vinden
  Det skal deles med min mand Rasmus 😁🤞

 104. Anne-Marie Gintberg siger:

  Vi elske at tilbringe aften, nat og morgen i tårnet med min mand Thomas, for vi har nemlig en slags jubilæum september. Vil være stort med sådan en fælles oplevelse i stilhed i tårnet med “udsigt til indsigt”.

 105. Ina slot siger:

  Dette ville være en oplevelse man sen vil glemme og nok aldrig vil kunne opleve igen – derfor ville det være fantastisk at vinde denne unikke lokal oplevelse, sammen med min Mor✨

 106. Claus Kronbæk siger:

  Det vil være en sindssyg fed oplevelse, elsker havet og fjorden. Og så falde i søvn med udsigt til begge 👍👍👍sammen med en god veninde.

 107. Stephanie Aarestrup siger:

  Det kunne være en uforglemmelig oplevelse. Min partner og jeg holder sommerferie ved NR. Lyngvig hver sommer, men vi har aldrig overnattet i fyret. 😁

 108. Chanette Ø. Henningsen siger:

  Det ville være dejligt at dele denne oplevelse med min kæreste. Vi trænger til noget frisk luft, også i bogstaveligste forstand.

 109. Charlotte siger:

  En oplevelse jeg vil dele med min kæreste, da vi begge elsker naturen og de unikke oplevelser der følger med 🙂

 110. Winni Nielsen siger:

  Det ville være fantastisk skønt at forkæle min datter, der elsker naturen og Vesterhavet og sådan en overnatning vil vi da aldrig glemme.

 111. Eva siger:

  Det ville være En skøn og uforglemmelig oplevelse, som jeg vil dele med en god ven 😘

 112. Helle Mortensen siger:

  Det ville være en fantastisk oplevelse. Tænk hvordan fyrtårne i gamle dage var ledetråd for skibe, der var vores handelsvej og eneste kommunikationsvej med verdenen. Jeg ville dele oplevelsen med min mand. På Møn havde de en lignende mulighed for nogle år tilbage. Deres hjemmeside hed: derskerikkeenskid. Og det er vel det det handler om en gang imellem.

 113. Torkild Thomsen siger:

  Det vil være en fantastisk og unik oplevelse som man ikke får andre steder, og da jeg lige er blevet operaret i nakken for en gammel skade efter et trafikuheld for 20 år siden, hvor jeg har haft brækket nakken uden det blev optaget, og det er først nu her i 2018 som det blev optaget. Og da så min kone har stået for det hele i godt 12 uger hvor jeg ikke måtte lave noget, og hvor jeg skal have hjælp til meget, Så er det min kone jeg skal have med på denne oplevelse, som tak for hun har stået og hjælpe mig. Efter jeg skal lære alt fra ny igen, og jeg er pt. på vest center for rygmavskader i Viborg.

 114. Jens Fletcher Pedersen siger:

  Jeg ville elske at tage min dejlige kone Rikke med på sådan en oplevelse. Vi er i øjeblikket ved at bygge om i Stadil og kan hver aften se Lyngvig Fyr blinke til os, mens vi lever i vores byggerod. Det ville være sjovt at stå på toppen af fyret og kigge den anden vej. Men det bedste ville være at nyde solnedgangen med udsigt over det brusende Vesterhav.

 115. Dorte Hansen siger:

  Det vil blive en uforglemmelig oplevelse med fantastisk mad, de fedeste fotos fra toppen af Nr. Lyngvig fyr og en unik mulighed for at komme rundt og se alle museerne. Det kan da kun blive fedt og skal helt klar deles med stjernen i mit liv @–,—

 116. Lonnie Barlo Pedersen siger:

  Det ville være den største glæde for mig at kunne glæde vores gode veninde, som i øjeblikket kæmper hårdt mod kræften, med sådan en overnatning, hvor livet mærkes på smukkeste vis. Hun skal naturligvis have sin mand med.

 117. Dorte Juul Henriksen siger:

  Har højdeskræk, men sådan en mulighed med den absolut smukkeste udsigt, i selskab og tryghed med en kær ven, kan måske kurerer min højdeskræk. Under alle omstændigheder vil det være en unik oplevelse, hvor jeg vil udfordre mig selv😊

 118. Anette Terkildsen siger:

  Jeg ville elske at dele oplevelsen med min mand. Jeg har gæstet Søndervig/Hvide Sande området hver forår og sommer siden jeg var barn – for snart mange år siden. Fyrtårnets blinken om aftenen signalerede, at det var sengetid. Vi unger fandt en “løsning” på dette – vi kravlede ud gennem sommerhuset køjerums vindue, og nød de lyse sommeraftener – og fyrtårnets anerkendende blinken til os 😉

 119. Lars Holm siger:

  Det kunne være sjovt at overraske min kæreste med denne oplevelse. Vi kender det vestjyske område men ikke så meget til området omkring dette fyr, men det kunne man jo komme til. ☺

 120. Morten Herbel siger:

  Jeg vil dele oplevelsen med min Kæreste 🙂

 121. Brian Thomsen siger:

  Jeg vil dele med min kæreste, Karin Petersen, også vil jeg fri til hende.

