Bowl med 15% rabat hos Bowl’n’Fun – i Esbjerg og Holstebro

Kan du godt lide at konkurrere mod familien? I Bowl’n’Fun finder I en lang række konkurrerende aktiviteter, som er velegnede til både børn og voksne i alle aldre – ta´ familien under armen og ta´ afsted.
Konkurrer mod familien og find frem til, hvem der har familiens bedste og mest præcise skudarm.
Du finder Bowl’n’Fun i Esbjerg og Holstebro – en lille køretur fra jeres sommerhus ved Vesterhavet. Esmark har sommerhusudlejning op langs den jyske vestkyst – fra Thorsminde og Søndervig i nord og Blåvand, Fanø og Rømø i syd!

Sådan får du din rabat hos Bowl’n’Fun

Som gæst i et Esmark-feriehus får du 15% rabat på bowling, minigolf og gokart hos Bowl’n’Fun, kun i Esbjerg og Holstebro. Rabatten gælder kun på online eller telefonisk booking.

Ved check-in skal du fremvise din Esmark-sommerhusnøgle samt fortælle, at du ønsker at benytte Esmark-rabatten.

Hvis du ønsker at spise på restauranten The Grill, får du 30% rabat på alle aktiviteter. Dette gælder både for Esmark-gæster og øvrige besøgende.

Inden du bestiller de aktiviteter, du ønsker at prøve hos Bowl’n’Fun, anbefaler vi, at du læser betingelserne nedenfor.

Betingelser 

15% rabat pr. bowlingbane (55 min.)
 • For op til 6 personer pr. bane
 • Rabatten opnås ved fremvisning af nøglen til feriehuset
 • Rabatten gælder søndag til torsdag, dog ikke i uge 7, uge 42 og skolernes påskeferie samt november og december
 • Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
 • Rabatten gælder ikke på skolejen
 • Rabatten gælder kun i Bowl’n’Fun Esbjerg og Bowl’n’Fun Holstebro
 
15% rabat på alle løbstyper af Gokart
 • Skal bookes i forvejen – minimum 5 personer
 • Rabatten opnås ved fremvisning af nøglen til feriehuset
 • Rabatten gælder søndag til torsdag, dog ikke i uge 7, uge 42 og skolernes påskeferie samt november og december
 • Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud
 • Rabatten gælder ikke kørehætter
 • Rabatten gælder kun i Bowl’n’Fun Esbjerg
 
15% rabat på minigolf (pris pr. pers.)
 • Rabatten opnås ved fremvisning af nøglen til feriehuset
 • Rabatten gælder søndag til torsdag, dog ikke i uge 7, uge 42 og skolernes påskeferie samt november og december
 • Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
 • Rabatten gælder kun i Bowl’n’Fun Esbjerg 
 
Få 30% rabat på alle forlystelser, når I spiser i restaurant The Grill
 • Få Max’Rabat på alle forlystelser, når I spiser Big Time Grillbuffet eller Big Time Brunchbuffet i The Grill
 • Rabatten gælder alle dage
 • Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud

Bowling er for alle

Vil du gerne have bedstefar eller lillesøster med ud at bowle, så kan det sagtens lade sig gøre – bowling er nemlig for alle. Bowling er en hammersjov aktivitet, hvor der både er fokus på konkurrence og holdånd – man kan nemlig ikke lade være med at heppe på hinanden.

Bowl´n´Fun

Aktiviteter til hele familien

Hos Bowl’n’Fun kan du prøve en lang række af aktiviteter, som alle er velegnede til hele familien. Hvis du gerne vil afprøve dine sigtefærdigheder yderligere, kan du konkurrere mod familien i en omgang minigolf, så I én gang for alle kan få fastlagt, hvem der sigter bedst.

I skal være opmærksomme på, at der er forskellige aktiviteter i centrene. I Bowl’n’Fun Holstebro har I kun mulighed for at bowle og spise på restauranten The Grill. I Bowl’n’Fun Esbjerg kan I finde resterende aktiviteter såsom gokart og minigolf. Tjek gerne Bowl’n’Funs hjemmeside inden jeres besøg.

Bowl´n´Fun

Fart over feltet

Elsker du fart, så er gokart den perfekte aktivitet for dig. Hos Bowl’n’Fun kan du give den max gas i en gokart og udfordre familien i, hvem der har de bedste kørselsfærdigheder. Du skal dog tjekke på Bowl’n’Funs hjemmeside, om det er muligt at køre gokart i det center, du ønsker at besøge.

Bowl´n´Fun

Nyd en lækker middag

Du kan nyde en lækker middag i centerets restaurant The Grill, som både disker op med en Big Time brunchbuffet og Big Time Grillbuffet – det kommer an på, hvilket tidspunkt på dagen I besøger centeret. I buffeten kan du mixe dine livretter, som består af klassikere og nye specialiteter – mums!

Bowl´n´Fun

Bowl'n'Fun

Bowl’n’Fun i Holstebro og Esbjerg tilbyder forskellige aktiviteter til alle aldre. Hele familien kan prøve kræfter med både bowling, minigolf og gokart. Ud over aktiviteter er det også muligt at nyde en fantastisk lækker middag i restauranten The Grill.

I skal være opmærksomme på, at centrene har forskellige aktiviteter. I Bowl’n’Fun Esbjerg finder I både bowling, gokart og minigolf, og i Holstebro kan I kun bowle. Begge centre har restauranten "The Grill". Tjek gerne Bowl’n’Funs hjemmeside for yderligere informationer..

Adresse
Bowl’n’Fun
Glarmestervej 6-12
6710 Esbjerg

Bowl'n'Fun
Dominovej 26
7500 Holstebro

Hjemmeside
bowlnfun.dk

Bowl'n'Fun
chevron-down

Hvad er Bowl’n’Fun?

Bowl’n’Fun er aktivitetscentre, som befinder sig i en række byer i Danmark. De har blandt andet centre i Esbjerg og Holstebro, hvor de tilbyder forskellige aktiviteter for alle aldre. Du skal dog være opmærksom på, at de forskellige centre tilbyder forskellige aktiviteter.

chevron-down

Hvad kan jeg opleve ved Bowl’n’Fun?

Hos Bowl’n’Fun kan du prøve kræfter med bowling, minigolf og gokart. Aktiviteterne er velegnede hele familien, og det er derfor muligt at tilpasse aktiviteterne til det ønskede niveau, så både nybegyndere og øvede kan få mest muligt ud af dagen.

chevron-down

Hvor ligger Bowl’n’Fun?

Bowl’n’Fun ligger i Esbjerg og Holstebro, på henholdsvis adresserne Glarmestervej 6-12, 6710 Esbjerg og Dominovej 26, 7500 Holstebro.

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger nær Bowl'n'Fun?

De sommerhusområder, som ligger en lille køretur fra Bowl’n’Funs centre i Esbjerg, er Blåvand (ca. 32 km), Vejers Strand (ca. 28 km) og Fanø (ca. 11 km – færge kræves).
De sommerhusområder, der ligger nær Bowl’n’Fun Holstebro, er Vester Husby (ca. 35 km), Vedersø Klit (ca. 38 km), og Søndervig (ca. 53 km).

Hos Esmark udlejer vi flere end 1300 sommerhuse i de nævnte områder, og der er rig mulighed for et besøg hos Bowl’n’Fun, når du holder ferie i et sommerhus på Vestkysten.

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...