 122. Heidi Kronborg siger:

  Denne sommer blev efter sønnens ønske en tur op af den ene side, og ned af den anden side af jylland. Min mand har vist os et utal af smukke fyrtårn, men den dag vi nåede til Lyngvig fyr nedlagde jeg og børnene veto pga varmen, så det blev bare til en hurtig tur forbi.
  Bliver det mig, som er den heldige, så ville det være så vildt, at kunne inviterer Michael på denne særlige oplevelse, hvor både romantikken kunne få lidt fokus, men også min mands glæde ved fotografering.

 123. Lena Andersen siger:

  Min samlever fortæller ofte om den fantastiske udsigt fra vindmøller, hvor han har arbejdet i 30 år. Tænk hvis vi sammen fik chancen for at nyde solnedgang og solopgang, fra højderne. Det vil være fantastisk 😊

 124. Line Ditlevsen siger:

  Uha den vil jeg gerne vinde til min mand og jeg, vi har snart 10 års bryllupsdag, og vi har, tro det eller lad være, aldrig været på en overnatning sammen. Efter vi har fået børnene har vi haft overnatning hvor de har været med, men det har været på camping 😂 Vi under aldrig os selv en aften alene , da vi altid sætter børnene først, som man jo selvfølgelig skal 😁 Nu er de efterhånden så store at en enkelt overnatning, er noget vi faktisk godt kunne tænke os at prøve! Det vil jo være fantastisk at vinde en, for vi kommer aldrig til at købe en til os selv, de penge bruger vi hellere på ungerne 😁❤️

  Jeg vil jo så dele med min mand Morten

 125. Nanna Bøndergaard siger:

  Jeg ville dele denne fantastiske oplevelse med min kæreste Jeppe, som virkelig fortjener det ovenpå lang tid sygemelding.

 126. Lena Andersen siger:

  Min husbond har igennem de sidste 30 år, hvor han har arbejdet med vindmøller. Mange gang forsøgt at beskrive den fantastiske udsigt fra “toppen”
  Nu tænker jeg at det må være en enestående chance for sammen at se både solnedgang og solopgang fra højden.
  I september har vi også været sammen i 30 år, tror Han vil blive meget glad og meget overrasket over at fejre det på sådan et fantastisk sted 😊

 127. Susanne Grooss Hansen siger:

  Der lyder fuldstændig vidunderligt. Vesterhav, solnedgang, helt unikke oplevelser👌💫🙏🏻🌞 Jeg ville dele oplevelsen med en god ven💃🎶🎈

 128. Karen Buie Jørgensen siger:

  Nogle gange er livet lidt betrængt, og man trænger bare til at se det hele sådan lidt fra oven – ville ønske, at min mand og jeg kunne dele den unikke oplevelse❤️

 129. Sophie Walseth siger:

  Min kæreste stammer fra Ringkøbing og jeg er fra Lyngby. Det første udflugtsmål i Vestjylland han viste mig var Lyngvig Fyr.
  Vi mødte hinanden på Skovskolen i Nødebo og har senere valgt at bosætte os i Torsted, fordi vi begge holder utroligt meget af den vestjyske natur. Fra vores jagthytte i Velling kan vi fra stuen se lyskeglen fra Lyngvig Fyr. Vi har mange nætter ligget og kigget på stjerner i skæret fra fyret.
  Til november bliver vi forældre til en lille pige (vores førstefødte). Det ville være en fantastisk gave at dele med min kæreste, som en slags forskudsfejring på vores nye liv som en lille familie – det der nok vil vise sig at blive den største oplevelse nogensinde.

 130. Henning Nielsen siger:

  Jeg ved at det ville være en drøm for min datter at opleve det eventyr. Jeg krydser fingre for at heldet tilsmiler os. . God sommer. Mvh. Henning.

 131. Dorte Hansen siger:

  Den fedeste gave at give til min mand. Han ville godt nok hade mig for det, da han skal op om natten, men det ville være den mest fantastiske oplevelse – og sikke fotos man vil kunne få.

 132. Vilhelm Borg siger:

  For mig vil en overnatning I fyret better en naerhed til nit elskede Vesterhav og til min barndom der blev lever her. Jeg vil gerne overnatte her med min elskede kobe Lotte

 133. Ulla Andersen siger:

  Jeg lider af udtalt højdeskræk. Og måske kan det blive kureret med et lækkert ophold i Lyngvig fyr. Selvfølgelig sammen med min kæreste. Vi er begge vilde med Vestjylland, hvor vi begge er født og opvokset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...